2018.05.28.@ 00.05

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 28-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Mindenáron fel akarja magára hívni a figyelmet, a középpontban szeretne lenni, de minél inkább erőlködik, annál kevésbé veszik komolyan. Szerencsére hamar rájön, hogy másképp kell kivívnia a munkatársai tiszteletét…

Bika: Úgy alakul, hogy a héten szinte csakis más problémáival kénytelen foglalkozni, és szinte semmi ideje nem marad saját magára. Szívesen segít bárkinek, de csütörtök felé már kezd nagyon elege lenni majd. Legalább te kényeztesd és figyelj rá jobban, mint szoktál!

Ikrek: Nehezen megy neki, hogy egyensúlyban tartsa a munkát és a magánéletét. Próbáld meg legalább te nem piszkálni emiatt, mert így is frusztrált és nyomasztja a dolog.

Rák: Rengeteg meló vár rá, és még ezen felül is lesz egy csomó elintéznivalója. Fizikailag totálisan elfárad minden nap, de lelkileg és szellemileg viszont vágyik a feltöltődésre, szóval benne lesz a nagy beszélgetésekben, maratoni sorozatnézésekben.

Oroszlán: Szíve szerint olyan messzire menekülne, amennyire csak lehet. Elege van szinte mindenből, de szerencsére te vagy az egyetlen, akit viszont magával vinne. Ne faggasd, hogy mi bántja, egyszerűen legyél mellette, támogasd és értsd meg.

Szűz: Nehezére esik még a legapróbb döntéseket is meghozni, bizonytalan, szétszórt, dekoncentrált. Előfordulhat, hogy napokig ül egy problémán, nagyon lassan halad mindennel, szóval nem lesz túl hatékony hete…

Mérleg: Tele van szuper ötletekkel, de valahogy sosem akkor rukkol elő vele, amikor a főnöke vagy a kollégái nyitottak lennének rá. Minden az időzítésen múlik, amihez most valahogy nagyon nincs érzéke.

Skorpió: Ösztönösen érzi, hogy mit kell tennie, kinek és mit mondhat, kiben bízhat. Jókor lesz, jó helyen, jó emberekkel, aminek köszönhetően szuper lehetőségek hullanak az ölébe.

Nyilas: Nagyon indulatos időszaka van, szinte bármin képes felhúzni magát és sokkal hevesebben reagál, mint máskor. Igazából nem veled van problémája, ne vedd magadra, de azért azt szóvá teheted, hogy nem rajtad kéne levezetnie a feszkót.

Bak: Néhány munkahelyi vita annyira felbosszantja, hogy nem is tud másra gondolni. Napokig rágódik a helyzeten és addig nem is lesz jobb kedve, amíg meg nem oldódik konfliktus.

Vízöntő: Nincs sok kedve dolgozni, unottan megy be és folyamatosan várja a nap végét. De legalább annyi pozitív van benne, hogy rengeteget keres, közös programokat szervez és sokkal lelkesebb a kapcsolatotokat illetően, mint eddig volt.

Halak: Különösen jól mennek a dolgai, az élete minden területén sínen van, így végre lazíthat egy kicsit. Ettől sokkal felszabadultabb lesz, nem mellesleg sokkal több időt is tölt majd veled!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 20., Csütörtök

Horoszkóp: Szeptember 20., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 17-én is!

Horoszkóp: Szeptember 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 12-én is!

Így döntesz a nehéz helyzetekben a csillagjegyed szerint

Mindenki másképp reagál, ha válaszút elé érkezik, de ez a horoszkópodtól is függhet. Csekkold, neked mit ír!

Horoszkóp: Szeptember 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 6-án is!

Horoszkóp: Szeptember 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 5-én is!

Horoszkóp: Szeptember 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 3-án is!

8 dolog, amit csak a Mérleg csillagjegyűek érthetnek

Szeptember végétől egy hónapon át a Mérleg jegyben születtetek ünnepelnek. Ha neked is ez a horoszkópod, biztosan ismerősek lesznek az alábbi szituk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 31-én is!

Horoszkóp: Augusztus 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 30-án is!

Horoszkóp: Augusztus 29., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 29-én is!

Horoszkóp: Augusztus 28., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 28-án is!