2018.06.18.@ 00.06

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját június 18-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Egy olyan emberben csalódhat, aki nagyon közel áll hozzá és eddig példaképként tekintett rá. Nehezen emészti meg az új helyzetet, nem is biztos, hogy szeretne róla beszélni, szóval adj időt neki és semmit se erőltess!

Bika: Kicsit besokallt a melótól, a sok feszkótol, a folyamatos kihívásoktól, ami úgy jöhet ki rajta, hogy elenged mindent, egyszerűen nem érdekli semmi és senki. Ne lepődj meg rajta, a most egy kicsit téged sem keres, magányra és egy kis térre van szüksége.

Ikrek: Sokat várt ettől a nyártól, új lehetőségeket, izgis bulikat, felejthetetlen élményeket, és kicsit csalódott lehet, hogy már június közepe van, de még mindig nem történt semmi említésre méltó. Feldobhatnád a hangulatát egy-két extrém programmal!

Rák: Tele van energiával és a körülötte lévőket is felrázza egy pillanat alatt. Készülj, mert mellette egy percet sem fogsz unatkozni, sőt, igazából felejtsd el a pihenést vagy a láblógatást, igazi bulis hét vár rád!

Oroszlán: Óriási lendülettel vág neki a hétnek, nagyon lelkes és várja az új kihívásokat. Szeretne változtatni a jelenlegi helyzetén a melóban és mindent meg is tesz, hogy előre léphessen.

Szűz: Az egész hetét megszervezte, lényegében minden perce be van táblázva, és kicsit rosszul viseli, hogy már rögtön az első nap felborulnak a tervei. Többször lesz ingerült hét közben, de péntekre sikerül lelazulnia!

Mérleg: Bosszantja az igazságtalanság, még akkor is, ha nem vele történik, ezért kisebb konfliktusba keveredhet a munkahelyén, ami rád is hatással van, mert még napokig erről fog szólni nála minden. Türelem!

Skorpió: Csomó minden miatt aggódik egyszerre, meló, család, nyaralás. Képtelen kikapcsolni, folyamatosan zakatolnak a gondolatai. Úgy tudsz neki a legjobban segíteni, ha kivételesen lelkizés helyett eltereled a figyelmét a problémákról!

Nyilas: Még a szokásoshoz képest is most nagyobb szabadságra, több térre van szüksége. Kénytelen vagy ezt megadni neki, ha nem szeretnél egész héten veszekedni, sőt eltávolodni tőle…

Bak: Tele van energiával, melója viszont alig akad, így unatkozik és feleslegesnek érzi magát. Most kéne beiratkoznia egy új tanfolyamra vagy bevállalnia egy keményebb edzést.

Vízöntő: Egyik pillanatról a másikra megváltozhat a véleménye fontos kérdésekben, mint például a karrierje, de azon se lepődj meg, ha hirtelen elkezdi sürgetni az összeköltözést vagy az esküvőt, holott eddig totálisan ellene volt.

Halak: Ha arról volt szó, hogy idén nem mentek nyaralni, vagy csak nyár végén, nagy meglepetés érhet! Annyira mehetnéke van, hogy befizethet titeket egy last minute utazásra, vagy egy spontán wellness hétvégére, csak hogy kimozduljatok végre egy kicsit!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!