2018.06.15.@ 00.06

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Válassz egy célt, új kihívást, mert szükséged van valamire, ami eltereli a figyelmedet arról, hogy épp szingli vagy. Főleg most van erre szükséged, hogy minden barátnőd a pasijával utazgat.

Párban: Ne csak lustálkodással töltsétek a hétvégét! Nagyon jót tenne nektek, ha a barátaitokkal buliznátok egy hatalmasat, és most kivételesen ne ti lépjetek le legkorábban!

Bika:

Szingli: A heted elég nehéz volt, viszont a hétvége mindenért kárpótol! A legjobb arányban keveredik a romantika, a pihenés, a nevetés és a bulizás. Ennél jobb nem is lehetne, igaz?

Párban: Ha sok a konfliktus köztetek, akkor egy kis távolságra van most szükségetek. Ezt most kivételesen úgy nem tudjátok megoldani, ha 0-24-ben dolgoztok rajta!

Ikrek:

Szingli: Mindenhol friss szerelmeket látsz magad körül, és így elég nehéz örülnöd a szingliségnek, de hidd el, neked sem kell már sokáig várnod!

Párban: Elbizonytalanodhatsz a szerelmeddel kapcsolatban. Leginkább magad miatt, valamiért nem adsz bele mindent, hogy szuper legyen és ez aggasztó jel. De azért adj magatoknak időt, valószínűleg csak ki vagy merülve.

Rák:

Szingli: A srác, aki az első pillanatban még ellenszenves is volt, mégis kezdi felkelti az érdeklődésedet. Talán pont azért kezded megkedvelni, mert kicsit nyers, de őszinte a stílusa, nem?

Párban: Mindig fontos, hogy megbeszéljétek az érzéseiteket, de most még hangsúlyosabb lenne a kommunikáció. Nem szabad félbe hagyni a vitákat, mert csak egyre gyűlik bennetek a feszkó és a ki nem mondott sérelmek!

Oroszlán:

Szingli:  Mindenen felhúzod magadat, nem vagy túl türelmes a fiúkkal, már akik egyáltalán le mernek szólítani… Kire vagy mire haragszol ennyire? Próbáld meg kicsit elengedni magad!

Párban: Őrizd meg a hidegvéredet, ha balhéztok, mert elég csúnyán alakulnak a dolgok, ha mindent kimondasz, ami elsőre vagy másodikra eszedbe jut… Inkább számolj el tízig, az a biztos!

Szűz:

Szingli: Ha van egy pasi, akivel állandóan kerülgetitek egymást, és már jó ideje eltűnt, akkor most szerencséd lesz, mert végre megint pont ott lesz, ahova neked is menned kell. Vesd be magad, hogy több eltűnés ne legyen!

Párban: Különleges programokra vágysz, végre nem akarod úgy tölteni a hétvégét, mint az elmúlt hetekben? Akkor neked kell gondoskodnod a mókáról, kalandokról, mert a pasidnak erre most nincs energiája.

Mérleg:

Szingli:  Próbálsz nagyon racionális lenni, de nem mindig sikerül, még ez a szerencse! Néha engedd, hogy az érzelmeid irányítsanak és csak sodródj az árral, nem mindig a kényelmes a jó neked.

Párban: Miért foglalkoztat még mindig az exed? Kerüld el messzire, szakíts meg vele minden kapcsolatot, ha ilyen rossz hatással van még mindig rád! Koncentrálj csak a barátodra, mert ő viszont megérdemli a kiegyensúlyozottságot.

Skorpió:

Szingli: Zavar egy srác jelenléte? Akkor gondolkodj el azon, hogy valójában mi idegesít? Nem lehet, hogy igazából nagyon is vonz téged, csak magad sem érted, mi tetszik benne?

Párban: Félreérthetitek egymást a hétvégi programokkal kapcsolatban, ami kavarodást és bosszúságot okozhat, de mire valóban nekiindulnátok, sikerül mindent tisztáznotok és összeegyeztetnetek.

Nyilas:

Szingli: Igazán jó humorod van, de a kiszemelt srác néha túlzásba esik, ami bánt, de persze te is túl érzékeny vagy, ha róla van szó. Nem akar megbántani, csak nem ismer és nem tudja a határokat, úgyhogy add a tudtára, ha már valami nem poénos neked.

Párban: Kicsit gyorsabban kimondod a dolgokat, mint hogy végiggondolnád a szitut. Ebből lehet némi kellemetlenséged, de semmi olyan, amit egy őszinte bocsánatkéréssel ne lehetne jóvá tenni…

Bak:

Szingli: Érdemes megfogadnod a legjobb barátnőd tanácsát, mert talán ő az, aki a leginkább belelátott az előző kapcsolatodba. Ha valami nyomaszt, akkor olyannal beszéld meg a dolgot, aki jól ismeri a helyzetedet.

Párban: Ne keseredj el, ha éppen úgy tűnik, nem ugyanazt szeretnétek egymástól, ha más a jövőképetek. Ez egy átmeneti időszak, ráadásul miért lenne baj, ha egy kicsit különböztök?

Vízöntő:

Szingli: Kicsit fáraszt már a sok buli, koktélozgatás, táncolás reggelig. Kivételesen más fajta kikapcsolódásra vágysz, és nagyon jól is teszed, mert így végre más társasággal is találkozhatsz.

Párban: Oké, hogy szeretnél megfelelni és tetszeni a barátodnak, de azért nem kell tűsarkúban kirándulni menni… Sportos, kényelmes ruciban is lehetsz trendi és vonzó, sőt!

Halak:

Szingli: Fontos infókkal szolgálnak az álmaid, érdemes elgondolkodnod rajta. Ne a konkrét mondanivalót keresd, csak a szereplőkön agyalj, vajon mit akar üzenni velük a tudatalattid?

Párban: Amit titkolózásnak gondolsz, nem biztos, hogy az, csak valakinek a privát dolgait nem adja ki a barátod. Tudod, a pasik nem olyan pletykásak, és nem értik, miért kéne neked is tudni mindenről.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt tartogatja még 2020 számodra a horoszkópod szerint

Ezt tartogatja még 2020 számodra a horoszkópod szerint

Az évnek ugyanis még bőven nincs vége!

Horoszkóp: Október 1., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 1-jén is!

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!