2018.06.11.@ 00.06

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját június 11-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Különösen érzékeny lesz a héten, főleg, ha a munkájával vagy a külsejével kapcsolatban kap kritikát. Ha nem tetszik vagy zavar valami, inkább ne most hozd fel, mert csúnya veszekedés lehet a vége!

Bika: Kizárólag az érzelmei irányítják, képtelen racionális döntéseket hozni. Csomó dolog iránt hirtelen belelkesedik, aztán egy-két nap múlva csalódás éri, mert nem úgy alakul vagy bonyolultabb a helyzet, mint ahogy gondolta, ezért elég ingadozó lesz a hangulata.

Ikrek: Sokat gondol a jövőre, aggódik a karrierje miatt, nem biztos benne, hogy jó irányba halad. A kapcsolatotokon és a közös jövőtökön is agyal, ezen a fronton viszont elégedett és készen áll rá, hogy szintet lépjetek.

Rák: Egy régebb óta húzódó családi probléma nyomasztja, amire eddig nem igazán talált megoldást. Most viszont kezd rájönni, mit is kéne tennie, és ettől sokkal jobb kedve lesz a hét második felében.

Oroszlán: Imád irányítani, mindenről meg van a véleménye és minden szitura van egy szuper tanácsa. Ezt a héten kicsit túlzásba is viszi, amivel sikerülhet kiakasztania a barátait és téged is…

Szűz: Nehezére esik elengedni a saját igazát és kompromisszumokat kötni a melóban, pedig máskor igazi csapatjátékos. Valószínűleg csak elfáradt, kimerült a sok alkalmazkodásba és egy kis szabadságra lenne szüksége.

Mérleg: Nincs kedve most senkihez és semmihez, legszívesebben bedobálná a legfontosabb cuccaitokat egy bőröndbe és jó messzire elutazna veled, kizárólag kettesben. Azért ez neked is tetszene, igaz?

Skorpió: Pozitívan indult a hétnek, mert úgy volt, hogy laza és könnyű lesz a melóban, de már hétfő reggel kiderül, hogy egy csomó plusz feladatot ad neki a főnöke, így kénytelen több programját is lemondania, amitől eléggé csalódott és dühös lesz.

Nyilas: Esemény dús hete lesz rengeteg meglepetéssel! Összefuthat gyerekkori barátaival, szuper lehetőségeket kaphat a melóhelyén, sőt még az is lehet, hogy nyer valamit, amire már régóta vágyott.

Bak: Flörtölős hangulatában van, de ne gondolj azonnal a legrosszabbra. Jól esik neki, hogy kap egy csomó pozitív visszajelzést más csajoktól, de ez nem jelenti azt, hogy képes lenne meg is csalni téged!

Vízöntő: Minden kollégája már átváltott nyári üzemmódba és nem szakadnak bele éppen a munkába, a pasidnak viszont rengeteg a feladata, de senki sem segít be neki…

Halak: Totál megőrjíti, hogy szinte semmi feladata nincs, mégis bent kell ülnie egész nap a melóban. Felesleges időpazarlásnak érzi, amikor strandolhatna vagy edzhetne is helyette, de legalább van ideje befizetni az elmaradt számláit, sőt ráér veled is csetelni.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Olvass tovább a legjobb BFF „alapanyagokért".

3 csillagjegy, akinek idén teljesül egy álma

Ha ezer éve küzdesz, hogy elérd a célod, akkor lehet végre a csillagok is az ügyed mellé állnak.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 16-án is!

Ennyire vagy mérgező barát a csillagjegyed szerint

Mi a legrosszabb tulajdonságod a horoszkópod alapján? Olvass tovább a válaszért!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

Horoszkóp: Május 09., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 9-én is!

Horoszkóp: Május 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Horoszkóp: Május 06., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

3 csillagjegy, aki zseniálisan manipulál

Meg fogsz lepődni, kik vannak a listán!

3 csillagjegy, akit a legkönnyebb átverni

Csekkold le, köztük vagy-e te is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Horoszkóp: Május 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 2-án is!