2018.08.07.@ 00.08

Horoszkóp: Augusztus 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Augusztus 7., Kedd

Kos: Már reggeltől kezdve be van osztva minden perced, és így sajnos ha valahol megcsúszol, azonnal borul minden programod, tiszta rohanás lesz az egész napod. Talán jobb lenne, ha egy-két elintéznivalót átcsúsztatnál holnapra!

Bika: Folyamatosan a problémákon jár az agyad, annyira stresszes vagy mostanában, hogy még este sem bírsz kikapcsolni és csak néhány órákat sikerül aludnod. Mit szólnál ma egy lazító jóga órához és meditációhoz? Az biztosan segítene megnyugodni és kikapcsolni!

Ikrek: Lassan indul a reggeled, a munkahelyedre beérve is inkább facebookozol kicsit és bedobsz még egy kávét, csak hogy ne kelljen elkezdened dolgozni. Mivel csak későn állsz neki a munkának, valószínűleg sokáig bent kell ma maradnod, sőt több dolog átcsúszhat holnapra is.

Rák: Már korán reggel a nyakadba szakad egy csomó gond, s.o.s. feladat, hirtelen azt sem tudod, mivel is kezd, kicsit be is pánikolsz. Szerencsére aztán olyan hipersebességgel oldódnak is meg a gondok, ahogy jöttek, csak próbálj végig higgadt maradni!

Oroszlán: Ma többször is átveszik az érzelmeid az irányítást, nem igazán tudsz racionálisan gondolkodni. Ez a kreatív feladatoknál szuperül jön, viszont készülj, mert okozhat kisebb-nagyobb konfliktusokat is a csapatmunkáknál.

Szűz: Úgy indulsz el reggel, hogy már megint egy uncsi napnak nézel elébe, de hamar kiderül, hogy  kicsit sem lesz szokásos! Izgalmas feladatokat kapsz, ki is kell mozdulnod az irodából, sőt még egy új kolléga is lehet a láthatáron!

Mérleg: Egy olyan infó jut el hozzád, amivel egyelőre még nem tudsz mit kezdeni, de azt biztosan érzed, hogy jól jön majd még, hogy tudsz róla. Most kivételesen legyél egy kicsit taktikus és ne is add tovább senkinek!

Skorpió: Ma igazi szerencsés napod lesz! Amibe csak belekezdesz, az tökéletesen sikerül, sőt pont eléred a buszt, pénzt találsz a földön, nyersz a lottón, és még azzal a helyes sráccal is összefutsz, akit hetek óta nem láttál!

Nyilas: Annyira görcsösen szeretnél megfelelni, hogy az már kihat a teljesítményedre is. Sokkal jobban tudsz koncentrálni és ötletelni, ha laza és felszabadult vagy, ha nem érzed a nyomást, ezt az állapotot kéne újra elérned!

Bak: Imádod a nyarat és a meleget, de ez a kánikula kikészít, főleg, hogy egész nap a munkahelyeden kell ülnöd. Ilyenkor érthető, hogy ingerültebb vagy, de sajnos a kollégáid is, szóval várható néhány súrlódás, összezörrenés.

Vízöntő: Ami tegnap még problémát okozott, ma apróságnak tűnik. Talán mert kipihented magad vagy mert egy időre félretetted a témát, de pontosan tudod, mit kell tenned és hogyan kezeld.

Halak: Ingerült vagy és türelmetlen, sajnos nem is mindig sikerül elfojtanod az indulataidat. Ha nem próbálod kicsit visszafognod magad, olyanokat is megbánthatsz, akiket amúgy nem szeretnél, ráadásul nem is biztos, hogy azonnal észreveszed.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp oroszlán rák skorpió

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Augusztus 16., Csütörtök

Horoszkóp: Augusztus 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 16-án is!

Horoszkóp: Augusztus 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 14-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 10-én is!

Horoszkóp: Augusztus 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 9-én is!

Horoszkóp: Augusztus 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 8-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

Ebben vagy a legrosszabb a csillagjegyed szerint

Gyakran túlpörgöd a szitut vagy túlságosan halogatod a terveidet? Rossz tulajdonságai mindenkinek vannak, de ha szembenézel velük, úgy könnyen változtathatsz is rajtuk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 3-án is!

Horoszkóp: Augusztus 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Kim Kardashian elárulta, hány kiló

A popókirálynő rengeteget fogyott az utóbbi időben, most pedig azt is elárulta, mennyit mutat a mérleg!

Horoszkóp: Július 1., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 1-jén is!

Horoszkóp: Július 31., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 31-én is!

Ezt edd ebédre a csillagjegyed szerint

Ha még azt is az aktuális horoszkópod alapján döntöd el, hogy veszel-e akciósan repjegyet, vagy azt, hogy lesz-e második randi a sráccal, akit most szedtél fel Tinderen, akkor az ebédedet szintén bízd a csillagokra!