2018.09.03.@ 00.09

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 3-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti szexhoroszkóp

Kos: Nehezen koncentrálsz, annyi a dolgod, hogy fejben teljesen máshol jársz, mint ahol éppen vagy. Ezt a barátod is érzi, de szerencsére hatásos és szuperszexi módszerei vannak arra, hogy kizökkentsen ebből és rávegyen, hogy csakis vele foglalkozz!

Bika: Nagyon fontos időszak ez most a karriered szempontjából, nem is tudsz, de nem is akarsz mással foglalkozni. Neked most az okoz élvezetet, ha letudsz egy projektet. Ha szingli vagy, nem lesz gond, de ha van valakid, ő már nem biztos, hogy olyan könnyedén veszi a szexböjtöt!

Ikrek: Nem vagy túl jó passzban, nem örülsz az ősznek, az esős idő kofejezetten kiborít. Ebből a depiből csakis egy dolog tud kirángatni, egy kiadós hancúrozás egy álompsival. Hajrá!

Rák: Tökéletesen egymásra vagytok hangolódva, már ami az ágytornát illeti, viszont más téren nincs elég időtök egymásra. Az jó jel, hogy még működik a kénia, de muszáj lesz beszélgetés fronton is rákapcsolnotok!

Oroszlán: Végre sikerül megtalálnod az egyensúlyt a meló és a magánéleted között, így a nézeteltérések is kezdenek elsimulni a kapcsolatodban: kevesebb vitára, cserébe sokkal több óóó-ra számíthatsz a héten!

Szűz: Ez a te hónapod! Új évszak, új lehetőségek! Nagyon elemedben vagy ettől az érzéstől, ami felrázza a kapcsolatodat, a pasidat ugyanis totál beindítja, hogy ennyire élénk, lelkes és vidám vagy.

Mérleg: Akármennyire szeretnéd, hogy tökéletes legyen az ágyban minden, valami mindig közbejön vagy rosszul sül el. Talán ha kicsit elengednéd a témát, kevésbé görcsölnék a teljesítményeden, jobban élveznéd az együttlétet.

Skorpió: Nem várhatod el a barátodtól, hogy minden egyes alkalommal ugyanúgy ezer százalékosan teljesítsen. Gondolj bele, hogy te sem vagy mindig tökéletes formában és hangulatban. Ha irreálisak az elvárásaid, attól csak befeszül és lassan nem lesz kedve az egészhez…

Nyilas: Igazán rád férne már, hogy kipróbáljatok valami újat a pasiddal, szóval dobd be az ötletet a héten! Persze ő is élvezné, bár most is elégedett, te viszont kezded megunni, hogy minden ágyjelenetnél ugyanazt a forgatókönyvet pörgetitek.

Bak: Úgy gondolsz a szexre, mint egy kötelező feladatra, amit mindenképpen be kell iktatnod a héten. Ezt a barátod is megérzi és nem is esik túl jól neki. Ha nincs kedved hozzá, inkább mondd meg, mint hogy magadra erőlteted, de egyáltalán nem élvezed!

Vízöntő: Előfordulhat, hogy a pasid bevet néhány új figurát az ágyban, amire nagyon büszke, neked viszont egyáltalán nem jön be. Mindenképp jelezd ezt neki, de elsőként azt terítsd ki, miért érezte úgy, hogy szükségetek van erre.

Halak: Extra romantikus hangulatban leszel egész héten, és egy picit érzékenyebb is leszel, mint máskor. Lehet, hogy te minden percedet összebújva töltenéd a barátoddal, de nem hibáztathatod érte, ha neki ez nem mindig fér bele.

Címkék: bak bika halak ikrek kos mérleg oroszlán rák skorpió szerelem szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akit kerülj el

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Így indítsd a reggeled a csillagjegyed szerint

Hallottál már róla, hogy a sikeres embereknek a megfelelő reggeli rutin a titkuk? A csillagok most kiderítették a te reggeli sikerreceptedet!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!