2018.06.25.@ 09.06

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját június 25-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Óriási sikereket ér el a melóban, rengeteg dicséretet is kap, amitől még lelkesebb és motiváltabb lesz. Szerencsére ez az izgatottság megmarad meló után is, szóval készülj egy extra szenvedélyes hétre!

Bika: Nagyon lelkiismeretes, főleg ha a munkájáról van szó, néha már túlságosan is, ezért előfordulhat, hogy a héten többször is túlórázni fog, de csak önszorgalomból. Ne balhézz vele, mert ez neki tényleg fontos!

Ikrek: Annyira keményen dolgozott mostanában, hogy egyre kevésbé tud kreatív lenni, kezd egy kicsit belefásulni a sok feladatba. Ha még sokára mentek nyaralni, vedd rá, hogy legalább a pénteket vegye ki és egy hosszú hétvégét töltsetek távol a hétköznapi dolgoktól.

Rák: Kicsit maga alatt van, sötéten látja a dolgokat és nem igazán tud örülni semminek. Már a barátai és a kollégái is kezdenek aggódni miatta. Szerencsére hétvégén kaphat egy jó hírt, ami végre kizökkenti ebből a depiből.

Oroszlán: Extra szétszórt, szórakozott lesz a héten. Készülj fel, hogy több megbeszélt programot is lekéshet vagy elfelejthet! Sőt, beszélgetni, vagy egyáltalán normálisan kommunikálni is nehézkes lesz vele, mert totál máshol jár fejben. Kitartást!

Szűz: Nem áll rosszul, de túl jól sem anyagilag, mégis azt veheted észre, hogy a szokásosnál jobban szórja a pénzt. Olyan dolgokra költhet, amit eddig megvont magától, de talán pont ez az, amiből elege lett…

Mérleg: Bántja egy-két munkahelyi konfliktus, amiről eleinte nem igazán szeretne beszélni, de ha már átgondolta és megemésztette, mindenképpen szeretné veled is megosztani. Várd ki türelmesen, ne erőltesd a témát!

Skorpió: Szinte egész héten csöng a telója, özönlenek az e-mailek és sms-ek, ami egy idő után érthető, hogy idegesít téged. Nyugodtan megmondhatod neki, hogy legalább amíg veled van, zárja ki a melót és a haverokat.

Nyilas: Jól alakulnak a dolgai a melóban és a magánéletében is, pont úgy, ahogy eltervezte, ettől pedig nagyon magabiztos és jókedvű. Ez ki is tart egészen hétvégéig, szóval elég nyugis és vidám hete lesz.

Bak: Új feladatot vagy projektet kaphat a munkahelyén, ami sokkal nagyobb felelősséggel jár. Ez elsőre megijesztheti, de hamar sikerül leküzdenie a félelmét és utána már izgatottan várja az új kihívásokat.

Vízöntő: Tele van energiával, nem bír egy percet sem nyugton maradni, ezért szinte minden délutánra, estére szervez valami programot nektek. Hát pihenni nem fogsz mellette, de unatkozni sem!

Halak: Kicsit szeretne egyedül lenni, ezért lehet, hogy lemond több randit, de ne vedd magadra, nem veled van baja, csak most jól esik neki egy kis magány.

Címkék: pasi horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!

A Tinder szerint ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban

Meg fogsz lepődni a párosításokon!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!