2018.05.10.@ 09.05

Horoszkóp: Május 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Május 10., Csütörtök

Kos: Akárhogy szeretnéd a pasidat lenyűgözni, bármit is csinálsz, csak azt érzed, hogy nem vagy elég jó neki. Ha ennyire bosszant, hogy folyamatosan kritizál, épp itt az ideje, hogy leüljetek erről beszélni!

Bika: Senki sem szereti a papírmunkát, de téged különösen ki lehetne kergetni vele a világból. Sajnos már nem halogathatod tovább, ma ess túl rajta és akkor megint egy jó időre nem kell vele foglalkoznod.

Ikrek: Mindenki csak panaszkodik és elégedetlenkedik körülötted, de csak a szájuk nagy, nem csinálnak semmit. Ez borzasztóan frusztrál téged, főleg, hogy te jól érzed magad a bőrödben. Zárd ki őket, ne hagyd, hogy lehúzzanak téged is!

Rák: Nagyon erős megérzéseid vannak ma, amikre érdemes is hallgatnod. Ma kivételesen sokkal jobban járhatsz, ha nem az eszedre figyelsz!

Oroszlán: Rengeteg az energiád, fizikailag a topon vagy, viszont szellemileg totálisan ki vagy facsarva. Ma ne is erőltesd a bonyolult melókat, iktass be egy kiadós edzést, feküdj le korán és holnap mindent pikk-pakk megoldasz.

Szűz: Indítsd a reggelt azzal, hogy összeírod, mit kell ma elintézned és milyen sorrendben. Rengeteg dolgod lesz, amit képtelenség fejben átlátni, de ha tartod magad a menetrendhez, simán végezhetsz!

Mérleg: Szokatlan dolgok történnek a munkahelyeden, legalább is te furcsának látsz szinte mindent és rögtön azon kezdesz el agyalni, vajon mi lehet a háttérben és neked miért nem szóltak róla. Nem vagy egy kicsit paranoiás?

Skorpió: Már jó ideje nem tudtál megoldani egy konfliktust, de ma végre rájössz, hogyan is kezeld a helyzetet. Nem csoda, hogy ennyire megkönnyebbülsz, amilyen régóta nyomasztott már ez a helyzet!

Nyilas: Feszülten indul a napod, de egy fincsi kávé és egy kiadós lelkizés helyrezökkent. A délután már sokkal kellemesebben telik, pozitívabban látod azokat a dolgokat is, amik reggel még totál kiakasztottak.

Bak: Nagyon régóta vágysz valamire, egy drága ruhára vagy épp egy távoli utazásra. Ne csak álmodozz róla, kezdj el gyűjteni rá, ha nem is azonnal, de előbb-utóbb meg tudod valósítani, csak végre vágj bele!

Vízöntő: Úgy érzed, kicsit káosz van körülötted, a melóban és otthon is. A ma délutánt szánd arra, hogy rendet teszel, kidobálod, ami már nem kell és beszerzed azt, amire viszont szükséged lenne. Kicsit fárasztó lesz, de utána sokkal jobban fogod magad érezni.

Halak: Szerencsére ma nem lesz sok melód, így utolérheted magad a személyes dolgaiddal is. Sőt, még azt az elmaradt kávézást is bepótolhatod a legjobb barátnőddel, vagy a nemrég lemondott randit a pasiddal!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Augusztus 16., Csütörtök

Horoszkóp: Augusztus 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 16-án is!

Horoszkóp: Augusztus 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 14-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 10-én is!

Horoszkóp: Augusztus 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 9-én is!

Horoszkóp: Augusztus 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 8-án is!

Horoszkóp: Augusztus 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

Ebben vagy a legrosszabb a csillagjegyed szerint

Gyakran túlpörgöd a szitut vagy túlságosan halogatod a terveidet? Rossz tulajdonságai mindenkinek vannak, de ha szembenézel velük, úgy könnyen változtathatsz is rajtuk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 3-án is!

Horoszkóp: Augusztus 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Kim Kardashian elárulta, hány kiló

A popókirálynő rengeteget fogyott az utóbbi időben, most pedig azt is elárulta, mennyit mutat a mérleg!

Horoszkóp: Július 1., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 1-jén is!

Horoszkóp: Július 31., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 31-én is!