2018.08.01.@ 00.08

Horoszkóp: Július 1., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 1-jén is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Július 1., Szerda

Kos: Hagyd a szárazabb feladatokat, és ma csakis a kreatív melókra koncentrálj! Tele vagy ötletekkel és energiával, de egy táblázat például most biztosan elvenné minden lendületedet és munkakedvedet.

Bika: Van egy csomó kérdésed, nem igazán értesz több feladatot, nem tudod pontosan, mit is várnak jelenleg tőled. Oké, kicsit káoszosan indul a reggel, de délutánra minden a helyére kerül, ne aggódj!

Ikrek: Imádsz nagy társaságban lenni, de dolgozni mégis inkább egyedül szeretsz. Ma és a jövőben viszont oda kell tenned magad a csapatmunkában is, ha szeretnél előre lépni, mert a főnököd ezt is figyelni fogja!

Rák: Megbánthat egy hozzád közel álló személy, ami tényleg annyira rosszul esik, hogy órák múlva is rágod magad rajta. Valószínűleg neki viszont fel sem tűnik, hogy mit tett, duzzogás helyett inkább jelezd neki!

Oroszlán: Mostanában annyi dolgod és probémád volt, hogy alig jutott időd a családodra és a haverokra. A legjobb barátnőd már nagyon is hiányol, a ma estét szánd rá, rátok férne már egy kiadós beszélgetés!

Szűz: Egy elgég fontos mérföldkőhöz juthat ma a kapcsolatod a pasiddal, és csakis tőled függ, melyik irányba haladtok tovább. Ne hozz elhamarkodott döntést, még akkor sem, ha úgy érzed, szorít az idő, nagy a nyomás!

Mérleg: Sok volt mostanában a fagyi, hamburger és a fincsi koktélok? Kicsit nehéznek és fáradtnak érzed magad ettől, főleg, hogy az edzéseket picit hanyagoltad. Ma már ne lógd el a sportolást, utána sokkal jobban érzed majd magad!

Skorpió: Imádod a kánikulát, ha a vízparton élvezheted, de sajnos rengeteget kell dolgoznod egész héten. Mi lenne ha a szokásos edzések helyett reggelente úsznál? Úgy meglenne a strand-élmény és melóba is frissebben mennél!

Nyilas: Sikerül a pasiddal totálisan összevesznetek, csúnya dolgokat vág a fejedhez, de mielőtt végérvényesen megsértődnél, pörgesd végig, te miket mondtál neki…

Bak: Ha még nem voltál nyaralni, azért vagy depis, ha meg már túl vagy rajta, az szomorít el. Kezd el szervezni a hétvégédet, az majd kizökkent ebből az állapotból és feldob kicsit!

Vízöntő: Kialakulhat egy kis feszkó a főnököd és közted, látszólag egy apróság miatt, de ez valószínűleg sokkal régebbi konfliktus köztetek, ami ismét előkerül. Most viszont végre lesz lehetőségetek mindent tisztázni és végleg lezárni.

Halak: Sose fordult még veled elő ilyen, de most unod a nyarat és várod az őszt. Talán nem alakultak úgy eddig a dolgaid, ahogy tervezted? Még van időd feldobni kicsit ezt az időszakot, még előtted az egész augusztus!

Címkék: bak csillagjegy horoszkóp ikrek oroszlán rák szűz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Augusztus 16., Csütörtök

Horoszkóp: Augusztus 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 16-án is!

Horoszkóp: Augusztus 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 14-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 10-én is!

Horoszkóp: Augusztus 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 9-én is!

Horoszkóp: Augusztus 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 8-án is!

Horoszkóp: Augusztus 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

Ebben vagy a legrosszabb a csillagjegyed szerint

Gyakran túlpörgöd a szitut vagy túlságosan halogatod a terveidet? Rossz tulajdonságai mindenkinek vannak, de ha szembenézel velük, úgy könnyen változtathatsz is rajtuk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 3-án is!

Horoszkóp: Augusztus 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Kim Kardashian elárulta, hány kiló

A popókirálynő rengeteget fogyott az utóbbi időben, most pedig azt is elárulta, mennyit mutat a mérleg!

Horoszkóp: Július 31., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 31-én is!

Ezt edd ebédre a csillagjegyed szerint

Ha még azt is az aktuális horoszkópod alapján döntöd el, hogy veszel-e akciósan repjegyet, vagy azt, hogy lesz-e második randi a sráccal, akit most szedtél fel Tinderen, akkor az ebédedet szintén bízd a csillagokra!