2018.08.16.@ 00.08

Horoszkóp: Augusztus 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 16-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Augusztus 16., Csütörtök

Kos: Egy pillanat alatt elszalad a napod, rutinból csinálsz mindent, így nem is biztos, hogy emlékszel mindenre, amit mondasz vagy teszel. Ebédelj új helyen vagy délután ugorj be az edzőterembe, az tutira kizökkentene ebből az állapotból!

Bika: Nincs épp összhangban a napotok a barátoddal, amikor neked lenne időd vele foglalkozni, akkor ő nem ér rá, amikor pedig neki van néhány szabad perce, te csücsülsz megbeszéléseken. Sebaj, majd hétvégén bepótoltok mindent!

Ikrek: Ne ijedj meg a bonyolultabb, összetettebb feladatoktól, még akkor se, ha még sosem csináltál hasonlót. A főnököd nem véletlenül osztotta rád! Ha ő hisz benned, te miért nem bízol magadban?

Rák: Fárasztó, húzós napod lesz a melóban, de ne gubózz be utána otthon, mindenképpen mozdulj ki! Nem kell feltétlenül buliznod, ha holnap sok melód lesz, egy mozi vagy vacsi is szuper lenne!

Oroszlán: Oké, lehet, hogy ma kicsit összejönnek a dolgok és többször kerülsz a totális kiborulás szélére, de próbáld meg nem elveszíteni a humorodat! Ha még a nehéz szitukban is poénkodsz, sokkal gyorsabban átvészeled, és a környezeted dolgát is megkönnyíted.

Szűz: Végtelenül idegesít az egyik kollégád, már a jelenléte fel tud húzni, főleg ha meg is szólal. Nem érdemes vele vitatkoznod, igazából a probléma az, hogy teljesen különbözőek vagytok, de ezen egyikőtök sem tud változtatni!

Mérleg: Ma szinte az összes barátod téged keres meg a problémájával, tanácsot kérnek tőled, lelkizni szeretnének. Persze támogasd őket, de arra is figyelj, hogy maradjon időd és energiád saját magadra is!

Skorpió: Ha igazán meg szeretnél szerezni egy melót, projektet vagy akár pasit, akkor tegyél meg mindent érte! Ne add fel az első apró akadálynál, mert ma lesz belőle bőven, de ha kitartó vagy, össze fog jönni!

Nyilas: Nagyon sok feladat szakadt hirtelen a nyakadba, sőt az bosszant a legjobban, hogy csomóról azt hitted, hogy már túl vagy rajta, de sajnos újra kell kezdened. Haladj melóról melóra, ne akarj mindent egyszerre, és ne is túlórázz sokat, mert pihenned is kell!

Bak: Ma vidám és pozitív vagy, minden feladatot könnyűnek és élvezetesnek látsz. Igazából szinte semmi sem tudja ma elrontani a kedvedet, azért persze lesz, aki megpróbálja, de ne is figyelj oda ilyesmikre!

Vízöntő: Sok olyan dolgon agyalsz, ami nem s.o.s. probléma, bőven ráérnél még ezekkel foglalkozni. Viszont az energiád és az időd nagy része ezekre megy el, így a határidős melókkal szinte biztosan meg fogsz csúszni, ha nem figyelsz!

Halak: Szuper napod lesz a melóban, tele leszel sikerélményekkel, de irtóra el is fáradsz estére. Ha nincs kedved kimozdulni, inkább mondd le a programjaidat és pihenj egy nagyot!

Címkék: bak csillagjegyek halak horoszkóp ikrek kos mérleg oroszlán rák

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!