2018.10.25.@ 00.10

Horoszkóp: Október 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 25-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Október 25., Csütörtök

Kos: Egy olyan feladatot vállaltál, ami óriási kihívás a számodra, de pont ez az, ami inspirál és erőt ad! Szeretnél bizonyítani a barátaidnak, kollégáidnak, és most annyira eltökélt vagy, hogy sikerülni is fog!

Bika: Ma egy kifejezetten nyugis, laza nap vár rád kevés melóval és sok szabadidővel. Ha szeretnéd, hogy a holnap is ilyen legyen, akár egy kicsit előre is dolgozhatnál, simán bele fog férni!

Ikrek: Hiába csak háromnapos a hét, te már most teljesen kimerültnek érzed magadat. Szerencsére mindjárt itt a következő hosszú hétvége, csak addig húzz bele, nehogy dolgoznod kelljen a miniszabi alatt!

Rák: Érzékeny hangulatban vagy, szinte bármin képes lennél megsértődni, sőt akár sírni is. Jobb, ha ma elkerülöd a nyüzsit, a sok embert, de legfőképpen a romantikus, csöpögős filmeket!

Oroszlán: Ha már jó ideje tervezed a költözést vagy a felújítást, eljött a legszuperebb alkalom, hogy belevágj! Jó, nem kell még ma összecuccolnod, de legalább kezdj el hirdetéseket vagy inspirációs képeket nézegetni.

Szűz: Kialakult némi káosz körülötted, otthon és a melóban is. A mai napot szánd arra, hogy felszámolod a kupit a lakásodban és az íróasztalodon. Utána sokkal gyorsabban és hatékonyabban megy majd a munka is!

Mérleg: Egy olyan döntést kell meghoznod, ami nagy hatással lehet a pénzügyeidre. Nem lesz egyszerű, de szerencsére nem is kell azonnal válaszolnod, adj magadnak egy-két nap gondolkodási időt!

Skorpió: Nagyon izgultál, hogy sikerül-e befejezned egy fontos melót még a hosszú hétvége előtt, de ma végre kiderül, hogy sínen van a dolog és nem lesz semmi probléma. Így már nyugodtabban telik a délutánod és a holnapi napod is!

Nyilas: Nagy változás jöhet az életedben, ami elsőre picit ijesztőnek tűnhet, de már nagyon szükséged volt rá. Ha félreteszed az ellenérzéseidet, kifejezetten vidám és izgalmas időszak lesz ez most a számodra!

Bak: Még csak csütörtök van, de te már most nem bírsz magaddal, legszívesebben megkezdenéd a bulizást már ma! Végül is egy laza csajos este még belefér, de azért gondolj arra is, hogy holnap még meló van…

Vízöntő: Kicsit szétszórt, figyelmetlen vagy ma, ezért előfordulhat, hogy több hiba is becsúszik nálad. Inkább többször ellenőrizd a munkádat, sőt ha kell, akár mutasd meg másnak is: több szem többet lát!

Halak: Mostanában unatkoztál kicsit és izgis kalandokról álmodoztál. A jó hír az, hogy ma lesz bőven izgalomban és kihívásban részed, sőt nap végére már inkább egy kis nyugira fogsz vágyni!

Címkék: aszcendens asztrológia csillagjegy horoszkóp jövő napi horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt tartogatja még 2020 számodra a horoszkópod szerint

Ezt tartogatja még 2020 számodra a horoszkópod szerint

Az évnek ugyanis még bőven nincs vége!

Horoszkóp: Október 1., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 1-jén is!

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!