Ilyen vitázni veled a csillagjegyed alapján

Van, aki őrjöngve hisztizik és olyan is akad, aki néma csendben tűri a veszekedést. Derítsd ki, te milyen vitapartner vagy a horoszkópod szerint! 

Ilyen vitázni veled a csillagjegyed alapján

Kos

Tüzes jegyűként gyakran mérsz övön aluli ütést a vitapartneredre, kíméletlenül odavágsz, és sokszor a durva szavakat sem tartod magadban. Ellenfeled szóhoz sem jut, annyira megsemmisíted a veszekedés hevében.

Bika

Nem igazán szeretsz harcolni, inkább arra törekszel, hogy békés úton oldjátok meg a konfliktust. Ha mégis veszekedésre kerül sor, akkor viszont nem riadsz vissza a legdurvább módszerektől sem. Sértő vagy és kegyetlen. Utána pedig nem győzöd vigasztalni a vitapartnered.

Ikrek

Szinte sosem kerülsz ki győztesen egy vitából. Ez nem azért van, mert nincs igazad, hanem azért, mert iszonyúan idegesítenek a veszekedések, és inkább hallgatsz, ahelyett, hogy ellentmondanál. Egyáltalán nem érdekel, kinek van igaza, csak az, hogy legyen már vége a veszekedésnek.

Rák

Érzékeny rákként kerülöd a harcot, inkább megsértődsz és hisztizel egy kicsit, amivel hirtelen nem tudnak mit kezdeni, ezért inkább igazat adnak neked.

Oroszlán

Bárcsak látnád magad a tükörben, amikor vitatkozol! Erős vagy és határozott, alaposan érvelsz, és ezzel szinte megbénítod a társad, aki egyszerűen nem mer visszaszólni.

Szűz

Valld be nyugodtan, hogy melletted nem múlik el nap vita nélkül. A nap huszonnégy órájában képes vagy veszekedni szinte bármin, így a partnerednek úgy tűnhet, mintha kifejezetten élveznéd a vitázást.

Mérleg

Első látásra úgy néz ki, mintha nem szeretnél harcolni és visszalépnél, de ez részedről egy nagyon tudatos taktika. Te vagy az, aki passzív-agresszív viselkedésével idegbajba tudod kergetni a párod. Csendben, alattomosan bántod, hogy a végén neked adjon igazat.

Skorpió

Nem azért veszekszel, hogy igazad legyen, hanem azért, mert szeretsz szenvedni. Váratlanul és sokszor valódi ok nélkül csapsz le a párodra, aki a meglepetéstől képtelen reagálni. Neki lehet, hogy úgy tűnik, élvezed a veszekedést, de igazából utálod a konfliktusokat. Később meg is bánod, hogy kegyetlen voltál vele.

Nyilas

Egyszerre tudsz nagyon brutális és félénk is lenni, így inkább kihagyod a vitákat. Ha mégis elkerülhetetlen a harc, a szavak erejét használod, és mivel nagyon jó vagy, ha beszélni kell, a vitapartnerednek esélye sem lesz elmondania az álláspontját.

Bak

Nem könnyű veled vitába szállni! Okosan és megfontoltan érvelsz, de nem tartod magadban a személyeskedő megjegyzéseket, pletykákat, hízelgést sem. Ezeket az apró sértegetéseket persze nem gondolod mindig komolyan, de ettől még durván megbánthatod velük a párod.

Vízöntő

Szelíd és védtelen vagy a vitában, ezért ne csodálkozz, ha a párod leordítja a fejed, mert nem bírja, hogy csendben tűröd a veszekedést.

Halak

Simán játszhatnád egy drámai film szerepét is, annyira bele tudod élni magad a szerepedbe, ha vitáról van szó. Sírsz, kikészülsz, áldozatként tünteted fel magad, a hangos sírással pedig totálisan elnyomod a vitapartnered minden szavát. Egy kicsit néha vegyél vissza, hadd kapjon szót a másik fél is.

Még több

Horoszkóp