2018.06.11.@ 00.06

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját június 11-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Különösen érzékeny lesz a héten, főleg, ha a munkájával vagy a külsejével kapcsolatban kap kritikát. Ha nem tetszik vagy zavar valami, inkább ne most hozd fel, mert csúnya veszekedés lehet a vége!

Bika: Kizárólag az érzelmei irányítják, képtelen racionális döntéseket hozni. Csomó dolog iránt hirtelen belelkesedik, aztán egy-két nap múlva csalódás éri, mert nem úgy alakul vagy bonyolultabb a helyzet, mint ahogy gondolta, ezért elég ingadozó lesz a hangulata.

Ikrek: Sokat gondol a jövőre, aggódik a karrierje miatt, nem biztos benne, hogy jó irányba halad. A kapcsolatotokon és a közös jövőtökön is agyal, ezen a fronton viszont elégedett és készen áll rá, hogy szintet lépjetek.

Rák: Egy régebb óta húzódó családi probléma nyomasztja, amire eddig nem igazán talált megoldást. Most viszont kezd rájönni, mit is kéne tennie, és ettől sokkal jobb kedve lesz a hét második felében.

Oroszlán: Imád irányítani, mindenről meg van a véleménye és minden szitura van egy szuper tanácsa. Ezt a héten kicsit túlzásba is viszi, amivel sikerülhet kiakasztania a barátait és téged is…

Szűz: Nehezére esik elengedni a saját igazát és kompromisszumokat kötni a melóban, pedig máskor igazi csapatjátékos. Valószínűleg csak elfáradt, kimerült a sok alkalmazkodásba és egy kis szabadságra lenne szüksége.

Mérleg: Nincs kedve most senkihez és semmihez, legszívesebben bedobálná a legfontosabb cuccaitokat egy bőröndbe és jó messzire elutazna veled, kizárólag kettesben. Azért ez neked is tetszene, igaz?

Skorpió: Pozitívan indult a hétnek, mert úgy volt, hogy laza és könnyű lesz a melóban, de már hétfő reggel kiderül, hogy egy csomó plusz feladatot ad neki a főnöke, így kénytelen több programját is lemondania, amitől eléggé csalódott és dühös lesz.

Nyilas: Esemény dús hete lesz rengeteg meglepetéssel! Összefuthat gyerekkori barátaival, szuper lehetőségeket kaphat a melóhelyén, sőt még az is lehet, hogy nyer valamit, amire már régóta vágyott.

Bak: Flörtölős hangulatában van, de ne gondolj azonnal a legrosszabbra. Jól esik neki, hogy kap egy csomó pozitív visszajelzést más csajoktól, de ez nem jelenti azt, hogy képes lenne meg is csalni téged!

Vízöntő: Minden kollégája már átváltott nyári üzemmódba és nem szakadnak bele éppen a munkába, a pasidnak viszont rengeteg a feladata, de senki sem segít be neki…

Halak: Totál megőrjíti, hogy szinte semmi feladata nincs, mégis bent kell ülnie egész nap a melóban. Felesleges időpazarlásnak érzi, amikor strandolhatna vagy edzhetne is helyette, de legalább van ideje befizetni az elmaradt számláit, sőt ráér veled is csetelni.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!