8 dolog, amit csak a Mérleg csillagjegyűek érthetnek

Szeptember végétől egy hónapon át a Mérleg jegyben születtetek ünnepelnek. Ha neked is ez a horoszkópod, biztosan ismerősek lesznek az alábbi szituk!

2018.09.01. 06:09
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

8 dolog, amit csak a Mérleg csillagjegyűek érthetnek

Ha döntened kell valamiben, egy darabig próbálsz mérlegelni, de aztán inkább hagyod az egészet magától eldőlni, egészen addig, amíg muszáj nem leszel az utolsó pillanatban választani.

via GIPHY

Leadandó prezentáció, határidős munka? Sebaj, ha két heted van rá, te biztosan az utolsó egy napban fogod összerakni. De legalább teljes nyugalommal.

via GIPHY

Ha egyszer kapcsolatod lesz valakivel, azzal életed végéig számolsz. Végülis, minek annyit ugrálni, ha van valaki, akivel már összejött a dolog?

via GIPHY

Igenis fontos, hogy mit gondolnak rólad mások! Éppen ezért képes vagy órákig azon agyalni, hogy miért nem vagy szimpatikus a szomszédnak vagy miért nézett olyan furcsán a főnököd, amikor elmesélted neki az egyik balul elsült pasiügyedet.

via GIPHY

Mindegy, hogy leszakadt a függöny, elszakadt a kedvenc farmered vagy elfogyott a kedvenc édességed a boltban. Az élet így szép és egy másodpercig sem éri meg bosszankodni, úgyhogy teljes nyugalommal felhívod a szerelőt, veszel egy új nadrágot és választasz valami más finomságot.

via GIPHY

Véletlenül bal lábbal keltél fel? Jobb, ha ilyenkor senki nem keres. Kikapcsolod a telefonodat, kihúzod az internetet és magadra zárod az ajtót. Mégiscsak kell egy nyugodt nap, hogy egyedül átgondold, miért érzed rosszul magad!

via GIPHY

A barátnőid már egy órája várnak rád a kávézóban és 3 percenként üzenetekkel bombáznak, hogy élsz-e még. Te persze teljes nyugalommal épp akkor szállsz ki a kádból és körülbelül még egy órával később meg is érkezel. Minek rohanni?

via GIPHY

Ha igazságtalanságot látsz? Azonnal ölni tudnál. Ez az egyetlen helyzet, amikor nem tudsz józan maradni. Egyenlőséget mindenkinek!

via GIPHY

Címkék: csillagjegy gif horoszkóp mérleg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

5 csillagjegy, akivel fantasztikus dolog történik hétvégén

5 csillagjegy, akivel fantasztikus dolog történik hétvégén

Lesz a hétvégén néhány szerencsés, aki úgy fog visszaemlékezni ezekre a napokra, mint a nyár legjobb pillanataira.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 25-én is!

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!