2018.08.16.@ 00.08

Horoszkóp: Augusztus 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 16-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Augusztus 16., Csütörtök

Kos: Egy pillanat alatt elszalad a napod, rutinból csinálsz mindent, így nem is biztos, hogy emlékszel mindenre, amit mondasz vagy teszel. Ebédelj új helyen vagy délután ugorj be az edzőterembe, az tutira kizökkentene ebből az állapotból!

Bika: Nincs épp összhangban a napotok a barátoddal, amikor neked lenne időd vele foglalkozni, akkor ő nem ér rá, amikor pedig neki van néhány szabad perce, te csücsülsz megbeszéléseken. Sebaj, majd hétvégén bepótoltok mindent!

Ikrek: Ne ijedj meg a bonyolultabb, összetettebb feladatoktól, még akkor se, ha még sosem csináltál hasonlót. A főnököd nem véletlenül osztotta rád! Ha ő hisz benned, te miért nem bízol magadban?

Rák: Fárasztó, húzós napod lesz a melóban, de ne gubózz be utána otthon, mindenképpen mozdulj ki! Nem kell feltétlenül buliznod, ha holnap sok melód lesz, egy mozi vagy vacsi is szuper lenne!

Oroszlán: Oké, lehet, hogy ma kicsit összejönnek a dolgok és többször kerülsz a totális kiborulás szélére, de próbáld meg nem elveszíteni a humorodat! Ha még a nehéz szitukban is poénkodsz, sokkal gyorsabban átvészeled, és a környezeted dolgát is megkönnyíted.

Szűz: Végtelenül idegesít az egyik kollégád, már a jelenléte fel tud húzni, főleg ha meg is szólal. Nem érdemes vele vitatkoznod, igazából a probléma az, hogy teljesen különbözőek vagytok, de ezen egyikőtök sem tud változtatni!

Mérleg: Ma szinte az összes barátod téged keres meg a problémájával, tanácsot kérnek tőled, lelkizni szeretnének. Persze támogasd őket, de arra is figyelj, hogy maradjon időd és energiád saját magadra is!

Skorpió: Ha igazán meg szeretnél szerezni egy melót, projektet vagy akár pasit, akkor tegyél meg mindent érte! Ne add fel az első apró akadálynál, mert ma lesz belőle bőven, de ha kitartó vagy, össze fog jönni!

Nyilas: Nagyon sok feladat szakadt hirtelen a nyakadba, sőt az bosszant a legjobban, hogy csomóról azt hitted, hogy már túl vagy rajta, de sajnos újra kell kezdened. Haladj melóról melóra, ne akarj mindent egyszerre, és ne is túlórázz sokat, mert pihenned is kell!

Bak: Ma vidám és pozitív vagy, minden feladatot könnyűnek és élvezetesnek látsz. Igazából szinte semmi sem tudja ma elrontani a kedvedet, azért persze lesz, aki megpróbálja, de ne is figyelj oda ilyesmikre!

Vízöntő: Sok olyan dolgon agyalsz, ami nem s.o.s. probléma, bőven ráérnél még ezekkel foglalkozni. Viszont az energiád és az időd nagy része ezekre megy el, így a határidős melókkal szinte biztosan meg fogsz csúszni, ha nem figyelsz!

Halak: Szuper napod lesz a melóban, tele leszel sikerélményekkel, de irtóra el is fáradsz estére. Ha nincs kedved kimozdulni, inkább mondd le a programjaidat és pihenj egy nagyot!

Címkék: bak csillagjegyek halak horoszkóp ikrek kos mérleg oroszlán rák

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!