2018.07.09.@ 00.07

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját július 9-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Félvállról veszi a teste jelzéseit, de csak addig, amíg nagyobb baj nem lesz. A kimerültség, idegi fáradtság jeleit igenis figyelembe kéne vennie – nem véletlen, ha minden nap fáj a feje, a szeme vagy rosszul alszik…

Bika: Nem érti, hogy mások miért nem veszik figyelembe, ha rossz napja van, pedig sokszor ő sem elég figyelmes. Mindenki a maga dolgaival van elfoglalva, te sem érsz rá mindig, és sajnos tényleg nem lesz könnyű olyat találnia, akinek kipanaszkodhatja magát végre…

Ikrek: Felfrissülés minden, ami nem munka! Szóval legszívesebben egyfolytában chatelne, levelezne, telefonálna a haverokkal, de így a hét második fele munka terén elég kemény lesz…

Rák: Úgy érezheti, hogy a munka mellett szüksége van kreatív feladatokra is. Biztasd, hogy kezdjen el blogolni, rajzolni vagy akár sütni, főzni, mindegy, mihez van kedve,a lényeg, hogy csináljon valamit!

Oroszlán: Ha nem vigyáz, elmélyülhet egy munkahelyi konfliktusa. Oké, semmi kedve neki a békülést kezdeményezni, de most kénytelen lesz, mert lassan a főnökének is elege lesz ebből a szituból…

Szűz: Jobban oda kéne figyelnie a pénzügyeire, ha nem szeretne minden hónap végén lemondani egy-két programot, mert nincs rá kerete. Sajnos előfordulhat, hogy most is ki kell hagynia néhány megbeszélt randit emiatt.

Mérleg: Folyamatosan aggódik és mindent kontroll alatt akar tartani. Pedig ez az állandó stressz nem segít a munkában, sőt, ha jobban belegondol, csak rontja a teljesítményét!

Skorpió: Fontosabbnak érzi, hogy a karrierére koncentráljon, minthogy minél több fesztiválra menjen, vagy több hetet is nyaraljon. Pedig a melóban is akkor lesz topon, ha hosszabb időre kikapcsolódik. Valahogy vedd rá legalább egy miniszabira!

Nyilas: Akaratlanul is könnyen megbánthat valakit, akit egyébként kedvel és sokra tart. Ő mégis az ellenkezőjét érzi majd emiatt. Sajnos nem lesz könnyű helyrehozni a kapcsolatot, de ha időben bocsánatot kér, még lehetséges!

Bak: Ha szeretne előre lépni, ezen a héten végre lehetősége van megmutatni, mire is képes. Vállaljon el minden plusz melót, túlórát, mert most fontos, hogy lássák, mennyire elkötelezett és terhelhető!

Vízöntő: Ha úgy érzi, már megérdemelne egy kis fizuemelést, a héten lesz több szuper alkalom, hogy előrukkoljon vele a főnökének. Persze előtte azért nem árt, ha bedobja magát az értekezleteken.

Halak: Nem kell mindenben szakértőnek lennie, a legjobbat hoznia, mert csak belefárad, ráadásul senki nem várja ezt el tőle! Próbáld meg meggyőzni, hogy nem csak az 1000 százalék a jó eredmény!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán pasi horoszkóp rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Július 23., Kedd

Horoszkóp: Július 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 23-án is!

Horoszkóp: Július 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 22-én is!

Az egyetlen csillagjegy, aki bárkit képes elcsábítani

Még azt is, aki épp boldog kapcsolatban van!

Ez a 3 legönzőbb csillagjegy

Csak magára tud gondolni és magasan ő nyerné a legnagyobb egó játékot? Ugye sejted, hogy ismét a csillagokban van elrejtve a magyarázat?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 19-én is!

Horoszkóp: Július 18., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 18-án is!

Horoszkóp: Július 17., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 17-én is!

Horoszkóp: Július 16., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 16-án is!

Horoszkóp: Július 15., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 15-én is!

A tipikus hiba, amit mindig elkövetsz a csillagjegyed szerint

Nézd meg, hogyan javíthatsz a kapcsolataidon!

Horoszkóp: Június 26., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 26-án is!