2018.10.15.@ 00.10

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti szexhoroszkóp

Kos: A pasid már egy ideje győzköd, hogy egy kis újdonságra lenne szükségetek az ágyban, de te egyáltalán nem érezd így. Sőt, minden porcikád tiltakozik az ötletek ellen, amikkel előrukkol! Csak azért ne menj bele semmibe, mert erőlteti és meg akarsz neki felelni!

Bika: Bármivel is próbálkoztok, az valahogy rosszul sül el, akár egy problémát szeretnétek megbeszélni, akár összebújásról van szó, a vége tutira veszekedés lesz. A héten talán jobb lenne, ha kevesebbet találkoznátok, ha ilyen feszkósak vagytok mindketten.

Ikrek: Elég zűrösen indul a hetetek, egy rossz hírt is kaphattok, ami viszont inkább összehoz titeket. Annyira egy hullámhosszra kerültök, hogy a szex is sokkal élvezetesebb lesz. Egy egészen új élményben lehet részed…

Rák: Ha nyíltan nem is, de magadban egyfolytában az exedhez hasonlítgatod a mostani barátod teljesítményét. A baj csak az, hogy ég és föld a két srác, ráadásul így eleve hátránnyal a pasid. Neked sem esne jól, ha a volt barátnőjéhez mérne, igaz?

Oroszlán: Két srác is teper érted, az egyikkel biztos lehet egy hosszútávú és komoly kapcsolatban, a másikkal viszont hihetetlen ágyjeleneteket élhetsz át, viszont ő többet nem szeretne. Csakis rajtad áll, melyiket választod!

Szűz: Most készülsz először összebújni az új pasiddal, ettől nagyon ideges és feszült vagy. Ez viszont ki fog hatni a teljesítményedre is és pontosan az ellenkezőjét éred el, mint amit szeretnél. Muszáj valahogy lelazulnod!

Mérleg: Az elmúlt hónapokban, sőt talán években folyamatosan volt valakid, most viszont jól esik egyedül lenni. Annyira élvezed a szingliséget, hogy jelenleg még a szex sem hiányzik. Azért amint meglátsz egy álompasit, ez hamar meg fog változni!

Skorpió: A barátod imádja, hogy határozott vagy és tudod mit akarsz, de azért néha szeretne ő is irányítani, főleg ha hancúrozásról van szó. És ha belegondolsz, te is vágysz arra, hogy megmondja, mit csinálj, csak általában nincs türelmed kivárni, pedig megérné, hidd el!

Nyilas: Egy olyan sráccal gabalyodsz össze, aki egyáltalán nem az eseted, se kívülről, se belülről nem jön be elsőre. Ennek ellenére belemehetsz vele egy kalandba, ami viszont óriási meglepetéseket tartogat neked…

Bak: Nagyon megbántott a barátod, többször is sikerült mostanában összevesznetek, amin talán túlléptetek, de mivel nem beszéltétek meg, így nem tudod elfelejteni. Ez lehet az oka annak, hogy egyáltalán nem vágysz a közeledésére, de amint tisztázzátok a helyzetet, a hancúrkedved is visszatér!

Vízöntő: Teljesen rá vagy kattanva egy pasira, aki viszont (látszólag) jelét sem mutatja annak, hogy bejönnél neki. Már az is megfordulhat a fejedben, hogy más srácot keresel, de tarts ki, mert bár most egy időre le kell mondanod az ágytornáról, erre fiúra megéri várnod!

Halak: A sok meló, program és család miatt kénytelenek vagytok beiktatni néhány nap hancúr-szünetet, ami elsőre bosszantó lehet, de megvan a jó oldala is! Így hétvégére már teljesen egymásra lesztek kattanva és annál izgisebb lesz a találkozás.

Címkék: bak bika halak heti horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szerelem szex szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek nehézségeket hoz az ősz

3 csillagjegy, akinek nehézségeket hoz az ősz

Sajnos nem mindenkinek szólnak majd a következő hónapok a megújulásról és a pozitív változásokról...

Horoszkóp: Szeptember 16., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 16-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 13-án is!

A 4 legszerencsésebb csillagjegy

Ha szerencséd van, te is köztük vagy.

Ez a 3 legbátrabb csillagjegy

Egyik sem az a sarokban ülős, vacillálós típus.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 6-án is!

Horoszkóp: Szeptember 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 2-án is!

3 csillagjegy, aki eljegyzésre számíthat szeptemberben

Akár ezen pörögsz már hónapok óta vagy még eszedbe sem jutott, a szerelmed nagy kérdést szeretne feltenni neked.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 30-án is!

Horoszkóp: Augusztus 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 29-én is!

Horoszkóp: Augusztus 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 28-án is!