2018.07.16.@ 00.07

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját július 16-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Az elmúlt hónapokban rengeteget dolgozott azért, hogy előrébb jusson és jobb anyagi helyzetbe kerüljön. A héten pedig végre meg is térül a befektetett idő és energia! Talán előléptetik vagy fizu emelést kap, a lényeg, hogy jutalmazzák a munkáját.

Bika: Olyan szituba kerülhet, amit nem tud egyedül megoldani. Szerencsére számíthat a legjobb barátaira, akik azonnal a segítségére sietnek, így hét végére minden rendeződik és neki is jobb kedve lesz.

Ikrek: Rengeteg szuper ötlete támad, amivel javítani lehetne több munkafolyamatot is a melóhelyén, de nincs elég önbizalma, hogy előálljon vele a főnökének. Biztasd, mert sokat lendítene a karrierjén, ha most nagyot villantana!

Rák: Hajlamos lesz a héten befordulni és inkább otthon gubbasztani egyedül, pedig pont az zökkentené ki a depiből, ha kimozdulna és többet bulizna a haverjaival.

Oroszlán: Felbukkanhat az egyik exe, vagy akár egy új kollégája, aki többször keresi a kelletnél. Mivel nem ismered annyira a lányt, a legrosszabbat gondolod a helyzetről, de kérdezz inkább a barátodtól, ahelyett, hogy találgatnál, milyen is a viszony köztük.

Szűz: Egy szuper lehetőséget kap, hogy külföldre utazzon és fejlődjön szakmailag, de a felkészülés és maga az út is rengeteg idejét és energiáját elveszi. Legyél türelmes és megértő vele, ez most nagyon fontos neki!

Mérleg: Romantikus, érzelmes, bújós hangulatban van, szóval ne lepődj meg, ha minden percét veled szeretné tölteni. Sőt, végre olyan programokra is szívesen elmegy veled, amihez korábban nem volt kedve, használd ki!

Skorpió: Kicsit feszült lesz a héten, készülj fel néhány apró vitára, összezörrenésre, de ne vedd magadra egyiket se, mert igazából nem veled van baja, csak rajtad vezeti le.

Nyilas: Extra jó passzban van, magabiztos, erős, vidám, és ettől még vonzóbb mint valaha. Ne csodálkozz, ha ez másoknak is feltűnik, de nincs okod féltékenynek lenni, mert odavan érted, inkább legyél büszke a pasidra!

Bak: Csak úgy árad belőle a nyugalom és pozitív energia. Bárkit képes megnyugtatni és feldobni már a puszta jelenlétével. Ha egy kis lelkizésre vágysz, most nyugodtan fordulj hozzá!

Vízöntő: Akad némi nézeteltérése a családjával, ami szinte egész hétre rányomja a bélyegét a hangulatára. Ne erőltesd és ne faggasd, ha úgy látod, nem akar róla beszélni! Valószínűleg inkább elfelejtené az egészet, ezért hanyagolja a témát.

Halak: Nehezére esik a kommunikáció: tudja mit szeretne mondani, de rosszul fogalmazza meg, vagy egyáltalán nincs is kedve beszélgetni. Kitartást!

Címkék: 2018 horoszkóp bika horoszkóp kos mérleg nyilas rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Heti szexhoroszkóp

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Így teheted izgalmasabbá a szexet a csillagjegyed szerint

Ha az új év első napján azt is megfogadtad, hogy ideje egy kis izgalmat csempészned a hálószobába, megmutatjuk, hogyan segítenek ebben a csillagok!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

Horoszkóp: Január 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 17-én is!

Horoszkóp: Január 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 16-án is!

Horoszkóp: Január 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

7 dolog, amit csak a bakok érthetnek

Összegyűjtöttük neked azokat a pillanatokat, amikben azonnal magadra ismersz majd.

A csillagjegye elárulja, hogyan csábítsd el a pasit

Vegyél leckéket csábításból, a csillagok segítségével!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 11-én is!

Horoszkóp: Január 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 10-én is!

Horoszkóp: Január 09., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 9-én is!

Horoszkóp: Január 08., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 8-án is!