2018.06.04.@ 08.06

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját június 4-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Rengeteg dolog foglalkoztatja vagy épp bántja, de valahogy egyiket sem tudja szavakba önteni. Akárhányszor megfogalmazza magában, butaságnak érzi, ezért lehetséges, hogy szótlan és magának való lesz egész héten.

Bika: Sok kiadása van a hónapban, csomó számlát, csekket kell befizetnie, ami nagyon frusztrálja. Addig nem is fog megnyugodni, amíg ki nem egyenlít minden tartozást és nem látja, mennyi pénze marad.

Ikrek: Az alap, hogy oda van érted, de most különösen szerelmesnek érzi magát és ezt ki is mutatja. Készülj rá, hogy szuper romantikus hetetek lesz!

Rák: Lényegében csak olyan feladatai lesznek a napokban, amik rengeteg időt és energiát elvesznek tőle, de nem bánja, mert ugyanakkor sok kreativitást igényelnek, amit viszont nagyon élvez.

Oroszlán: Új emberekkel kell dolgoznia csapatban egy teljesen új feladaton. Imád a középpontban lenni, hamar össze is haverkodik mindenkivel, de a hét végére már inkább idegesíteni fogja az egész szitu.

Szűz: Egy rég nem látott rokonát vagy ismerősét várja látogatóba, amitől kicsit feszült lehet. Szeretne tökéletes lenni, megfelelni, ezért szinte a legapróbb részletre, rendre kínosan figyel.

Mérleg: Elképesztően vágyik egy utazásra, legszívesebben az első repülőre vagy vinatra felülne, akárhova is megy. Ne lepődj meg, ha egész héten erről fog beszélni…

Skorpió: Egy nagyobb összegtől kénytelen megválni, lehet, hogy kölcsönről van szó vagy tartozásról, kifizetetlen számláról. Ezért lehet, hogy lemond néhány közös programot, ne sértődj meg, nem örül neki ő sem!

Nyilas: Rengetegen keresik meg a problémáikkal, ami kezd nyűg lenni neki. Úgy érzi, mindenki kihasználja, magára viszont nem marad semmi ideje, energiája.

Bak: A sok szabadság miatt mások helyett kell dolgoznia. Még a saját melóját is alig bírja, szóval készülj fel, hogy nem sokat látod a héten!

Vízöntő: Nehéz vele bármit is egyeztetni előre, csak azt csinálja, amihez kedve van. Próbálj meg te is spontán lenni, különben csak veszekedés lesz a vége!

Halak: Vidám hete lesz, hihetetlenül jó a kedve attól, hogy itt a nyár. Rengeteg közös programot szervez, neked csak annyi a dolgod, hogy élvezd!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!