2018.11.06.@ 13.11

7 dolog, amit csak a skorpiók érthetnek

Már nagyban szervezed a szülinapi bulid? Akkor esélyes, hogy a skorpiók táborát erősíted és így biztos, hogy magadra ismersz ezekben a szitukban.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

7 dolog, amit csak a skorpiók érthetnek

1. Önálló vagy és mindened a függetlenség, ezért soha semmilyen körülmények között nem kérnél segítséget mástól. Köszi, de megoldod magad is, ugye?

via GIPHY

2. Ha Roxfort és Harry Potter, akkor csakis a Mardekár jöhet szóba. A barátaid ezt Teszlek Süveg nélkül is azonnal tudják.

via GIPHY

3. Semmit nem felejtesz el, SOHA. Ezt pedig a szuper memóriádnak köszönheted, ami akkor is jól jön, ha a pasid orra alá kell dörgölni egy vitaeldöntő apróságot a múltból. Cseles.
4. Vagy az egekben van az önbizalmad vagy mélyen a föld felszíne alatt. Így egyik nap Angelina Jolie-nak érzed magad, míg fél perccel később szíved szerint hazamennél átöltözni valami menőbb szettbe.
5. Nehezen tudsz szívből lelkesedni mások sikereinek, mert egyből az jut eszedbe, hogy te is el akarod érni a kitűzött céljaid. Ezért általában az arcodra fagyott mosollyal nyugtázod a BFF-ed örömhíreit.
6. Nem túl jó ötlet veled kibabrálni, mert az illető azonnal felkerül a listádra, amin a rossz arcokat gyűjtöd. Titokban pedig sokszor elképzeled, hogy majd egyszer alaposan megleckézteted a gonoszkodókat.
7. Sorbanállás? Köszi, de inkább online csapsz le a kiszemelt cuki farmerra, ha két embernél többen állnak a kassza előtt. A várakozást egyszerűen nem neked találták ki, ennyi.
Címkék: aszcendens csillagjegy ezotéria horoszkóp skorpió

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Horoszkóp: December 3., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Horoszkóp: December 2., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 2-án is!

Horoszkóp: December 1., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 1-jén is!

Horoszkóp: November 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Ezekkel a csillagjegyekkel garantált a boldog párkapcsolat

Igazi mázlista vagy, ha megcsíptél egy ilyen srácot!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 27-én is!

Horoszkóp: November 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!