Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 9-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Kész felfordulás az életed, minden óráról órára változik, de nem tudsz ilyen hirtelen alkalmazkodni hozzá. Nem baj, örülj neki, hogy végre izgi dolgok történnek veled.

Párban: Nem mindenben értetek egyet, de te ezt katasztrófaként éled meg. A legfontosabb, alapvető, az életeteket meghatározó kérdésekben hasonlóan gondolkodtok, ugye? Akkor ne parázz!

Bika:

Szingli: Minden nap úgy ébredsz, hogy talán most ismerkedsz meg egy dögös fiúval, aztán nagy a csalódás. Kicsit engedd el a keresgélést, nem lesd állandóan a pasikat.

Párban: Mindenen felhúzod magadat, és a pasid minden igyekezete ellenére nem tudod felhőtlenül jól érezni magadat. Ereszd ki a gőzt, és ne rajta töltsd le a feszkót, nem érdemli meg.

Ikrek:

Szingli: Egy srác egyre jobban ostromol téged, nagyon szeretne jobban megismerni, de ha neked ez  a nyomulás már túl sok, akkor szólj neki. Ha viszont jól esik, a rajongása, akkor hagyd magad!

Párban: Magabiztosabb vagy és stabilabb, mint a barátod és megint te leszel a támasza. De ne felejtsd el, hogy ő is sokszor segített már nehéz helyzetekben. Lesz lelkizés bőven, de le is zárjátok ezt az időszakot!

Rák:

Szingli: Mostanában talán több olyan programot is visszautasítottál, amit nem kellett volna, de persze van olyan, hogy jobb otthon nyugiban lenni. De vess véget a befordulós időszaknak, mert végre megismerkedhetsz egy nagyon vonzó pasival.

Párban: Nagy szükségetek lenne egy kis elvonulásra, ne várjátok meg a karácsonyi szabadságot, hanem lépjetek le legalább egy napra a városból.

Oroszlán:

Szingli: Nem is tudod, milyen közel van a szerelem, szinte mindjárt kopogtat az ajtón! Tehát vedd úgy, hogy ez a szingli korszakod vége, ezek az utolsó független napok.

Párban: A pasit tudja, hogy a spontaneitást nagyra becsülőd, éppen ezért nem tervezget, nem ígérget, de mégis szuper hétvégétek lesz. Nagyon jó érzés lesz, hogy még mindig tud meglepetést okozni!

Szűz:

Szingli: Készülj fel izgalmakra és változásokra! Végre minden úgy alakul a magánéletedben, ahogy szeretnéd, egy percet sem fogsz unatkozni a hétvégén.

Párban: Történik pár érdekes dolog a barátoddal, ami lehet, hogy a kapcsolatotokat más perspektívába helyezi, de ettől ne ijedj meg! Sőt, ez csakis jót jelent!

Mérleg:

Szingli: Elbizonytalanodsz az exeddel kapcsolatban, eddig minden rosszért őt hibáztattad, de ahogy múlik az idő, magadban is látod a hibákat. Ez teljesen normális, de ettől még nem szabad visszatérned egy olyan viszonyba, ami nem működött.

Párban: Fontold meg, hogy mi az, amiért tényleg küzdeni kell egy kapcsolatban, és mi az, amibe talán jobb belenyugodni. Ha legalább te eldöntöd magadban, akkor nem lesznek fölösleges harcok köztetek.

Skorpió:

Szingli: Mindenért hihetetlenül szerencsésnek érzed magad, és az öröm csak úgy sugárzik belőled, a pasik pedig ezt imádják. A felszabadult csajokért odavannak, mi szóltunk!

Párban: Igen, valóban valami nem oké a kapcsolatotokban, viszont nem most fogod megtalálni az okát. Egy változás talán majd egyértelművé teszi, de ne lásd olyan sötéten a helyzetet!

Nyilas:

Szingli: Egyik pillanatban el vagy keseredve, a másikban reménytelibb vagy, nem igazán tudsz kiigazodni az érzéseiden, de az a baj, hogy más sem. Amíg magadban nem tisztázod, addig ne erőltesd a randizást.

Párban: Elképesztő hét van mögöttetek, de az egyikőtöket felpörgeti, a másikat inkább kiszívja. Valahogy össze kellene hangolnotok az igényeiteket, és ha ez sikerül, akkor tökéletes hétvégétek lesz.

Bak:

Szingli: Az érzelmesség nyitottá tesz! Szerencsére csak annyira, hogy levetkőzd a gátlásaidat egy dögös pasi társaságában. Ettől még nem leszek könnyűvérű a szemében.

Párban: Egyáltalán nem örülsz neki, ha felbukkan az exed, mert kénytelen vagy bevallani magadnak, hogy érzel még iránta valamit. Egyrészt magadon is meglepődsz, plusz lelkifurdalásod van a barátod miatt…

Vízöntő:

Szingli: Távolságtartó vagy, pedig igazán vágysz már arra, hogy megismerkedj valakivel, aki nem csak egy futó kaland lesz. Talán van valami kis félelem benned egy tartós kapcsolat gondolatára, nem?

Párban: Nem pont olyan lesz a hétvégétek, mint ahogy tervezted, de végül is arra vágytál, hogy sokat legyetek együtt. Ha nem is kettesben, de azért rengeteg izgis programotok lesz.

Halak:

Szingli: Konkrét elképzeléseid vannak arról, milyen kapcsolatot szeretnél, és minél jobban kirajzolódik, annál közelebb is leszel ehhez. Lehet, hogy küzdelmes és izgalmas lesz, de megéri!

Párban: Vannak viták, amikbe nem mersz belemenni, mert félsz a kimenetelétől, pedig nem szabadna ennyire menekülnöd bizonyos helyzetekből, előbb-utóbb úgyis szembesülsz ezekkel.