2018.10.26.@ 00.10

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 26-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Még nem tudtad egészen túl tenni magadat a szakításon, bár már egyre kevesebbet gondolsz az exedre. Ez egy hosszú folyamat, de minél inkább lefoglalod magad, annál könnyebben megy majd!

Párban: Úgy érzed, túlnőnek rajtad a feladatok és egyedül nem vagy képes a végére jutni. De hát nem vagy egyedül, csak egy szavadba kerül, és a szerelmed már ugrik is, hogy segítsen!

Bika:

Szingli: Visszautasítottál egy szuper srácot, nem is tudod miért, és most már nagyon bánod! Sosem késő igent mondani, hidd el, még mindig áll az ajánlata, csupán annyit kell tenned, hogy megkeresed, hogy meggondoltad magad!

Párban: Te már simán a következő szintre lépnél, de akárhogy is célozgatsz rá, úgy tűnik, a barátod nem veszi a lapot. Valószínűleg pontosan tudja, mit szeretnél, de neki még egy kis időre van szüksége. Egyelőre inkább ne erőltesd a dolgot!

Ikrek:

Szingli: Olyan fergeteges buliba csöppensz, amilyenben már ezer éve nem voltál. A felszabadultságod és a kisugárzásod pedig csak úgy vonzza a pasikat!

Párban: Oké, talán nem mindig izgis a kapcsolatotok, de a biztonságra és a nyugalomra is szükségetek van. Ha mindig olyan magasak az elvárásaid, folyton elégedetlen leszel, ráadásul a barátod is azt érzi, hogy képtelen neked megfelelni.

Rák:

Szingli: Imádsz csevegni, de ezt a közvetlenséget félreérthetik azok a srácok, akik többet szeretnének tőled. Ha neked nem jön be egy pasi, akkor próbálj meg nagyobb távolságot tartani.

Párban: Ha tanácstalan vagy egy kérdésben, kérd ki a pasid véleményét. Sokat segíthet, ha megosztja veled a tapasztalatait, ráadásul nagyon jól is esne neki!

Oroszlán:

Szingli: Van kedved bulizni, de zavar, hogy a barátaid mind párban vannak? Na és? Ezért ne hagyj ki egy szuper estét, majd ott megismerkedsz valakivel!

Párban: Ha mások párkapcsolati problémáiról van szó, mindig tudjátok a megoldást, de ha nektek van gondotok, a szőnyeg alá söpritek. Ideje lenne ezekkel is foglalkoznotok, nem gondolod?

Szűz:

Szingli: Fáradt és kimerült vagy, szíved szerint az egész szombatot és vasárnapot is az ágyban töltenéd. Miért is ne? Ha ehhez van kedved, tedd ezt!

Párban: Mindent megteszel, hogy tökéletes legyen ez a két nap, de mégsem alakul a terveid szerint. De ne hagyd, hogy ez letörjön, attól még jól érezhetitek magatokat.

Mérleg:

Szingli: Mivel elég sok kapcsolati probléma van körülötted talán örülsz is, hogy most nincs pasid. Ha elengeded a görcsös párkeresést, sokkal könnyebben ismerkedsz majd most hétvégén is.

Párban: Ha már nem felhőtlen a szerelmetek, neked kell döntened, hogy akarod-e még folytatni vagy sem. Ha a szakítást választod, akkor ez a legkíméletesebb időszak erre, szóval ne halogasd.

Skorpió:

Szingli: Szokásod szerint flörtölgetsz, de nem kalkulálod be, hogy jobban belezúghatsz a pasiba már az elején. Ennyi veszély kell is, bátran ismerkedj!

Párban: Teljesen más nézőpontból látjátok a dolgokat, ebben semmi fura nincsen, a vita előreviheti a párkapcsolatotokat minden kellemetlenséggel együttvéve.

Nyilas:

Szingli: Újra közelebb kerülhetsz az egyik exedhez, és ez teljesen elbizonytalanít. Ha még nem zártad le magadban azt a kapcsolatot, akkor most jött el az ideje.

Párban: A barátod nagyon szereti a nőiességedet, az érzékenységedet, ha valami bánt vagy aggódsz esetleg, akkor mondd el neki. Nagyon bírja, ha ő lehet a támaszod, a bizalmasod.

Bak:

Szingli: Nem jött össze a sráccal? Na és? Még úgysem bonyolódtatok nagyon egymásba! Lépj tovább, ne keseregj egy randi miatt, a hétvégén úgyis egy csomó helyes pasival találkozhatsz!

Párban: A rengeteg erőfeszítés, amit tettetek a kapcsolatotokért, végre eredményt is hoz. Szuperül érzitek magatokat, jól kijöttök, sőt még a barátaitok is megjegyzik, hogy milyen tökéletes páros vagytok!

Vízöntő:

Szingli: A barátnőid mostanában annyi horror sztorit meséltek el a randijaikról, hogy neked már nincs is kedved egy sráccal sem találkozni. Ha egy kis pihit szeretnél tartani, oké, de azért ne mondj nemet, ha álmaid pasija hív el randizni a hétvégén!

Párban: Sokat veszekszetek mostanában, és egyre inkább úgy érzed, hogy elbeszéltek egymás mellett. A hétvégén még az is megfordulhat a fejedben, hogy végleg véget vetsz ennek az egésznek, de azért gondold át ezt többször, ne hirtelen haragból dönts!

Halak:

Szingli: Imádsz a figyelem középpontjában lenni, de ez egy-két srácot megijeszthet, ahogyan a legfrissebb kiszemeltedet is. Ha meg szeretnéd hódítani, akkor visszafogottabbnak kell lenned… legalább egy kicsit.

Párban: A környezetetekben több kapcsolat is megromlott, és bár ennek nyilván nem örültök, legalább annyi jó van benne, hogy ti rájöttetek, mennyire szerencsések vagytok és még jobban értékelitek egymást!

Címkék: aszcendens csillagjegy ezotéria hétvégi horoszkóp horoszkóp jövő párkapcsolat szerelem szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!