2018.07.31.@ 09.07

Horoszkóp: Július 31., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 31-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Július 31., Kedd

Kos: Már reggeltől kezdve érezhetően feszkós a légkör a munkahelyeden, és bár te jó kedvvel indítod a napot, hamar átragad rád is ez a hangulat. Szerencsére amint kiszabadulsz onnan, ismét felszabadult leszel, csak délutánig kell kibírnod valahogy!

Bika: Készülj, mert ez egy szuper intenzív nap lesz! Minden pillanatban történik valami, és végig koncentrálnod kell, hogy ne veszítsd el a melóban a fonalat. Ne csodálkozz, ha este már csak arra marad erőd, hogy bedőlj az ágyba.

Ikrek: Ma olyan kérdésben kell döntened, aminél különösen fontos, hogy egyedül hozd meg! Kivételesen ne hallgass másokra, sőt még tanácsot se kérj, mert csakis te tudod, mi a legjobb neked, főleg ebben a témában.

Rák: Imádnak a kollégáid, de mostanában kicsit visszavettél a munkatempódból és a lelkesedésedből, ami kezdheti őket zavarni. Vedd ki a részed jobban a közös feladatokból, és akkor nem lesz ebből nagyobb gond!

Oroszlán: Nem irányíthatsz mindent, épp ezért feleslegesen is bosszankodsz olyan dolgokon, amikre nincs ráhatásod. Ha úgy érzed, változásra van szükséged, kezd inkább kicsiben, próbálj ki egy új frizurát, vagy egy keményebb edzést!

Szűz: Nem vagy épp a türelmedről híres, de ma különösen türelmetlen és kapkodós hangulatban vagy. Muszáj valahogy lenyugtatnod magad, mert így rengeteg hiba becsúszhat a munkádba! Tarts több pici szünetet, sétálj nagyokat, akár meditálhatsz is!

Mérleg: Sok és különböző feladatod lesz ma, így extra fontos, hogy koncentrálj, különben könnyen összekeverhetsz dolgokat. Nem könnyíti meg a helyzeted, hogy egész nap írogatnak a barátaid és a családod, a legjobb, ha kiiktatod meló alatt a telefonod.

Skorpió: Egy olyan probléma merülhet ma fel a pasid és közted, amiről már azt gondoltad, hogy túl vagytok rajta. Úgy látszik, még mindkettőtökben maradtak tüskék, szóval akármennyire sincs hozzá kedved, dumáljátok át a dolgot újra!

Nyilas: Már régóta tervezgetsz egy nagyobb projektet, talán egy saját vállalkozásról vagy hosszabb nyaralásról álmodozol, de eddig még semmit sem tettél érte. Ma szuper lehetőséget kapsz, hogy végre komolyabban elkezd szervezni, élj vele, különben nem lesz az egészből semmi.

Bak: Nem érzed már jól magad a munkahelyeden, ezért nem is teljesítesz úgy, ahogy azt egyébként elvárnád magadtól, és ez is bosszant. Ha tényleg ennyire szenvedsz, inkább kezdj el állást keresni még ma!

Vízöntő: Kiderülhet, hogy ejtettél egy-két hibát az előző napokban. Ne pánikolj be azonnal, ha gyorsan kijavítod, semmi nem lesz belőle, sőt a főnököd értékelni fogja, hogy ilyen profin kezeled ezeket a helyzeteket is.

Halak: Egy izgalmas időszak kezdődik ma a szerelmi életedben! Talán most még nem is érzékeled a változást, ez egy hosszabb folyamat, de biztosan imádni fogod minden percét.

Címkék: bak bika csillagjegy horoszkóp kos nyilas oroszlán rák

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Október 1., Csütörtök

Horoszkóp: Október 1., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 1-jén is!

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.