Ez a legfurcsább tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Most kiderül, mi rejlik a lelked legmélyén. Kíváncsi vagy?

Ez a legfurcsább tulajdonságod a csillagjegyed szerint

A csillagok rengeteg jó tulajdonságot adtak a különböző jegyek szülötteinek, de sajnos ugyanennyi rosszat is. Ha kíváncsi vagy, hogyan befolyásolja a csillagjegyed azt, hogy milyen a negatív oldalad, olvass tovább!

Kos

Nehezen tudod levezetni a haragodat, ami időről időre összegyűlik benned és aztán egyszerre bombaként robbansz. Hatalmas energiával tudod belevetni magad egy vitába, és ha épp olyan kedvedben vagy, konkrétan mindenkit „megeszel vacsorára”. Foglalkozz többet a dühöd menedzselésével, hogy ne kerülj lépten-nyomon kellemetlen szituációkba.

Bika

Birtoklási vágyad határtalan. Mindent az irányításod alatt akarsz tudni és a kontrollmánia fogalma sem áll távol tőled. A kapcsolataid könnyen zátonyra futhatnak, ha mindig ragaszkodsz ahhoz, hogy nálad legyen a gyeplő – senki sem szereti, ha uralkodni próbálnak rajta.

Ikrek

Sajnos gyakran esel bele abba a hibába, hogy nem tartod meg a titkokat, amiket rád bíznak. Ráadásul nagy örömmel beszéled ki a barátidat és ismerőseidet a hátuk mögött, mert folyamatos igényed van rá, hogy valakivel megbeszéld, ami épp a szívedet nyomja – legyen az akár egy hír vagy egy esemény, ami mást is érint.

Rák

Nagyon érzelmes vagy, és ha mártírkodásról van szó, biztosan első vagy a sorban. Sokat adsz az embereknek, de azt már nehezen viseled, ha nem kapsz vissza ugyanannyit. Mindig érezni akarod, hogy kellesz, hogy fontos vagy, ha ezt az érzést nem kapod meg, teljesen összeomlasz. Bármire képes vagy, hogy megszerezd a figyelmet!

Oroszlán

Az egód gyakran tévútra visz. Hajlamos vagy azt hinni, hogy minden belőled indul ki és te vagy a társaság és a figyelem középpontja – minden esetben. Csakhogy ez sokszor nem így van és ilyenkor képes vagy felvenni a drámakirálynő szerepét vagy olyan dolgokat tenni, amit másnap nagyon megbánsz.

Szűz

Mindig mindenben biztos akarsz lenni. Leellenőrzöd a randipartneredet, hatszor elolvasod egy étel összetételét és még sorolhatnánk. Érezni akarod, hogy minden az ellenőrzésed alatt áll és hisztérikus rohamot is képes vagy kapni, ha valamilyen információ nem jut el hozzád.

Mérleg

Túl empatikus vagy. Általában nem veszed észre, hogy mindeközben átvernek és megaláznak vagy, ha igen, akkor is átlépsz fölötte és folytatod jótetteid sorát. Állandóan békülni akarsz és kivesézni a problémákat, hogy mindenkivel jó kapcsolatot ápolj, de ezzel gyakran csak magadnak ásod a gödröt, amibe pedig aztán szépen bele is esel.

Skorpió

Nem kicsit izgalomba hoznak a furcsa dolgok. Gyilkosságok, rejtélyek, tabutémák: minden ilyesmire felkapod a fejed és képes vagy könyvtárakat kiolvasni vagy dokumentumfilmek sorát megnézni mindenféle horrorisztikus eseményekről. Mindenhez van gyomrod, amihez egy átlagembernek nincs, és ez gyakran megijeszti a környezetedet.

Nyilas

A világbéke az elsődleges célod. Álmodban minden éjjel egy unikornison vágtatsz és megmented az emberiséget a pusztulástól. Úgy gondolod, hogy hatalmas könnyen befolyásolod az embereket, és szereted hallatni a hangodat. Csakhogy ezt gyakran túlzásba viszed, és inkább az ellenkezőjét éred el: nem követőket szerzel, hanem inkább csúfolódókat, akik kigúnyolnak a naiv álmaidért.

Bak

Tele vagy ambíciókkal, és ha valamit kitűztél célul, akkor azt mindenképp el kell érned. Annyira mész előre, hogy gyakran törtetőnek tűnsz az emberek szemében és kissé flúgosnak is, annyira belelovalod magad egy-egy projektedbe.

Vízöntő

Mindent helyre akarsz hozni. Ételt adni a szegényeknek, felépíteni a ledőlt falvak épületeit, kibékíteni egymással az embereket, jobb hellyé tenni a világot. Ez alapvetően nem baj, viszont te sokszor semmi másra nem koncentrálsz, csak erre. Nem érsz rá foglalkozni más érzéseivel vagy problémáival – van nagyobb megoldandó baj is. Ezzel a mentalitással viszont gyorsan elüldözöl magad körül mindenkit.

Halak

Kicsit kusza, ami a lelkedben történik. Gyakran nem tudod, hogy egy szituációban sírj vagy inkább nevess, hogy egy szakítás után felpofozd a pasit, aki ott hagyott vagy csendesen tűrd a veszteséget. Ezért van, hogy naponta változnak az érzéseid: az egyik pillanatban utálkozó üzenetet küldesz annak, akire épp haragszol, a másik nap viszont már megenyhülsz. Egy idő után sajnos senki nem tudja követni, éppen mi zajlik a fejedben, és így bizony nagyon nehéz jól működő kapcsolatokat kialakítani.

Még több

Horoszkóp