2018.09.01.@ 06.09

8 dolog, amit csak a Mérleg csillagjegyűek érthetnek

Szeptember végétől egy hónapon át a Mérleg jegyben születtetek ünnepelnek. Ha neked is ez a horoszkópod, biztosan ismerősek lesznek az alábbi szituk!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

8 dolog, amit csak a Mérleg csillagjegyűek érthetnek

Ha döntened kell valamiben, egy darabig próbálsz mérlegelni, de aztán inkább hagyod az egészet magától eldőlni, egészen addig, amíg muszáj nem leszel az utolsó pillanatban választani.

via GIPHY

Leadandó prezentáció, határidős munka? Sebaj, ha két heted van rá, te biztosan az utolsó egy napban fogod összerakni. De legalább teljes nyugalommal.

via GIPHY

Ha egyszer kapcsolatod lesz valakivel, azzal életed végéig számolsz. Végülis, minek annyit ugrálni, ha van valaki, akivel már összejött a dolog?

via GIPHY

Igenis fontos, hogy mit gondolnak rólad mások! Éppen ezért képes vagy órákig azon agyalni, hogy miért nem vagy szimpatikus a szomszédnak vagy miért nézett olyan furcsán a főnököd, amikor elmesélted neki az egyik balul elsült pasiügyedet.

via GIPHY

Mindegy, hogy leszakadt a függöny, elszakadt a kedvenc farmered vagy elfogyott a kedvenc édességed a boltban. Az élet így szép és egy másodpercig sem éri meg bosszankodni, úgyhogy teljes nyugalommal felhívod a szerelőt, veszel egy új nadrágot és választasz valami más finomságot.

via GIPHY

Véletlenül bal lábbal keltél fel? Jobb, ha ilyenkor senki nem keres. Kikapcsolod a telefonodat, kihúzod az internetet és magadra zárod az ajtót. Mégiscsak kell egy nyugodt nap, hogy egyedül átgondold, miért érzed rosszul magad!

via GIPHY

A barátnőid már egy órája várnak rád a kávézóban és 3 percenként üzenetekkel bombáznak, hogy élsz-e még. Te persze teljes nyugalommal épp akkor szállsz ki a kádból és körülbelül még egy órával később meg is érkezel. Minek rohanni?

via GIPHY

Ha igazságtalanságot látsz? Azonnal ölni tudnál. Ez az egyetlen helyzet, amikor nem tudsz józan maradni. Egyenlőséget mindenkinek!

via GIPHY

Címkék: csillagjegy gif horoszkóp mérleg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!