2018.09.03.@ 00.09

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 3-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti szexhoroszkóp

Kos: Nehezen koncentrálsz, annyi a dolgod, hogy fejben teljesen máshol jársz, mint ahol éppen vagy. Ezt a barátod is érzi, de szerencsére hatásos és szuperszexi módszerei vannak arra, hogy kizökkentsen ebből és rávegyen, hogy csakis vele foglalkozz!

Bika: Nagyon fontos időszak ez most a karriered szempontjából, nem is tudsz, de nem is akarsz mással foglalkozni. Neked most az okoz élvezetet, ha letudsz egy projektet. Ha szingli vagy, nem lesz gond, de ha van valakid, ő már nem biztos, hogy olyan könnyedén veszi a szexböjtöt!

Ikrek: Nem vagy túl jó passzban, nem örülsz az ősznek, az esős idő kofejezetten kiborít. Ebből a depiből csakis egy dolog tud kirángatni, egy kiadós hancúrozás egy álompsival. Hajrá!

Rák: Tökéletesen egymásra vagytok hangolódva, már ami az ágytornát illeti, viszont más téren nincs elég időtök egymásra. Az jó jel, hogy még működik a kénia, de muszáj lesz beszélgetés fronton is rákapcsolnotok!

Oroszlán: Végre sikerül megtalálnod az egyensúlyt a meló és a magánéleted között, így a nézeteltérések is kezdenek elsimulni a kapcsolatodban: kevesebb vitára, cserébe sokkal több óóó-ra számíthatsz a héten!

Szűz: Ez a te hónapod! Új évszak, új lehetőségek! Nagyon elemedben vagy ettől az érzéstől, ami felrázza a kapcsolatodat, a pasidat ugyanis totál beindítja, hogy ennyire élénk, lelkes és vidám vagy.

Mérleg: Akármennyire szeretnéd, hogy tökéletes legyen az ágyban minden, valami mindig közbejön vagy rosszul sül el. Talán ha kicsit elengednéd a témát, kevésbé görcsölnék a teljesítményeden, jobban élveznéd az együttlétet.

Skorpió: Nem várhatod el a barátodtól, hogy minden egyes alkalommal ugyanúgy ezer százalékosan teljesítsen. Gondolj bele, hogy te sem vagy mindig tökéletes formában és hangulatban. Ha irreálisak az elvárásaid, attól csak befeszül és lassan nem lesz kedve az egészhez…

Nyilas: Igazán rád férne már, hogy kipróbáljatok valami újat a pasiddal, szóval dobd be az ötletet a héten! Persze ő is élvezné, bár most is elégedett, te viszont kezded megunni, hogy minden ágyjelenetnél ugyanazt a forgatókönyvet pörgetitek.

Bak: Úgy gondolsz a szexre, mint egy kötelező feladatra, amit mindenképpen be kell iktatnod a héten. Ezt a barátod is megérzi és nem is esik túl jól neki. Ha nincs kedved hozzá, inkább mondd meg, mint hogy magadra erőlteted, de egyáltalán nem élvezed!

Vízöntő: Előfordulhat, hogy a pasid bevet néhány új figurát az ágyban, amire nagyon büszke, neked viszont egyáltalán nem jön be. Mindenképp jelezd ezt neki, de elsőként azt terítsd ki, miért érezte úgy, hogy szükségetek van erre.

Halak: Extra romantikus hangulatban leszel egész héten, és egy picit érzékenyebb is leszel, mint máskor. Lehet, hogy te minden percedet összebújva töltenéd a barátoddal, de nem hibáztathatod érte, ha neki ez nem mindig fér bele.

Címkék: bak bika halak ikrek kos mérleg oroszlán rák skorpió szerelem szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 20., Csütörtök

Horoszkóp: Szeptember 20., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 17-én is!

Horoszkóp: Szeptember 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 12-én is!

Így döntesz a nehéz helyzetekben a csillagjegyed szerint

Mindenki másképp reagál, ha válaszút elé érkezik, de ez a horoszkópodtól is függhet. Csekkold, neked mit ír!

Horoszkóp: Szeptember 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 6-án is!

Horoszkóp: Szeptember 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 5-én is!

Horoszkóp: Szeptember 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!

8 dolog, amit csak a Mérleg csillagjegyűek érthetnek

Szeptember végétől egy hónapon át a Mérleg jegyben születtetek ünnepelnek. Ha neked is ez a horoszkópod, biztosan ismerősek lesznek az alábbi szituk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 31-én is!

Horoszkóp: Augusztus 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 30-án is!

Horoszkóp: Augusztus 29., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 29-én is!

Horoszkóp: Augusztus 28., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 28-án is!