2018.09.06.@ 12.09

Így döntesz a nehéz helyzetekben a csillagjegyed szerint

Mindenki másképp reagál, ha válaszút elé érkezik, de ez a horoszkópodtól is függhet. Csekkold, neked mit ír!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így döntesz a nehéz helyzetekben a csillagjegyed szerint

Minden nap döntések sorozatával találjuk szembe magunkat – mit vegyünk fel, hol együnk, mit együnk, kinek és mit írjunk. Ezek persze nem olyan fajsúlyos kérdések, mint azok, amik mondjuk karrierünket vagy párkapcsolatunkat befolyásolják. Hogy mi a helyzet ezekkel? Attól is függhet, hogy miként döntesz, hogy mikor születtél.

Kos

Optimista és őszinte vagy. Neked mindig az a legfontosabb, hogy éppen mit érzel. Ha pedig egy nehéz döntés előtt állsz, valószínűleg az érzelmeid fognak vezérelni, de még így sem ész nélkül választasz majd.

Bika

Elképesztően makacs vagy és még annál is makacsabb. Így a döntéseidet leginkább praktikussági szempontok alapján hozod meg. A lényeg számodra az, hogy biztonságos döntést hozz.

Ikrek

Kicsit határozatlan vagy és sokszor tétovázol, emiatt nehéz rászánni magad egy komoly döntésre. Ilyenkor általában aszerint döntesz, hogy mit várnak el mások, mert attól mindig jobban érzed magad, ha mások is boldogok.

Rák

Érzelmes és hűséges típus vagy, így általában a szívedre hallgatsz. És persze az is számít, hogy mitől érzed jobban magad. Szimpátia alapján döntesz, illetve az Ikrekhez hasonlóan aszerint, hogy másoknak mi a jobb.

Oroszlán

Nyitott és domináns vagy, de sokakkal ellentétben nagy és nehéz döntések előtt leginkább azt veszed figyelembe, hogy neked az jó-e vagy sem, illetve hogy mennyit profitálsz belőle.

Szűz

A leggyakorlatiasabb csillagjegy a tiéd. A döntésed minden lehetséges következményét kielemzed, mielőtt választanál. Minden irányból megvizsgálod, pro-kontra listát írsz, hogy végül igazán praktikus és jó döntést hozhass.

Mérleg

Kimondottan diplomatikus és határozatlan vagy, viszont párkapcsolatokkal és emberekkel kapcsolatos döntésekben nagyon jó vagy. Ilyenkor a harmóniára törekszel, és általában igazságosan választasz.

Skorpió

Igazán találékony tudsz lenni, ha kemény döntés előtt állsz. Alaposan végigrágod a dolgokat, mielőtt megteszed az első lépést, viszont emiatt sokáig húzod is az időt, talán túlságosan sokáig.

Nyilas

Egy nagyobb döntéshelyzet előtt mindig végiggondolod, hogy korábban hasonló szituációkban mit tettél. Ezzel együtt szeretsz spontán lenni és a megérzéseidre hallgatni, amik sokszor be is jönnek.

Bak

Fegyelmezett vagy és nagyon hatékony döntéseket tudsz hozni. Mottód, hogy járt utat a járatlanért el ne hagyj, hiszen imádod a biztonságot és az állandóságot.

Vízöntő

Megfontolt és független vagy, olyan, aki imád előre gondolkodni. Így egy komolyabb döntés előtt nagyon alaposan átagyalod, hogy mit kéne tenned, miközben azt nézed, hogy mennyire befolyásolod döntéseddel mások életét.

Halak

Nagyon érzékeny, lelkis típus vagy, így soha, de soha nem döntesz úgy, hogy azzal árts másnak. Bölcs vagy és nagyon fontosak számodra az emberi erények, így ez is szerepet játszik abban, hogy miként döntesz.

Címkék: asztrológia csillagjegy döntés horoszkóp zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Október 27., Kedd

Horoszkóp: Október 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 27-én is!

4 csillagjegy, akit titokban mindenki utál

Pedig nem is olyan szörnyűek, ha jobban megismered őket!

Horoszkóp: Október 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 26-án is!

4 csillagjegy, akire mesés hónapok várnak

Ilyen évzárásra vágyik mindenki.

Ezek a csillagjegyek rendezik be leghangulatosabban az otthonukat

Náluk érdemes szétnézned, ha lakber inspóra vágysz.

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

Elég, ha belépnek az ajtón, hogy a kisugárzásukkal egyből mindenkit lehengereljenek.

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!