2018.10.31.@ 00.10

Horoszkóp: Október 31., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 31-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Október 31., Szerda

Kos: Ma nem vagy épp egy hullámhosszon a kollégáiddal, sőt igazából teljesen másképp gondolkozol mindenről. Ne aggódj, ez kivételesen szuper szitu, ugyanis te látod jól a dolgokat, nem pedig ők.

Bika: Elég szétszórt, figyelmetlen vagy ma, azt sem igazán veszed észre, hogyan reagálsz bizonyos helyzetekben. Pedig egy fél mondattal is megbánthatsz valakit, akit egyébként nagyon szeretsz. Próbálj meg ma jobban figyelni a kommunikációra!

Ikrek: Ma egy rakás buliba hívtak, és te szinte mindenre igent mondtál, pedig ennyi helyen képtelenség megjelenni. Mindenkinek meg szeretnél felelni, de ez nyilván kivitelezhetetlen, még időben mondj le néhány programot!

Rák: Szuperül indul a napod, viszont már délelőtt elronthatják a kedvedet egy rossz hírrel. Szerencsére hamar kiderül, hogy nem komoly az ügy, szóval mégis vidáman és felhőtlenül vághatsz bele a hosszú hétvégébe.

Oroszlán: Ma egy nagyon fontos döntést kell meghoznod, de igazából az bosszant, hogy belekényszerítettek ebbe a helyzetbe, pedig te nem akartad. Most már viszont nem hátrálhatsz meg, választanod kell!

Szűz: Mikor már épp azt hitted, hogy minden munkáddal készen leszel, kiderülhet, hogy a neheze még hátra van. Előfordulhat, hogy emiatt a hétvégén is kell dolgoznod, legalább egy napot…

Mérleg: Elemzed és értékeled minden érzésedet a barátoddal kapcsolatban, de erre annyi energiád megy el, hogy nem is marad erőd és időd élvezni az együtt töltött időt. Ideje lenne végre lazítanod kicsit!

Skorpió: Teljesen mást gondolsz, mint amit érzel és képtelen vagy agyadat és a szívedet összhangba hozni. Talán nem is kéne ezen erőlködnöd, a hét végére sokkal tisztábban látod majd a helyzetedet!

Nyilas: A következő négy nap minden egyes perce be van táblázva, ez viszont egyáltalán nem a te műfajod. Sőt, kifejezetten kiborít, hogy nincs semmi pihenés vagy üresjárat beütemezve. Ezen sürgősen változtatnod kell!

Bak: Van egy kép a fejedben arról, mit szeretnél elérni a pasiddal, viszont teljesen ellentétesen viselkedsz, amivel totál összezavarod. Lehet, hogy valójában mégsem arra vágysz, mint amit elterveztél?

Vízöntő: Minden feladatot gyorsan le akarsz tudni, hogy minél előbb belevághass a maratoni pihenésbe. Így bármilyen probléma jön, csak a legegyszerűbb megoldást választod, ami viszont közel sem biztos, hogy hosszútávon is működni fog. Ez később dupla melót jelent!

Halak: Mostanában elég negatívan álltál a saját életedhez, de ma olyan dolog történik veled, amitől ismét szerencsésnek érzed magadat, és végre újra elhiszed, hogy tényleg bármi sikerülhet, amit csak el szeretnél érni.

Címkék: aszcendens csillagjegy ezotéria horoszkóp jövő karrier napi horoszkóp szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!