2018.06.28.@ 00.06

Horoszkóp: Június 28., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 28-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Június 28., Csütörtök

Kos: Szíved szerint egész nap egy teraszon ücsörögnél, napoznál, kávét szürcsölgetnél és közben néznéd az embereket. És mi lenne, ha magaddal vinnéd a laptopodat és egy kávézóból vagy egy parkból dolgoznál?

Bika: Mostanában csak száraz, uncsi feladataid voltak és már hiányzik, hogy kicsit használd a fantáziádat? Ha a melóban nem is, de otthon megcsillogtathatod a kreativitásodat, mondjuk a konyhában vagy a hálószobában… A pasid biztosan örülne neki!

Ikrek: Tele lesz a napod apró meglepetésekkel, például pénzt találsz a kabátzsebedben, összefutsz egy régi ismerősöddel, pont eléred a buszodat, a kedvenc sütid van a kávézóban. Ezek mind-mind feldobják a hangulatodat, szóval szuper napod lesz összességében!

Rák: Ha a pasid nem akar beszélni az érzéseiről vagy problémáiról, inkább ne erőltesd, mert csak veszekedés lesz a vége, ha folyton kérdezgeted! Inkább próbáld meg elterelni a gondolatait, azt sokkal jobban fogja értékelni.

Oroszlán: Ma meg kell hoznod néhány fontos döntést, és nincs sok időd gondolkodni, de azért annyi van, hogy mérlegelj és figyelembe vedd a legfontosabb szempontokat, szóval semmiképp se kapkodd el!

Szűz: A barátod romantikus hangulatban van, te viszont egyáltalán nem, aztán meg pont fordítva. Valahogy nem vagytok ma egy hullámhosszon, de ne aggódj, hétvégéig újra egymásra hangolódtok.

Mérleg: Ma nagy szükség lenne a kreativitásodra, de egyszerűen nem jönnek az ötletek. Délutánra viszont sikerülhet összeszedned magadat és megoldanod a feladatot, csak ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a pánik!

Skorpió: Kezd eluralkodni a káosz körülötted, nem csoda, hogy nem tudsz koncentrálni! Szánj egy-két órát arra, hogy összepakolsz az asztalodon, rendet raksz az irodában és otthon is, utána sokkal jobban érzed majd magad!

Nyilas: Bármilyen nagy projektre készülsz, ne halogasd tovább, még ma vágj bele! Minél tovább húzod az időt, annál inkább csökken a lelkesedésed és valószínűleg végül nem lesz az egészből semmi.

Bak: Elég hirtelen vagy ma, könnyen felkapod a vizet és egy pillanat alatt hozol meg döntéseket, ami általában nem igazán jellemző rád. De egy kicsit még élvezed is, hogy nem agyalsz annyit, igaz?

Vízöntő: Régóta nyomaszt egy feladat vagy probléma, és már nem tudod tovább halogatni, de szerencsére ma úgy kelsz fel, hogy pontosan tudod, mi a megoldás, szóval végre sikerül lezárnod a dolgot.

Halak: Egész héten be voltál lassulva, de ma tele vagy energiával, sikerül felpörögnöd és behoznod az elmúlt napok lemaradásait. Sőt, ha picit túlórázol, még előre is dolgozhatsz és holnap előbb kezdheted a hétvégét.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Január 24., Csütörtök

Horoszkóp: Január 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 24-én is!

Csekkold a Spotify zenehoroszkópját!

A szuper zenék mellett a lejátszási listákhoz horoszkóp is jár!

Ez a legnagyobb félelmed a horoszkópod szerint  

Nézz szembe a legnagyobb félelmeddel, amit a csillagok állítanak eléd. Elég bátor vagy hozzá?

Horoszkóp: Január 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 23-án is!

Horoszkóp: Január 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Így teheted izgalmasabbá a szexet a csillagjegyed szerint

Ha az új év első napján azt is megfogadtad, hogy ideje egy kis izgalmat csempészned a hálószobába, megmutatjuk, hogyan segítenek ebben a csillagok!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

Horoszkóp: Január 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 17-én is!

Horoszkóp: Január 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 16-án is!

Horoszkóp: Január 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

7 dolog, amit csak a bakok érthetnek

Összegyűjtöttük neked azokat a pillanatokat, amikben azonnal magadra ismersz majd.