2018.05.14.@ 00.05

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 14-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Nem igazán tud mit kezdeni azzal, ha dicsérik, kifejezetten zavarba jön tőle. A héten viszont bőven lesz alkalma gyakorolni, ugyanis rengeteg elismerésben lesz része, sőt akár nyilvánosan is megköszönhetik a munkáját.

Bika: Több olyan visszaigazolást is kap a munkájával kapcsolatban, hogy már sokkal előrébb kéne tartania, fontosabb pozícióban kéne dolgoznia, mint most. Ez végre ad egy nagy lökést neki, hogy megpályázzon egy komolyabb állást cégen belül, de lehet, hogy máshol is nézelődni kezd.

Ikrek: Hétfő reggeltől kezdve péntek délutánig be van táblázva minden perce, annyi a munkája, hogy nem is tudja, hogyan is ér majd a végére. Most légy megértő, ha nem tud veled találkozni, majd hétvégén mindent bepótoltok!

Rák: Nagyon érzékeny és bizonytalan időszakban van éppen, a legapróbb negatív kritika vagy rossz hír is ki tudja zökkenteni, sőt napokra lehúzhatja a kedvét. Próbálj meg egy csomó izgis programot szervezni neki, hogy sok pozitív élmény, benyomás érje.

Oroszlán: A héten egyszerűen megállíthatatlan lesz! Amit csak a fejébe vesz, azt eléri, bármennyit is kell küzdeni érte, akár melóról, akár magánéletről van szó. Ha valamelyik tervével nem értesz egyet, inkább ne szólj neki, mert most biztosan kiakadna rajta és úgy érezné, akadályozod.

Szűz: Rengeteg korábbi sérelmet hordoz még mindig magában, képes évekkel ezelőtti dolgokat is felhánytorgatni akár neked, akár a családjának. A héten nem lesz túl jó passzban és előfordulhat, hogy egy-egy vita alkalmával a fejedhez vág pár ilyet.

Mérleg: Érzelmes hangulatban van, rengeteg időt szeretne veled tölteni, sőt előfordulhat, hogy még egy-egy lelkizésbe is belekezd, ami egyáltalán nem jellemző rá. Legyél nyitott és hallgasd meg, mert ha most úgy látja, nem érdekelnek az érzései, többet biztosan nem nyílik meg neked!

Skorpió:  Egy hatalmas, de hosszútávon pozitív változás jön az életébe, amitől elsőre megijedhet. Pár napig talán le is lesz törve, sokat agyal majd a dolgon, de végül rájön, hogy ebből csakis profitálhat és hétvégére már inkább izgatottan várja a dolgot.

Nyilas: Álmodozó típus, de most különösen elrugaszkodik a valóságtól és olyan hajmeresztő tervei vannak, amiket el nem tudod képzelni, hogy valaha meg tudna valósítani. Ő mégis hisz ezekben, és most arra van szüksége, hogy támogasd, még akkor is, ha szerinted nincs esély rá…

Bak: Nagyon unja most a melóját, úgy érzi, totálisan kimaxolta a lehetőségeit itt és már nem tud fejlődni, újat tanulni. Talán csak egy kis biztatásra van szüksége, hogy merjen váltani, add meg te a kezdő lökést!

Vízöntő: Ha közös nyaralást szeretnél a vízöntő pasiddal, kezdd el már most tervezni. Ha bedobsz neki néhány tervet, ő is fellelkesedik és átveszi tőled a szervezést, csak kell neki egy kis inspiráció…

Halak: Az egyik kolléganője kicsit sűrűn keresheti és nem csak melóügyben. Ne rendezz jelenetet, főleg ne a barátodat kérd számon.  Bíz benne, le fogja rázni a csajt, csak a saját módszereivel!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Erre a sorozatra fogsz rákattanni a csillagjegyed szerint

Erre a sorozatra fogsz rákattanni a csillagjegyed szerint

Közeleg az ősz és a bekuckózós sorozatnézés. A csillagok megmutatják, mit válassz az esti forrócsokid mellé a Netflix kínálatából.

Így rendezd be a lakásod a csillagjegyed szerint

Derítsd ki, milyen dekorációk és bútorok illenek a stílusodhoz leginkább!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hosszú hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 16-án is!

Horoszkóp: Augusztus 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 15-én is!

Horoszkóp: Augusztus 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 13-án is!

Ez a 3 csillagjegy a legintelligensebb

Hihetetlen magas az IQ-juk!

3 csillagjegy, akinek nem okoz gondot a hazugság

Nem biztos, hogy mindig az igazat hallod tőlük...

Ebben különböznek a férfi és női csillagjegyek

Ugyanaz a jegy, mégsem ugyanaz a személyiség?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 9-én is!

Horoszkóp: Augusztus 08., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 8-án is!

Horoszkóp: Auguszus 7., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Horoszkóp: Augusztus 6., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!