2018.05.14.@ 00.05

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 14-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Nem igazán tud mit kezdeni azzal, ha dicsérik, kifejezetten zavarba jön tőle. A héten viszont bőven lesz alkalma gyakorolni, ugyanis rengeteg elismerésben lesz része, sőt akár nyilvánosan is megköszönhetik a munkáját.

Bika: Több olyan visszaigazolást is kap a munkájával kapcsolatban, hogy már sokkal előrébb kéne tartania, fontosabb pozícióban kéne dolgoznia, mint most. Ez végre ad egy nagy lökést neki, hogy megpályázzon egy komolyabb állást cégen belül, de lehet, hogy máshol is nézelődni kezd.

Ikrek: Hétfő reggeltől kezdve péntek délutánig be van táblázva minden perce, annyi a munkája, hogy nem is tudja, hogyan is ér majd a végére. Most légy megértő, ha nem tud veled találkozni, majd hétvégén mindent bepótoltok!

Rák: Nagyon érzékeny és bizonytalan időszakban van éppen, a legapróbb negatív kritika vagy rossz hír is ki tudja zökkenteni, sőt napokra lehúzhatja a kedvét. Próbálj meg egy csomó izgis programot szervezni neki, hogy sok pozitív élmény, benyomás érje.

Oroszlán: A héten egyszerűen megállíthatatlan lesz! Amit csak a fejébe vesz, azt eléri, bármennyit is kell küzdeni érte, akár melóról, akár magánéletről van szó. Ha valamelyik tervével nem értesz egyet, inkább ne szólj neki, mert most biztosan kiakadna rajta és úgy érezné, akadályozod.

Szűz: Rengeteg korábbi sérelmet hordoz még mindig magában, képes évekkel ezelőtti dolgokat is felhánytorgatni akár neked, akár a családjának. A héten nem lesz túl jó passzban és előfordulhat, hogy egy-egy vita alkalmával a fejedhez vág pár ilyet.

Mérleg: Érzelmes hangulatban van, rengeteg időt szeretne veled tölteni, sőt előfordulhat, hogy még egy-egy lelkizésbe is belekezd, ami egyáltalán nem jellemző rá. Legyél nyitott és hallgasd meg, mert ha most úgy látja, nem érdekelnek az érzései, többet biztosan nem nyílik meg neked!

Skorpió:  Egy hatalmas, de hosszútávon pozitív változás jön az életébe, amitől elsőre megijedhet. Pár napig talán le is lesz törve, sokat agyal majd a dolgon, de végül rájön, hogy ebből csakis profitálhat és hétvégére már inkább izgatottan várja a dolgot.

Nyilas: Álmodozó típus, de most különösen elrugaszkodik a valóságtól és olyan hajmeresztő tervei vannak, amiket el nem tudod képzelni, hogy valaha meg tudna valósítani. Ő mégis hisz ezekben, és most arra van szüksége, hogy támogasd, még akkor is, ha szerinted nincs esély rá…

Bak: Nagyon unja most a melóját, úgy érzi, totálisan kimaxolta a lehetőségeit itt és már nem tud fejlődni, újat tanulni. Talán csak egy kis biztatásra van szüksége, hogy merjen váltani, add meg te a kezdő lökést!

Vízöntő: Ha közös nyaralást szeretnél a vízöntő pasiddal, kezdd el már most tervezni. Ha bedobsz neki néhány tervet, ő is fellelkesedik és átveszi tőled a szervezést, csak kell neki egy kis inspiráció…

Halak: Az egyik kolléganője kicsit sűrűn keresheti és nem csak melóügyben. Ne rendezz jelenetet, főleg ne a barátodat kérd számon.  Bíz benne, le fogja rázni a csajt, csak a saját módszereivel!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Augusztus 16., Csütörtök

Horoszkóp: Augusztus 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 16-án is!

Horoszkóp: Augusztus 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 14-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 10-én is!

Horoszkóp: Augusztus 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 9-én is!

Horoszkóp: Augusztus 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 8-án is!

Horoszkóp: Augusztus 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

Ebben vagy a legrosszabb a csillagjegyed szerint

Gyakran túlpörgöd a szitut vagy túlságosan halogatod a terveidet? Rossz tulajdonságai mindenkinek vannak, de ha szembenézel velük, úgy könnyen változtathatsz is rajtuk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 3-án is!

Horoszkóp: Augusztus 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Kim Kardashian elárulta, hány kiló

A popókirálynő rengeteget fogyott az utóbbi időben, most pedig azt is elárulta, mennyit mutat a mérleg!

Horoszkóp: Július 1., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 1-jén is!

Horoszkóp: Július 31., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 31-én is!