2018.07.06.@ 00.07

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: 
Mennél is meg nem is bulizni egy társasággal, de mi tart vissza? Hogy sok a szerelmes pár, kevés a szingli srác? Nem kell egész este kizárólag velük lógni, ismerkedhetsz is!

Párban: Egy srác totálisan elbizonytalanít, pár nappal ezelőttig biztos voltál abban, hogy a barátod a Nagy Ő, és akkor jön ez a fiú, és mindent felforgat… Azért csak óvatosan, nehogy olyat tegyél, amit később nagyon megbánsz!

Bika:

Szingli: Nagyon szeretnél egy mini nyaralást, de nem tudod, hogy kivel vágj bele. Szinte mindegy, a lényeg, hogy kikapcsolódj, akárkivel utazol, jól sikerül majd!

Párban: Egy spontán családi program eléggé bekavar, de nem érdemes rajta összevesznetek! Legszívesebben a barátod is mást csinálna, ez egyformán bosszantó szitu mindkettőtöknek…

Ikrek:

Szingli: Egy fura, de nagyon szórakoztató sráccal ismerkedhetsz meg, akivel semmi komolyat nem érdemes terveznetek, viszont arra szuper, hogy nyáron elüsd vele az időt.

Párban: Azt gondoltad eddig, hogy pontosan tudod, mit akarsz, most viszont bizonytalan vagy. Valószínűleg nem a barátoddal vagy a kapcsolatotokkal van a baj, csak kimerült vagy. Egy izgis last minute utazás tuti kizökkentene ebből a depiből.

Rák:

Szingli: Minden naphoz úgy állsz, hogy talán most ismerkedsz meg egy dögös fiúval, aztán jön a nagy csalódás. Kicsit engedd el a keresgélést, ne lesd állandóan a pasikat.

Párban: Feledékeny vagy, és ez a szétszórtság okozhat némi feszültséget közted és a szerelmed között. De hát nem könnyű mindent észben tartani, amikor annyi programmeghívásod van a hétvégére, mint egész évben összesen!

Oroszlán:

Szingli: Rettenetesen élvezed a nyarat, teljesen belevetetted magad a bulizásba, fesztiválozásba, és valahogy egyáltalán nincs hiányérzeted, hogy nincs pasid. Viszont a barátaid állandóan azon vannak, hogy összehozzanak valakivel, szóval jelentkező van bőven!

Párban: Kedved lenne kimozdulni, de energiád nincs hozzá? Akkor ne is erőltesd, legyen ez egy lustálkodós hétvége, sőt próbáld rávenni a barátodat, hogy ő is veled tartson.

Szűz:

Szingli:  Egyre forróbb közted és egy új srác között a hangulat, és mivel te eléggé zavarban vagy tőle, ezt ő is jó jelnek veszi. A cuki pirulásod, dadogásod mindent elárul.

Párban: Egy ex feltűnhet a színen, ami kicsit bekavar nálatok, de szerencsére amilyen hamar jelenik meg, olyan gyorsan felszívódik, úgyhogy nem tudja elrontani az egész hétvégét.

Mérleg:

Szingli: Szuper péntek, fantasztikus szombat, tökéletes vasárnap! Jól hangzik, ugye? Tényleg hiba nélkül megy el a hétvége, sokáig fogsz még ezekből az élményekből táplálkozni…

Párban: Egy óriási bulira van meghívásotok, de egyikőtöknek sincs kedve egy ekkora partihoz? Akkor szervezzetek egy kisebb házibulit vagy kerti partit a legjobb haverokkal.

Skorpió:

Szingli: Már kifinomult érzéked van ahhoz, mikor és kivel nem érdemes ismerkedned. Ha valami nem stimmel lelkileg nálad, akkor lehet bármilyen dögös a srác, nem lesz jó a randi. Sajnos most is ez lesz.

Párban: Minden porcikád a pihenésre vágyik, a barátod viszont aktív hétvégét tervez, szóval nem lesz sok közös pont, és lesz esély egy kis balhéra is, kivéve ha hajlandó vagy kisebb kompromisszumokat kötni.

Nyilas:

Szingli: Minden gondolatodat a munka tölti ki, viszont így elrepül a nyár, és nagyon bánni fogod, hogy keveset partiztál, lazítottál. Legalább egyik nap mozdulj ki!

Párban: Hiába vagy foglalt, imádsz hódítani, viszont ez teljesen kiborítja a pasidat, és nem tűri már sokáig. Lassan el kell döntend, mi a fontosabb, ő vagy a flörtölés másokkal.

Bak:

Szingli: Nehezen mondod ki az érzelmeidet, nagyon kevesen, a hozzád legközelebb állók tudják csak kiszedni belőled, ha bánt valami. Így ne várd el, hogy a randipartnered azonnal észrevegye, ha valami nem tetszik neked!

Párban: Olyan sok programotok van, hogy nagyon gyorsan elrepül majd a hétvégétek, figyelj arra, hogy ne felejts ki senkit, akinek megígértetek egy közös bulizást, vacsorát, mozizást, mert sértődés lehet a vége.

Vízöntő:

Szingli: Felkészületlenül ér, hogy közeledni próbál hozzád az egyik kollégád. Idegesít, nem tetszik vagy csak bizarr a helyzet? Nem mindegy, szóval még a hévégén fejtsd meg, mi zavar benne!

Párban: Érzelmes hangulatban vagy és fontosnak tartod, hogy ki is mondj mindent. A pasid viszont nem biztos, hogy lelkizős kedvében van, emiatt ne sértődj meg, ettől még imád téged.

Halak:

Szingli: Olyan sráccal találkozol, aki nagyon nem a te stílusod. Szerencsére nem hagyja annyiban a dolgot és többször is próbálkozik nálad, amitől egyre inkább vonzónak találod…

Párban: Az egyikőtök közeli barátja kicsit bezavarhat a nagy harmóniába, ami a kapcsolatotokban most van, de ne aggódj, nem tart majd sokáig ez a feszkó!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!