2018.10.25.@ 00.10

Horoszkóp: Október 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 25-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Október 25., Csütörtök

Kos: Egy olyan feladatot vállaltál, ami óriási kihívás a számodra, de pont ez az, ami inspirál és erőt ad! Szeretnél bizonyítani a barátaidnak, kollégáidnak, és most annyira eltökélt vagy, hogy sikerülni is fog!

Bika: Ma egy kifejezetten nyugis, laza nap vár rád kevés melóval és sok szabadidővel. Ha szeretnéd, hogy a holnap is ilyen legyen, akár egy kicsit előre is dolgozhatnál, simán bele fog férni!

Ikrek: Hiába csak háromnapos a hét, te már most teljesen kimerültnek érzed magadat. Szerencsére mindjárt itt a következő hosszú hétvége, csak addig húzz bele, nehogy dolgoznod kelljen a miniszabi alatt!

Rák: Érzékeny hangulatban vagy, szinte bármin képes lennél megsértődni, sőt akár sírni is. Jobb, ha ma elkerülöd a nyüzsit, a sok embert, de legfőképpen a romantikus, csöpögős filmeket!

Oroszlán: Ha már jó ideje tervezed a költözést vagy a felújítást, eljött a legszuperebb alkalom, hogy belevágj! Jó, nem kell még ma összecuccolnod, de legalább kezdj el hirdetéseket vagy inspirációs képeket nézegetni.

Szűz: Kialakult némi káosz körülötted, otthon és a melóban is. A mai napot szánd arra, hogy felszámolod a kupit a lakásodban és az íróasztalodon. Utána sokkal gyorsabban és hatékonyabban megy majd a munka is!

Mérleg: Egy olyan döntést kell meghoznod, ami nagy hatással lehet a pénzügyeidre. Nem lesz egyszerű, de szerencsére nem is kell azonnal válaszolnod, adj magadnak egy-két nap gondolkodási időt!

Skorpió: Nagyon izgultál, hogy sikerül-e befejezned egy fontos melót még a hosszú hétvége előtt, de ma végre kiderül, hogy sínen van a dolog és nem lesz semmi probléma. Így már nyugodtabban telik a délutánod és a holnapi napod is!

Nyilas: Nagy változás jöhet az életedben, ami elsőre picit ijesztőnek tűnhet, de már nagyon szükséged volt rá. Ha félreteszed az ellenérzéseidet, kifejezetten vidám és izgalmas időszak lesz ez most a számodra!

Bak: Még csak csütörtök van, de te már most nem bírsz magaddal, legszívesebben megkezdenéd a bulizást már ma! Végül is egy laza csajos este még belefér, de azért gondolj arra is, hogy holnap még meló van…

Vízöntő: Kicsit szétszórt, figyelmetlen vagy ma, ezért előfordulhat, hogy több hiba is becsúszik nálad. Inkább többször ellenőrizd a munkádat, sőt ha kell, akár mutasd meg másnak is: több szem többet lát!

Halak: Mostanában unatkoztál kicsit és izgis kalandokról álmodoztál. A jó hír az, hogy ma lesz bőven izgalomban és kihívásban részed, sőt nap végére már inkább egy kis nyugira fogsz vágyni!

Címkék: aszcendens asztrológia csillagjegy horoszkóp jövő napi horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 19., Csütörtök

Horoszkóp: Szeptember 19., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 19-én is!

Horoszkóp: Szeptember 18., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 18-án is!

Horoszkóp: Szeptember 17., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 17-én is!

3 csillagjegy, akinek nehézségeket hoz az ősz

Sajnos nem mindenkinek szólnak majd a következő hónapok a megújulásról és a pozitív változásokról...

Horoszkóp: Szeptember 16., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 16-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 13-án is!

A 4 legszerencsésebb csillagjegy

Ha szerencséd van, te is köztük vagy.

Ez a 3 legbátrabb csillagjegy

Egyik sem az a sarokban ülős, vacillálós típus.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 6-án is!

Horoszkóp: Szeptember 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 2-án is!

3 csillagjegy, aki eljegyzésre számíthat szeptemberben

Akár ezen pörögsz már hónapok óta vagy még eszedbe sem jutott, a szerelmed nagy kérdést szeretne feltenni neked.