2018.07.12.@ 00.07

Horoszkóp: Július 12., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 12-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Július 12., Csütörtök

Kos: A szerelmi életedben minden úgy zajlik, ahogy szeretnéd, de nem kevés meló is kellett, hogy ezt az állapotot elérd. Ma viszont csak annyi a dolgod, hogy élvezd a harmóniát kettőtök között!

Bika: Megint beleesel ugyanabba a hibába, mint már századszor! Unalmas és kicsit bosszantó is számodra, de igazából csakis te tudsz ezen változtatni, szóval idegeskedés helyett próbálj meg változtatni.

Ikrek: Gondolkodj, mielőtt cselekszel vagy mondasz bármit is, ez a legfontosabb ma! Hirtelen haragú vagy, kicsit szétszórt is, a figyelmetlenséged pedig elég nagy zűrbe sodorhat, ha nem figyelsz oda.

Rák: A munkahelyeden olyan jól mennek a dolgok, hogy szinte észre sem veszed, hogy már túl vagy a hét nehezén. Tökéletes lenne, ha minden hét ilyen lenne, nem igaz? Ez nem a szerencsén múlt, te tettél ezért!

Oroszlán: Nem biztos, hogy tökéletesen tudod kontrollálni a dühödet, de mindig okkal leszel ideges, és ezt annak is be kell látnia, akivel veszekszel. Oké, a stílusodon azért finomíthatnál…

Szűz: A mára tervezett programjaidat valószínűleg teljesen át kell szervezned, egy váratlan munka felborítja a napodat. Azért ne mondj le mindenről, egy kis telefonálgatás, és máris minden szuper lesz!

Mérleg: Belekeveredhetsz egy szerelmi háromszögbe, de nem a főszereplő leszel, csak az a kényelmetlen mellékszerep jut rád, hogy tudsz az egészről, mindenkit ismersz és mégsem mondhatsz senkinek semmit. Jobb, ha megpróbálsz minél inkább kimaradni belőle!

Skorpió: Ahogy elveszíted a kontrollt a kapcsolatodban, kétségbe is esel. Próbáld meg néha engedni magadat és hagyni, hogy ő irányítson, mindkettőtöknek jót tenne!

Nyilas: A büszkeséged nem engedte, hogy rendezz egy régi konfliktust, de ma itt a tökéletes alkalom! Ő is nyitott rá, így te is összeszedetten el tudod mondani, mi is a bajod, anélkül, hogy megbántanád.

Bak: Ne mondj ki mindent hangosan, amire gondolsz, mert hamar megbánhatod. Abban a pillanatban, amikor kibukik, félreérthető és nem azt éred el vele, amit szeretnél, csak irtó nagy galibát csinálsz.

Vízöntő: Meló, meló és még egy kis meló! Talán túlvállaltad magadat, de egyáltalán nem bánod, mert végre olyan feladataid vannak, amiket szeretsz, és amiben jó is vagy. A főnköd nem véletlenül téged bízott meg ezekkel!

Halak: Egy barát sztorija, egy film vagy könyv nagy hatással lehet rád, akár a te életedben is változást hozhat. Inspirál, erőre kapsz, elhatározol valamit és végre elég bátorságot érzel, hogy belevágj. Hajrá!

Címkék: bak bika csillagjegy ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: December 12., Szerda

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Így indítsd a reggeled a csillagjegyed szerint

Hallottál már róla, hogy a sikeres embereknek a megfelelő reggeli rutin a titkuk? A csillagok most kiderítették a te reggeli sikerreceptedet!