2018.07.02.@ 08.07

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját július 2-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Nincs kedve a problémákkal foglalkozni, ezért inkább nem is veszt tudomást róluk. Sőt, kerül minden konfliktust, inkább elmenekül, csak nehogy veszekedésbe keveredjen.

Bika: Általában két lábbal áll a földön, de most teljesen elsodorják az érzelmei és nem bír racionálisan gondolkodni. Készülj egy-két keményebb vitára is!

Ikrek: Ha eddig úgy volt, hogy nem sokat tudtok együtt nyaralni, most lesz a pasidnak egy szuper híre! Úgy tűnik, mégis tud szabit kivenni és talán még beleférhet egy last minute utazás.

Rák: Nehezen megy neki az alkalmazkodás, nem szeretne kompromisszumokat kötni, inkább elvárja, hogy hozzá idomuljanak. Készülj, mert sajnos veled sem tesz kivételt!

Oroszlán: Végre megint sikerül megtalálnia az egyensúlyt a meló és a magánélete között. Igyekszik minden feladatával hamar végezni, hogy utána veled is elég időt tudjon tölteni!

Szűz: Képtelen magában tartani a véleményét, még akkor is kimondja, mit gondol, ha pontosan tudja, hogy bajba kerülhet miatta. Előfordulhat, hogy téged is sikerül egy kicsit megbántania…

Mérleg: Kiderülhet, hogy korábban egy elég rossz döntést hozott, ami okoz némi bonyodalmat most az életében. Néhány napig rágódik rajta, de hétvégére sikerül túltennie magát a dolgon.

Skorpió: Egy új hobbit vagy sportot talál magának, amire teljesen rákattan, ráadásul olyasmit, amiről nem is gondoltad volna, hogy bejöhet neki. Legalább ismét egy új oldaláról ismered meg!

Nyilas: Úgy érezheti, hogy túl sok a kötöttség az életében, a túl nagy felelősség teljesen kikészíti. Szabadságra, nyugira és féktelen bulizásra vágyik. Ne akadályozd ebben, mert azt végképp nem viselné túl jól!

Bak: Kevés a melója, ettől úgy érzi, hogy rettenetesen lassan telik az idő, unatkozik és feleslegesnek érzi magát. Ne lepődj meg, ha furábbnál furább programokat szervez, csak hogy végre történjen valami…

Vízöntő: Nem igazán tud koncentrálni, főleg nem, ha melóról van szó, ezért szinte minden nap megcsúszik és túlóráznia kell. Nem lesz túl hatékony a héten, de legalább péntekre nagyjából utoléri magát, és szabad a hétvégéje!

Halak: Változékony a hangulata, egyik percben jókedvű a másikban már ordítani tudna. Ha fontos döntést kell meghoznia, jobban járna, ha jövőhétre halasztaná, mert most nem tud racionálisan gondolkodni!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Heti szexhoroszkóp

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 8-án is!

Ezekkel a csillagjegyekkel a legnehezebb együtt élni

Azt fontolgatod, hogy összeköltözöl a pasiddal? Jól gondold meg, ha az alábbi jegyek valamelyikében született!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 5-én is!

Horoszkóp: Október 4., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 4-én is!

Horoszkóp: Október 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 3-án is!

Horoszkóp: Október 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 2-án is!

Horoszkóp: Szeptember 20., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!