Horoszkóp: November 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 13-án is!

Horoszkóp: November 13., Kedd

Kos: Sok a feszkó körülötted, úgy érzed, hogy senki sem figyel rád és nem hallgatják meg a véleményedet. Túlságosan is próbálod ezért bizonygatni az igazadat, pedig sokkal többet érhetsz el, ha a háttérbe vonulsz.

Bika: Több kisebb válsághelyzet is kialakul körülötted, és bár a megoldásában nem tudsz annyira részt venni egyiknek sem, de szuperül tartod a lelket a többiekben, ami most az egyik legfontosabb szerep!

Ikrek: Másoknak mindig zseniális tanácsokat adsz, ha párkapcsolatról van szó, de valahogy a saját problémáiddal nem tudsz mit kezdeni. Nem kell ezzel is egyedül megbirkóznod, neked is járnak a barátnős lelkizések!

Rák: Általában tele vagy energiával, de ma valahogy nincs kedved semmihez, nem élvezel semmit és legszívesebben hazarohannál és bebújnál a takaród alá. Ne bosszantson, hogy magad alatt vagy, néha nálad is belefér egy ilyen nap!

Oroszlán: Bármit is tűztél ki célul, sajnos ma tuti nem fog összejönni! Kár is bosszankodnod rajta, mert legtöbbször nem is rajtad úszik el a dolog. A holnap sokkal sikeresebb lesz!

Szűz: Nem tudsz mindent ellenőrizni és irányítani, ma ráadásul annyi dolgod lesz, hogy pláne nem fog menni. Kénytelen vagy elengedni a dolgot, különben rettenetesen el fog úszni a napod!

Mérleg: Egy laza, nyugis nap vár rád, kevés melóval, sok kávézással, netezéssel és pletyizéssel. Ilyen egy tökéletes munkanap, nem igaz?

Skorpió: Kezdesz besokallni a melótól, de ez nem azért van, mert a munkáddal lenne bajod, csak már nagyon rég voltál szabin. A karácsony nagyon messze van még, be kéne iktatnod egy hosszú hétvégét egy kis wellnessel és sok pihenéssel!

Nyilas: Rengeteg energiád megy el egy nap a munkával, de mégsem haladsz úgy, ahogy szeretnél. Sokkal nagyobb szervezettségre lenne szükséged, mert így csak kapkodsz és idegeskedsz.

Bak: A pasi kollégáiddal sokkal jobban kijössz, mint a csajokkal, amiért többen ki is vannak akadva. Ma viszont úgy alakul, hogy pont a férfiak borítanak ki és a kolléganőiddel tudsz jobban együtt dolgozni.

Vízöntő: Sok melód van, de ma mégis inkább a csoportos feladatokra koncentrálj. Nagyon fontos, hogy megmutasd a főnöködnek, mennyire szuper csapatjátékos vagy!

Halak: Már régóta álmodozol róla, hogy megcsípsz egy vezetői pozíciót? Ha nem is ma hullik az öledbe a meló, de egy szuper lehetőséget kaphatsz arra, hogy megmutasd, mit tudsz! Hajrá!

Még több

Horoszkóp