2018.07.13.@ 00.07

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 13-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: A kíváncsiság belevihet egy olyan viszonyba, amit máskor nem vállalnál be, de most bármi lehet belőle. Izgalmas, romantikus randi előtt állsz.

Párban: Mivel a héten nem biztos, hogy eleget voltatok kettesben, lesz mit bepótolnotok. A pasidnak legalább akkora szüksége van rád, mint neked rá, úgyhogy a hétvégi programot illetően most mindketten egyetértetek!

Bika:

Szingli: Fáradhatatlan vagy, ha bulizásról van szó, és nagyon élvezed az ismerkedést is. Jót tesz neked, hogy mindig nagy társaság vesz körül, ne mondj nemet egy programra sem!

Párban: Ha viszonylag friss a kapcsolatotok, akkor a nyár még tartogat pár kihívást számotokra. Még csak ismerkedési fázisban vagytok, és okozhattok egy-két pozitív és negatív meglepetést egymásnak.

Ikrek:

Szingli: Minden másodpercben elbizonytalanodhatsz, hogy valóban randizni akarsz-e a mostani fiúval, de igazából mi tart vissza? Csalódás csak akkor érhet, ha túlságosan beleéled magadat, hogy ő a Nagy Ő.

Párban: Ha mostanában többször is ledöntött valami betegség a lábadról, akkor talán túlhajszolt vagy, de az is lehet, hogy valami lelki oka van, aminek a szerelmedhez van köze. Itt az ideje, hogy kiderítsd az okokat!

Rák:

Szingli: Minden álomszerű, pontosan tudod mit szeretnél, és minden egész jól alakul ahhoz, hogy el is érd. Élvezd ezt az időszakot, rengeteg élményt, tapasztalatot tartogat ez a pár nap, amire mindig emlékezni fogsz.

Párban: Bármiben állapodtok meg, mindig van valami változtatás a pasid részéről. Nyilván nem direkt akar ezzel bosszantani, de érthetően neked is rossz, hogy nem tudsz tervezni, ezt mondd meg neki!

Oroszlán:

Szingli: Még vidámabb lenne a hétvégéd, ha olyan barátokat is felkeresnél, akikkel régen nem beszéltél. Megszervezhetnél egy találkozót is, akár egy nagyobb bulit, a régi társaságod örülni fog neki!

Párban: A pasid mindent megtesz, hogy szuper hétvégétek legyen, és tényleg majdnem tökéletes is. Rajtad múlik, átadod-e magad az élményeknek, vagy engeded, hogy a heti stressz elrontsa a hangulatodat.

Szűz:

Szingli: Minden esélyed megvan arra, hogy olyan sráccal ismerkedj meg, aki komolyan érdekel, úgy is mondhatjuk, hogy egyből belezúgsz! Ajaj, azért amennyire lehet, legyél megfontolt!

Párban: Mint egy villámcsapás, úgy ugrik be neked a tökéletes megoldás egy olyan problémára, ami már hetek, sőt akár hónapok óta nyomaszt mindkettőtöket. Végre kicsit fellélegezhettek!

Mérleg:

Szingli: Még sosem voltál ennyire ideges egy randi miatt, mint most, pedig tényleg nem érzel semmi extrát a fiú iránt… Vagy talán mégis? Esetleg magadban nem vagy elég biztos?

Párban: Itt az idő, hogy csak egymásra koncentráljatok, főleg, ha barátokkal nyaraltatok, vagy sok családi program volt mostanában. Ez a hétvége csak a romantikáé legyen!

Skorpió:

Szingli: Szuper programod volt betervezve, de sajnos lemondja a partnered, így hirtelen újat kell szervezned, de végül így sokkal izgisebb hévégéd lesz, mint remélted.

Párban: Nem mindig tudod jól beosztani a szabadidődet, és sajnos a pasid sem egy timing-bajnok, így csomó minden nem is fér bele a hétvégébe, amit előre elterveztek. Egy icipici szervezettséggel és odafigyeléssel mindenre maradna időtök együtt!

Nyilas:

Szingli: Az egyik barátnőd csomó közös programot szervez veled, hogy ne unatkozz, pedig igazából te szeretsz otthon is lenni és csak dumálni, sőt azt sem bánod, ha néha gyedül is lehetsz. Nem bántanád meg, ha ezt elmondanád neki!

Párban: Minél többet vagytok együtt, annál jobban szeretsz a szerelmeddel lenni, egyszerűen nincs olyan program, amin nem éreznéd jól magad vele. Azért néha csinálj pár külön programot, hogy ez így is maradjon!

Bak:

Szingli: Egy nagyon-nagyon érdekes beszélgetésbe bonyolódsz egy sráccal, aki az elején nem is tetszik annyira, de később csak rá tudsz majd gondolni, annyira megfog a gondolkodásmódja és a stílusa.

Párban: Ha nem kertelsz és a csak az igazságot mondod, akkor nem lesz semmi gond. Az őszinteség fontos, akár egy hónapja, akár 5 éve vagytok együtt. Azért persze nem árt, ha a stílusra odafigyelsz!

Vízöntő:

Szingli: Intenzíven önt el az érzés egy srác iránt, szinte nem is érted, mi történik veled, csak azt, hogy jó, és ezer éve vártál már erre a pillanatra. Hm, izgi!

Párban:  Egyre kevesebb a feszültség és nagyobb az összhang köztetek, viszont mindig egy hajszálon múlik, hogy nem kaptok újra össze. Talán jót tenne 1-2 nap külön, nem gondolod?

Halak:

Szingli: Kicsit csalódott vagy az utóbbi idők randijai miatt? Ne vonj le ebből semmilyen következtetést és ne engedd, hogy elrontsa a kedvedet pár rosszul sikerült este. Nem a hozzád illő fiú volt, ennyi az egész.

Párban: Ne csak a saját vágyaidat tartsd szem előtt, ha nyaralást szerveztek! Egy párnapos kiruccanás is elsülhet rosszul, ha nem egyeztettek, kinek mihez van kedve!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

Horoszkóp: Január 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 17-én is!

Horoszkóp: Január 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 16-án is!

Horoszkóp: Január 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

7 dolog, amit csak a bakok érthetnek

Összegyűjtöttük neked azokat a pillanatokat, amikben azonnal magadra ismersz majd.

A csillagjegye elárulja, hogyan csábítsd el a pasit

Vegyél leckéket csábításból, a csillagok segítségével!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 11-én is!

Horoszkóp: Január 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 10-én is!

Horoszkóp: Január 09., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 9-én is!

Horoszkóp: Január 08., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 8-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 7-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 4-én is!