2018.10.24.@ 00.10

Horoszkóp: Október 24.,Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 24-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Október 24.,Szerda

Kos: Nagyon furcsa dolgokat álmodtál éjszaka, amik még nap közben is hatással vannak a hangulatodra. Délután viszont kapsz egy jó hírt, ami egy pillanat alatt elűzi a negatív érzéseket és feldobja a hangulatodat!

Bika: Végre sikerült utolérned magadat a melóban és az otthoni feladataiddal is a hétvégén, ennek viszont az volt az ára, hogy szinte semmit sem pihentél. Ma próbálj meg minél korábban ágyba bújni, mert ha egész héten ilyen kómás leszel, megint beúszol a teendőiddel!

Ikrek: Ha úgy érzed, nem tudsz megbirkózni egy problémával a melóban, ne félj segítséget kérni! Attól még nem leszel kevesebb vagy nem fognak lenézni a kollégáid, mert elakadtál egy bonyolult projektben…

Rák: A napot sikerül egy hatalmas veszekedéssel indítanotok a barátoddal, lényegében a semmin kaptok össze. Valószínűleg túl sok időt töltöttetek együtt az elmúlt napokban, de hamar helyre áll a béke köztetek!

Oroszlán: Olyan jó volt ez a miniszabi, hogy szinte fizikai fájdalmat érzel, hogy be kell menned melózni. Nap közben viszont annyi feladatot kapsz, hogy nincs időd ezen agyalni, sőt annyira felpörögsz, hogy egy pillanat alatt telik el a nap.

Szűz: Igaz, hogy rövidebb a hét, viszont ugyanannyi feladatot kell besűrítened, mint máskor, amitől kicsit feszült lehetsz. Ráadásul a kollégáid is hasonló állapotban vannak, szóval készülj, mert ma nem lesz túl vidám a munkahelyeden a hangulat.

Mérleg: Egy váratlan látogatás teljesen felrúgja a napodat, talán egy távoli rokonod vagy régi barátod ugrik be hozzád. Ne stresszeld túl, rád kíváncsi, nem pedig a tiszta lakásodra vagy a főzőtudományodra!

Skorpió: Ezer éve nem volt időd a legjobb barátnődre, és most már kezded érezni a hiányát. Valószínűleg ő is úgy el van havazva, mint te, de valakinek meg kell tenni az első lépést. Legyél te az és szervezz meg végre egy találkozót estére!

Nyilas: Elég húzós hónapon vagy túl anyagi szempontból, rengeteg volt a kiadásod és még mindig vár rád egy-két befizetetlen számla. Kitartást, nemsokára egyenesbe fogsz jönni, csak még egy kicsit bírd a spórlást!

Bak: Ki szeretnél mozdulni este, bármilyen program jöhet, csak ne kelljen otthon ülnöd. Azért gondold végig, hogy belefér-e most neked, mivel holnap is rengeteg feladat vár rád a melóban!

Vízöntő: Nem úgy alakultak a dolgok a munkahelyeden, mint amire számítottál, ettől egyre kevésbé vagy motivált. Ma viszont ismét visszatérhet a lelkesedésed, ugyanis egy szuper hírrel lep meg a főnököd.

Halak: Ha új dolgot kell megtanulnod a melóban, ma egy kicsit nehezebben mehet. Dekoncentrált és türelmetlen vagy, ami lassítja a folyamatot, de ne aggódj, holnap már sokkal hatékonyabb leszel!

Címkék: aszcendens asztrológia csillagjegy horoszkóp jövő napi horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 18-án is!

Horoszkóp: Október 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 17-én is!

Horoszkóp: Október 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Horoszkóp: Október 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 14-én is!

3 csillagjegy, aki eljegyzésre számíthat októberben

Olvass gyorsan tovább, hogy köztük vagy-e!

4 csillagjegy, aki zseniálisan főz

Szóval semmiképp se mondj nemet a vacsimeghívására.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 4-én is!

Horoszkóp: Október 3., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 3-án is!

Horoszkóp: Október 2., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 2-án is!

4 csillagjegy, akiben soha ne bízz meg

Nézd meg, kik azok, akik hajlamosabbak mellébeszélni!

Horoszkóp: Október 1., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 1-jén is!