2018.10.05.@ 09.10

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 5-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Egy nagyon szórakoztató sráccal ismerkedhetsz meg, akivel sajnos semmi komolyat nem érdemes tervezned, de arra szuper, hogy elüsd vele az időt és feltöltődj energiával.

Párban:  Felkavaró régi emlékek jutnak eszedbe, egy poszt vagy kép miatt kerülsz nosztalgikus hangulatba, emiatt pedig egyszer csak elfoghat a rossz érzés. A pasid ezt rögtön észre is veszi, de kivételesen inkább ne avasd be, hogy miken gondolkozol.

Bika:

Szingli: Minél többet agyalsz azon, hogyan tovább a sráccal, akivel már hetek óta flörtölsz, annál jobban elkeseredsz. Pedig igazán nincs miért, csak kicsit türelmetlen vagy…

Párban: Egy fontos dologban nem értetek egyet, ami ráadásul újra és újra szóba is kerül. Most éppen a barátaitokkal kapcsolatban, úgyhogy számíthatsz egy kis vitatkozásra.

Ikrek:

Szingli: Szuper a kisugárzásod, tele vagy energiával és önbizalommal, a srácok meg vannak örülve ezért a kombinációért. Neked már csak annyi a dolgod, hogy kiválaszd, ki számodra a megfelelő!

Párban: Határozottabban mondd el, mit szeretnél, mert ha csak körülbelül írod le, akkor a pasid nem biztos, hogy úgy értelmezi, ahogy kellene. Legyél egyértelmű és tömör!

Rák:

Szingli: Bármi történik egy randin, úgy érzed azonnal el kell mesélned a barinőknek? Kicsit emészd, mérlegelj egyedül, hogy milyen volt, és ha tiszta kép alakul ki benned a srácról, akkor beszélj róla, hogy ne befolyásoljanak.

Párban: Mások párkapcsolati zűrjeit ne képzeld bele a sajátodba! Maximum hasonlónak tűnhet a szitu, de nem ugyanaz! Kicsit távolodj el a helyzettől, és csak csak sajátodéra koncentrálj.

Oroszlán:

Szingli: A tökéletes ellentéted hívhat el randizni, de ettől ne ijedj meg, mert szuper érdekes lesz az este. Régen nem volt ilyen izgalmas éjjeled és ez azért jelent valamit, nem?

Párban: Ugyanazokat a köröket futjátok a pasiddal. Egy bizonyos problémát nem tudtok megbeszélni és emiatt megoldani sem nagyon sikerül. Ez most is így lesz, ha nem erősködsz, hogy tisztázzátok!

Szűz:

Szingli: Annyira eleged van már a klasszikus, romantikus randikból, hogy ha már valaki elhív vacsizni, máris unod magad. Pedig olyan meglepetéssel készülhet, amire egyáltalán nem számítasz, csak figyelj!

Párban: Próbáljatok ki a megszokott helyeken, bárokon, éttermeken és partihelyeken kívül újabbakat is. Fedezzétek fel a mostanában nyitott szórakozóhelyeket, mert szükségetek lenne a változatosságra!

Mérleg:

Szingli: Egy jó randi még nem minden, de egy jó kezdet lehet, és kellene még esélyt adnod a fiúnak, hogy további szuper estéitek legyenek. Ez azért nem olyan nagy áldozat tőled, nem?

Párban: Egy új közös cél, nagyon összehoz titeket, és kifejezetten jót tesz, ha mostanában ellaposodott a kapcsolatotok. De persze ehhez az kell, hogy mindketten kedvvel csináljátok.

Skorpió:

Szingli: Egy projekt összehoz egy fiúval, akivel régen ismeritek már egymást, csak eddig nem kerültetek közel. Talán egy baráti szülinap, esküvő vagy hasonló esemény közben taliztok újra.

Párban: Egyikőtök ex miatt bonyolulttá válik a kapcsolatotok, előkerülnek tabuk, amik eddig nem voltak, és neked nagyon nem tetszik, ez a tilos zóna.

Nyilas:

Szingli: Érzékeny vagy és minden kritikát a szívedre veszel, azt is, amivel nem akarnak megbántani. Igen, néha tapintatlanok az ismerősök a magánéleti kérdéseikkel, de nem idegeskedj emiatt.

Párban: Ha döntést kell hoznod, ne a barátodat vond bele, inkább egy barátot vagy családtagot, mert elég nagy vita lehet belőle a totális félreértés miatt.

Bak:

Szingli: Ahogy közeledik feléd egy férfi, te rögtön félni kezdesz, hogy mi lesz, ha… Egyszerűen csak próbáld megismerni és jól érezni magadat mindenféle felelősség nélkül.

Párban: Mindenről nem kell beszámolnod a pasidnak, de azért arról igen, ami mindkettőtöket érint. Ezúttal ne titkolózz, mert túl nagy árat fizetsz érte…

Vízöntő:

Szingli: Ha kezdesz elkeseredni, hogy egyedül vagy, akkor próbáld magadat, az életedet más szemszögből nézni, az apró részleteit másképp látni, felfogni, és tartsd szem előtt, hogy ez egy átmeneti időszak.

Párban: Újra képbe kerülnek a régi problémáitok, a konfliktusok, amiket mindig csak elhessegettetek és nem megoldottatok. Na akkor itt az idő, hogy megoldjátok, megbeszéljétek, lesz is megoldás gyorsan!

Halak:

Szingli: Beindul a fantáziád és elkezdesz olyan srácokkal is flörtölni, akikkel pár hete még nem tetted volna. Izgalmas hétvégéd lesz, mert nagyon különböző pasikkal ismerkedsz majd meg.

Párban: Rengeteg programot egyeztettetek le a hétvégére és sok olyat is ,amihez nincs kedved? Még nem késő egy kicsit ritkítani a bulikat, és akkor talán magadra, illetve magatokra is jut időd.

Címkék: bak bika csillagjegy horoszkóp kos mérleg nyilas oroszlán rák szűz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!