7 dolog, amit csak a skorpiók érthetnek

Már nagyban szervezed a szülinapi bulid? Akkor esélyes, hogy a skorpiók táborát erősíted és így biztos, hogy magadra ismersz ezekben a szitukban.

7 dolog, amit csak a skorpiók érthetnek

1. Önálló vagy és mindened a függetlenség, ezért soha semmilyen körülmények között nem kérnél segítséget mástól. Köszi, de megoldod magad is, ugye?

via GIPHY

2. Ha Roxfort és Harry Potter, akkor csakis a Mardekár jöhet szóba. A barátaid ezt Teszlek Süveg nélkül is azonnal tudják.

via GIPHY

3. Semmit nem felejtesz el, SOHA. Ezt pedig a szuper memóriádnak köszönheted, ami akkor is jól jön, ha a pasid orra alá kell dörgölni egy vitaeldöntő apróságot a múltból. Cseles.
4. Vagy az egekben van az önbizalmad vagy mélyen a föld felszíne alatt. Így egyik nap Angelina Jolie-nak érzed magad, míg fél perccel később szíved szerint hazamennél átöltözni valami menőbb szettbe.
5. Nehezen tudsz szívből lelkesedni mások sikereinek, mert egyből az jut eszedbe, hogy te is el akarod érni a kitűzött céljaid. Ezért általában az arcodra fagyott mosollyal nyugtázod a BFF-ed örömhíreit.
6. Nem túl jó ötlet veled kibabrálni, mert az illető azonnal felkerül a listádra, amin a rossz arcokat gyűjtöd. Titokban pedig sokszor elképzeled, hogy majd egyszer alaposan megleckézteted a gonoszkodókat.
7. Sorbanállás? Köszi, de inkább online csapsz le a kiszemelt cuki farmerra, ha két embernél többen állnak a kassza előtt. A várakozást egyszerűen nem neked találták ki, ennyi.

Még több

Horoszkóp