Horoszkóp: November 05., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 6-án is!

Horoszkóp: November 05., Kedd

Kos: Rátok férne a pasiddal egy kis romantikázás, szóval ma jöhet a gyertyafényes vacsora, habfürdő, csoki, pezsi! Ma szinte semmi sem lehet túlzás, hidd el!

Bika: Ez a legjobb időszak arra, hogy átrendezd vagy felújítsd a lakásodat, főleg, ha már régóta tervezgeted. Ne halogasd tovább, mert az ünnepek közeledtével egyre kevesebb időd és energiád marad erre!

Ikrek: Ma szánj időt azokra a barátaidra vagy rokonaidra, akik messze laknak tőled és nem találkoztok minden nap. Már nagyon hiányoznak neked és sokkal jobban érzed majd magad, ha ezt meg is írod nekik!

Rák: Hatalmas jutalmat kaphatsz végre a főnöködtől. Nem biztos, hogy pénzről van szó, lehet, hogy egy utazás vagy szabad nap, a lényeg, hogy végre elismeri a munkádat.

Oroszlán: Unod az egyforma hétköznapokat? Feldobhatod a mai napot egy kicsit, ha a szokásosnál csinosabban öltözöl fel, vagy más frizkót, esetleg sminket készítesz. Már egy ilyen apróság is sokat dob majd a hangulatodon!

Szűz: Szuper kreatív napod van, még te magad is meglepődsz a saját ötleteiden és tempódon. Írj fel mindent, ami csak eszedbe jut, mert egy kimerültebb időszakodban nagyon jól fog még jönni!

Mérleg: Persze a meló is fontos, de ma egy kicsit nagyobb szükség van arra, hogy inkább a viszonyodra koncentrálj a kollégáiddal. A karriered szempontjából az is fontos, ha jó csapatjátékos vagy!

Skorpió: Egy kisebb pénzügyi hullámvölgybe kerülhetsz, de ne pánikolj be azonnal! Igazából egyszerűbb a megoldás, mint hinnéd, csak higgadtan át kell gondolnod a dolgokat.

Nyilas: Nap közben még enni sem lesz időd nagyon, annyi feladat zúdul a nyakadba, nem hogy válaszolni az üzikre vagy felvenni a telefont. Ez kicsit rosszul eshet a barátodnak, de kiengesztelheted, ha az este viszont csakis róla szól majd!

Bak: Túl sokat engedtél az egyik kollégádnak, aki kezd a fejedre nőni. Ma viszont lesz egy szuper lehetőséged arra, hogy végre kivívd a tiszteletét, szóval állj a sarkadra!

Vízöntő: Komoly döntés előtt állsz, de egyáltalán nem vagy egyedül! A barátaid és a családod szívesen segítenek, tanácsot adnak, ha bizonytalan vagy. Viszont kérned kell, mert maguktól nem szeretnének beleszólni.

Halak: Ha még friss a kapcsolatod a pasiddal, ma végre közelebb kerülhettek egymáshoz. Sőt, az is simán benne van, hogy sokkal komolyabbra fordul a viszonyotok, mint számítottál rá.

Még több

Horoszkóp