2018.10.07.@ 07.10

Ezekkel a csillagjegyekkel a legnehezebb együtt élni

Azt fontolgatod, hogy összeköltözöl a pasiddal? Jól gondold meg, ha az alábbi jegyek valamelyikében született!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezekkel a csillagjegyekkel a legnehezebb együtt élni

Bika

A Bika jegyűeknek nem okoz gondot sem a pártalálás, sem az elköteleződés. Viszont az az igazság, hogy nagyon ragaszkodnak a már kialakult szokásaikhoz, ezért nehéz számukra az összeköltözés. Nem igazán tudnak alkalmazkodni és nagyon makaccsá tudnak válni, ha úgy érzik, a másik meg akarja változtatni őket. Arról nem beszélve, hogy bár a hagyományos dolgokban hisznek, egy klasszikus kapcsolatban hamar elunják magukat. Tudod, néha olyanok, mintha semmi nem lenne jó nekik!

Bak

A Bakok között rengeteg a munkamániás, ami ugye azt jelenti, nem sokat vannak otthon. Ha pedig mégis, akkor tuti, nagyon feszültek a napi stressztől, semmire nem vágynak csak egy kis nyugalomra. Emiatt, ha a párod is ebben a csillagjegyben született, előfordulhat, hogy morogni kezd, ha este mondjuk bedobod, menjetek el moziba vagy vacsizni valahova. Ez azért elég lehangoló, ugye?

Vízöntő

A Vízöntőkkel azért nehéz, mert függetlenségmániások. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy szinte képtelenek elköteleződni. Gyűlölik a szabályokat és rendszereket, ez pedig nem valami jó akkor, ha együtt akarsz élni valakivel. Hiszen ahhoz, hogy ez jól működjön, rengeteg kompromisszumra van szükség. Neki hiába mondod majd, hogy a szennyesbe dobja a zokniját, tuti, hogy az ágy mellé hajítja. Csak azért, hogy megmutassa, neki senki nem parancsol. Még te sem!

Ikrek

Az Ikrek jegy szülötteinek hatalmas a szabadságvágya, emiatt csak akkor hajlandók elköteleződni és összeköltözni valakivel, ha tényleg nagyon szeretik az illetőt. Ám még ez sem garancia arra, hogy könnyű lesz velük… Nagyon függetlenek és igénylik, hogy úgy rendezhessék be az otthonukat, ahogy az nekik tetszik. Emiatt nem igazán kedvelik, amikor a szerelmük a tudtuk és megkérdezésük nélkül önállósítja magát. Szóval, ha a pasid Ikrek, akkor ne vegyél, se meglepi függönyöket, se új ágyneműt, és pláne ne tologasd át a bútorokat, amíg dolgozik.

Skorpió

A Skorpiók nagyon odaadóak és szenvedélyesek, de csak addig, amíg nemet nem mondasz nekik valamire. Ezt ugyanis nem bírják. Ilyenkor azzal fognak támadni, amiről tudják, hogy a legnagyobb fájdalmat okozzák vele. Ha együtt éltek, még rosszabb a helyzet, hiszen nem tudsz előle elmenekülni. Ő az, aki az egész lakáson keresztül megy utánad és mondja a magáét, még akkor is, amikor te már nagyon kiborultál.

Címkék: bak bika csillagjegy horoszkóp ikrek skorpió vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!