2018.05.30.@ 09.05

Horoszkóp: Május 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 30-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Május 30., Szerda

Kos: Szellemileg hihetetlenül formában vagy, villámgyorsan vág az agyad, azonnal van mindenre három-négy terved, megoldási javaslatod. Sőt, a főnöködet is sikerül kihúznod a bajból egy szuper ötlettel, amiért nagyon hálás lesz!

Bika: Ma tölts minél több időt a szabadban, a friss levegőn. Ha teheted, ebédelj teraszos helyen, sőt akár onnan is dolgozhatsz, ha meg tudod oldani. Nagyon nyomasztana, ha a négy fal közé lennél ma bezárva…

Ikrek: Nyugtalan vagy, aggódsz minden feladaton, nyomaszt szinte minden meló, amit rád osztanak. Igazából bizonytalan vagy a teljesítményedet illetően és félsz, hogy rosszul teljesítesz. Kérj visszajelzést a főnöködtől, attól tutira megnyugszol majd.

Rák: Ma több lehetőséget is kapsz, hogy fejleszd magadat és élj is velük! Oké, hogy nincs kedved ilyen szuper időben túlórázni vagy magolni, de hidd el, megéri!

Oroszlán: Imádsz adni, főleg ha azokról van szó, akiket szeretsz. Viszont néha figyelj arra is, hogy neked mik az igényeid! Előfordulhat, hogy ma valaki ki szeretné használni a jó szándékodat, méghozzá a te károdra…

Szűz: A barátaid mind buliznak, te pedig csak a melóra koncentrálsz, pedig te is megérdemled a szórakozást! Ma este te is mozdulj ki egy kicsit, még ha holnap dolgoznod is kell megéri, mert hihetetlenül felpörget és feltölt majd!

Mérleg: Kicsit unod már, hogy minden napod teljesen egyforma? Már az is sokat dobhat a hangulatodon, ha más útvonalon mész munkába, új helyen ebédelsz vagy a szokásos kapucsínó helyett jeges kávét kérsz.

Skorpió: Nem jellemző rád, de ma végigbénázod a napot. Leeszed a kedvenc blúzod, elhagyod a töltőd, megbotlasz a küszöbben… De ha nevetsz magadon bosszankodás helyett, még így is szuper napod lesz!

Nyilas: Tölts több időt a kollégáiddal, mert úgy érezhetik, lenézed vagy nem kedveled őket. Nem az erősséged a bájcsevej, de néha muszáj rávenned magad, ha nem szeretnéd, hogy kiközösítsenek vagy pletykálni kezdjenek rólad.

Bak: Mostanában féltél ismerkedni, de ma jöhet egy olyan srác, akivel természetes és könnyű a flörtölés, beszélgetés. Ez annyira lázba hoz, hogy még a kollégáid is észreveszik, mennyire fel vagy dobva, tényleg mintha kicseréltek volna.

Vízöntő: Ha az elmúlt időben el is bizonytalanodtál a munkádat illetően, ma ez tutira el fog múlni. Olyan visszajelzést kapsz, amitől megint kedved lesz dolgozni és újra érzed, hogy megbecsülnek és elismernek.

Halak: Utálsz kemény, szigorú lenni, de néha muszáj, ha el akarod érni a céljaidat, főleg akkor, ha mások ebben ráadásul még akadályoznak is. Állj ki magadért!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 20., Csütörtök

Horoszkóp: Szeptember 20., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 17-én is!

Horoszkóp: Szeptember 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 12-én is!

Így döntesz a nehéz helyzetekben a csillagjegyed szerint

Mindenki másképp reagál, ha válaszút elé érkezik, de ez a horoszkópodtól is függhet. Csekkold, neked mit ír!

Horoszkóp: Szeptember 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 6-án is!

Horoszkóp: Szeptember 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 5-én is!

Horoszkóp: Szeptember 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 3-án is!

8 dolog, amit csak a Mérleg csillagjegyűek érthetnek

Szeptember végétől egy hónapon át a Mérleg jegyben születtetek ünnepelnek. Ha neked is ez a horoszkópod, biztosan ismerősek lesznek az alábbi szituk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 31-én is!

Horoszkóp: Augusztus 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 30-án is!

Horoszkóp: Augusztus 29., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 29-én is!