2018.06.04.@ 08.06

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját június 4-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Rengeteg dolog foglalkoztatja vagy épp bántja, de valahogy egyiket sem tudja szavakba önteni. Akárhányszor megfogalmazza magában, butaságnak érzi, ezért lehetséges, hogy szótlan és magának való lesz egész héten.

Bika: Sok kiadása van a hónapban, csomó számlát, csekket kell befizetnie, ami nagyon frusztrálja. Addig nem is fog megnyugodni, amíg ki nem egyenlít minden tartozást és nem látja, mennyi pénze marad.

Ikrek: Az alap, hogy oda van érted, de most különösen szerelmesnek érzi magát és ezt ki is mutatja. Készülj rá, hogy szuper romantikus hetetek lesz!

Rák: Lényegében csak olyan feladatai lesznek a napokban, amik rengeteg időt és energiát elvesznek tőle, de nem bánja, mert ugyanakkor sok kreativitást igényelnek, amit viszont nagyon élvez.

Oroszlán: Új emberekkel kell dolgoznia csapatban egy teljesen új feladaton. Imád a középpontban lenni, hamar össze is haverkodik mindenkivel, de a hét végére már inkább idegesíteni fogja az egész szitu.

Szűz: Egy rég nem látott rokonát vagy ismerősét várja látogatóba, amitől kicsit feszült lehet. Szeretne tökéletes lenni, megfelelni, ezért szinte a legapróbb részletre, rendre kínosan figyel.

Mérleg: Elképesztően vágyik egy utazásra, legszívesebben az első repülőre vagy vinatra felülne, akárhova is megy. Ne lepődj meg, ha egész héten erről fog beszélni…

Skorpió: Egy nagyobb összegtől kénytelen megválni, lehet, hogy kölcsönről van szó vagy tartozásról, kifizetetlen számláról. Ezért lehet, hogy lemond néhány közös programot, ne sértődj meg, nem örül neki ő sem!

Nyilas: Rengetegen keresik meg a problémáikkal, ami kezd nyűg lenni neki. Úgy érzi, mindenki kihasználja, magára viszont nem marad semmi ideje, energiája.

Bak: A sok szabadság miatt mások helyett kell dolgoznia. Még a saját melóját is alig bírja, szóval készülj fel, hogy nem sokat látod a héten!

Vízöntő: Nehéz vele bármit is egyeztetni előre, csak azt csinálja, amihez kedve van. Próbálj meg te is spontán lenni, különben csak veszekedés lesz a vége!

Halak: Vidám hete lesz, hihetetlenül jó a kedve attól, hogy itt a nyár. Rengeteg közös programot szervez, neked csak annyi a dolgod, hogy élvezd!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Olvass tovább a legjobb BFF „alapanyagokért".

3 csillagjegy, akinek idén teljesül egy álma

Ha ezer éve küzdesz, hogy elérd a célod, akkor lehet végre a csillagok is az ügyed mellé állnak.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 16-án is!

Ennyire vagy mérgező barát a csillagjegyed szerint

Mi a legrosszabb tulajdonságod a horoszkópod alapján? Olvass tovább a válaszért!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

Horoszkóp: Május 09., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 9-én is!

Horoszkóp: Május 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Horoszkóp: Május 06., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

3 csillagjegy, aki zseniálisan manipulál

Meg fogsz lepődni, kik vannak a listán!

3 csillagjegy, akit a legkönnyebb átverni

Csekkold le, köztük vagy-e te is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Horoszkóp: Május 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 2-án is!