Horoszkóp: November 07., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 7-én is!

Horoszkóp: November 07., Szerda

Kos: Lehet, hogy te azt hitted, sikerült lezárnod egy komolyabb konfliktust, azonban ma kiderülhet, hogy a másik félben még maradt egy-két tüske. Mindenképpen tisztázzátok, különben sosem lesz vége!

Bika: Ábrándozós, tervezgetős kedvedben vagy, viszont olyan dolgokról álmodozol, amiket nem igazán, vagy mostanság biztosan nem fogsz tudni megvalósítani. Koncentrálj inkább a közeljövőre!

Ikrek: Húzós tempót diktál ma a főnököd és a legtöbb kollégád fel is tudja venni a ritmust, neked viszont döcögősen megy. Ne vedd magadra, egyszerűen csak kicsit fáradtabb vagy ma, mint máskor.

Rák: Mostanában nyugodt, kiegyensúlyozott és magabiztos voltál a melóban, de ez viszont nem biztos, hogy mindenkinek tetszik. Sőt, akadnak olyanok, akiket kifejezetten bosszant a szuper teljesítményed…

Oroszlán: Bármit is hallasz ma, ne hidd el azonnal! Mindenképp járj utána minden infónak, pletykának saját magad, mielőtt tovább adnád vagy készpénznek vennéd.

Szűz: Végig pörögted a hét elejét, ma nyugodtan megengedheted magadnak, hogy lazíts egy kicsit. Teljesen ki fogsz merülni a hétvégére, ha nem veszel vissza a tempóból!

Mérleg: Ha eddig szigorúan betartottad a spórolós tervedet, akkor ne most add fel! Már nincs sok hátra az ünnepekig, te pedig annyira jól haladsz, hogy elérd a célodat. Kitartást!

Skorpió: Úgy érzed, hogy a barátod nem figyel rád eléggé és nem tölt veled elég időt. De vajon fordítva te mindent megteszel érte? Valószínűleg ő is hiányolja a figyelmességet.

Nyilas: Ma hamar felmegy benned a pumpa többször is, de hiába érzed úgy, hogy neked van igazad, ne robbanj azonnal! Hosszú távon sokkal jobban jársz, ha inkább higgadtan és türelmesen kezeled a húzós szitukat.

Bak: A közvetlen környezeted már hozzászokott a nyers stílusodhoz, de aki nem ismer, könnyen megbántódhat egy-egy megjegyzéseden. Ma különösen figyelj erre!

Vízöntő: Egyáltalán nem tetszik az egyik kollégád hozzáállása a melóhoz, de ne tegyél megjegyzést rá, mert azonnal visszajuthat a fülébe. Próbáld meg őszintén átbeszélni vele, még akkor is, ha kellemetlen!

Halak: Ha mostanában gyakran fájt a fejed vagy a gyomrod, az nem véletlen! A szervezeted jelez, hogy vissza kéne venned a lendületből, ugyanis több stresszt már nem képes elviselni…

Még több

Horoszkóp