2018.06.11.@ 00.06

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját június 11-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Különösen érzékeny lesz a héten, főleg, ha a munkájával vagy a külsejével kapcsolatban kap kritikát. Ha nem tetszik vagy zavar valami, inkább ne most hozd fel, mert csúnya veszekedés lehet a vége!

Bika: Kizárólag az érzelmei irányítják, képtelen racionális döntéseket hozni. Csomó dolog iránt hirtelen belelkesedik, aztán egy-két nap múlva csalódás éri, mert nem úgy alakul vagy bonyolultabb a helyzet, mint ahogy gondolta, ezért elég ingadozó lesz a hangulata.

Ikrek: Sokat gondol a jövőre, aggódik a karrierje miatt, nem biztos benne, hogy jó irányba halad. A kapcsolatotokon és a közös jövőtökön is agyal, ezen a fronton viszont elégedett és készen áll rá, hogy szintet lépjetek.

Rák: Egy régebb óta húzódó családi probléma nyomasztja, amire eddig nem igazán talált megoldást. Most viszont kezd rájönni, mit is kéne tennie, és ettől sokkal jobb kedve lesz a hét második felében.

Oroszlán: Imád irányítani, mindenről meg van a véleménye és minden szitura van egy szuper tanácsa. Ezt a héten kicsit túlzásba is viszi, amivel sikerülhet kiakasztania a barátait és téged is…

Szűz: Nehezére esik elengedni a saját igazát és kompromisszumokat kötni a melóban, pedig máskor igazi csapatjátékos. Valószínűleg csak elfáradt, kimerült a sok alkalmazkodásba és egy kis szabadságra lenne szüksége.

Mérleg: Nincs kedve most senkihez és semmihez, legszívesebben bedobálná a legfontosabb cuccaitokat egy bőröndbe és jó messzire elutazna veled, kizárólag kettesben. Azért ez neked is tetszene, igaz?

Skorpió: Pozitívan indult a hétnek, mert úgy volt, hogy laza és könnyű lesz a melóban, de már hétfő reggel kiderül, hogy egy csomó plusz feladatot ad neki a főnöke, így kénytelen több programját is lemondania, amitől eléggé csalódott és dühös lesz.

Nyilas: Esemény dús hete lesz rengeteg meglepetéssel! Összefuthat gyerekkori barátaival, szuper lehetőségeket kaphat a melóhelyén, sőt még az is lehet, hogy nyer valamit, amire már régóta vágyott.

Bak: Flörtölős hangulatában van, de ne gondolj azonnal a legrosszabbra. Jól esik neki, hogy kap egy csomó pozitív visszajelzést más csajoktól, de ez nem jelenti azt, hogy képes lenne meg is csalni téged!

Vízöntő: Minden kollégája már átváltott nyári üzemmódba és nem szakadnak bele éppen a munkába, a pasidnak viszont rengeteg a feladata, de senki sem segít be neki…

Halak: Totál megőrjíti, hogy szinte semmi feladata nincs, mégis bent kell ülnie egész nap a melóban. Felesleges időpazarlásnak érzi, amikor strandolhatna vagy edzhetne is helyette, de legalább van ideje befizetni az elmaradt számláit, sőt ráér veled is csetelni.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Heti szexhoroszkóp

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 17-én is!

Horoszkóp: Szeptember 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 12-én is!

Így döntesz a nehéz helyzetekben a csillagjegyed szerint

Mindenki másképp reagál, ha válaszút elé érkezik, de ez a horoszkópodtól is függhet. Csekkold, neked mit ír!

Horoszkóp: Szeptember 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 6-án is!

Horoszkóp: Szeptember 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 5-én is!

Horoszkóp: Szeptember 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 3-án is!

8 dolog, amit csak a Mérleg csillagjegyűek érthetnek

Szeptember végétől egy hónapon át a Mérleg jegyben születtetek ünnepelnek. Ha neked is ez a horoszkópod, biztosan ismerősek lesznek az alábbi szituk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 31-én is!

Horoszkóp: Augusztus 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 30-án is!

Horoszkóp: Augusztus 29., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 29-én is!

Horoszkóp: Augusztus 28., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 28-án is!