2018.06.11.@ 00.06

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját június 11-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Különösen érzékeny lesz a héten, főleg, ha a munkájával vagy a külsejével kapcsolatban kap kritikát. Ha nem tetszik vagy zavar valami, inkább ne most hozd fel, mert csúnya veszekedés lehet a vége!

Bika: Kizárólag az érzelmei irányítják, képtelen racionális döntéseket hozni. Csomó dolog iránt hirtelen belelkesedik, aztán egy-két nap múlva csalódás éri, mert nem úgy alakul vagy bonyolultabb a helyzet, mint ahogy gondolta, ezért elég ingadozó lesz a hangulata.

Ikrek: Sokat gondol a jövőre, aggódik a karrierje miatt, nem biztos benne, hogy jó irányba halad. A kapcsolatotokon és a közös jövőtökön is agyal, ezen a fronton viszont elégedett és készen áll rá, hogy szintet lépjetek.

Rák: Egy régebb óta húzódó családi probléma nyomasztja, amire eddig nem igazán talált megoldást. Most viszont kezd rájönni, mit is kéne tennie, és ettől sokkal jobb kedve lesz a hét második felében.

Oroszlán: Imád irányítani, mindenről meg van a véleménye és minden szitura van egy szuper tanácsa. Ezt a héten kicsit túlzásba is viszi, amivel sikerülhet kiakasztania a barátait és téged is…

Szűz: Nehezére esik elengedni a saját igazát és kompromisszumokat kötni a melóban, pedig máskor igazi csapatjátékos. Valószínűleg csak elfáradt, kimerült a sok alkalmazkodásba és egy kis szabadságra lenne szüksége.

Mérleg: Nincs kedve most senkihez és semmihez, legszívesebben bedobálná a legfontosabb cuccaitokat egy bőröndbe és jó messzire elutazna veled, kizárólag kettesben. Azért ez neked is tetszene, igaz?

Skorpió: Pozitívan indult a hétnek, mert úgy volt, hogy laza és könnyű lesz a melóban, de már hétfő reggel kiderül, hogy egy csomó plusz feladatot ad neki a főnöke, így kénytelen több programját is lemondania, amitől eléggé csalódott és dühös lesz.

Nyilas: Esemény dús hete lesz rengeteg meglepetéssel! Összefuthat gyerekkori barátaival, szuper lehetőségeket kaphat a melóhelyén, sőt még az is lehet, hogy nyer valamit, amire már régóta vágyott.

Bak: Flörtölős hangulatában van, de ne gondolj azonnal a legrosszabbra. Jól esik neki, hogy kap egy csomó pozitív visszajelzést más csajoktól, de ez nem jelenti azt, hogy képes lenne meg is csalni téged!

Vízöntő: Minden kollégája már átváltott nyári üzemmódba és nem szakadnak bele éppen a munkába, a pasidnak viszont rengeteg a feladata, de senki sem segít be neki…

Halak: Totál megőrjíti, hogy szinte semmi feladata nincs, mégis bent kell ülnie egész nap a melóban. Felesleges időpazarlásnak érzi, amikor strandolhatna vagy edzhetne is helyette, de legalább van ideje befizetni az elmaradt számláit, sőt ráér veled is csetelni.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!