Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 19-én is!

Heti szexhoroszkóp

Kos: Végre sikerül összeszedned a bátorságodat, hogy elmondd a barátodnak, mire is vágysz valójában az ágyban. Most viszont a megfelelő alkalmat nem találod? Ez csak kifogás! Vágj bele, hidd el, utána sokkal jobban érzed majd magadat!

Bak: Tele vagy gátlásokkal és félelemmel, ami miatt egy csomó mindenre nemet mondasz a pasid legnagyobb bánatára. Pedig kivel lehetne izgalmasabb kísérletezni, mint a Nagy Ő-vel? Ráadásul tényleg mindent megtesz, hogy felpörgesse az önbizalmadat!

Ikrek: Extra feszültek voltatok mostanában, de minél inkább közeledik a szabadság, annál jobban kezdtek lelazulni. Ez pedig a hancúr-teljesítményeteken is meglátszik, szóval készülhetsz a fergeteges menetekre!

Rák: Sokat lesztek együtt a héten a sráccal, viszont valahogy mindig úgy alakul, hogy az összebújásra már nem marad időtök. Viszont így hétvégére már annyira egymásra lesztek kattanva, hogy mindent bepótoltok.

Oroszlán: Mindig ugyanazokat a dögös rucikat és szexis fehérneműket veted be, pedig a barátod nagyon díjazná, hogy újítanál ezen a fronton is. A jó hír, hogy most minden okod megvan rá, hogy egy nagyot shoppingolj!

Szűz: Apró beszólások, szurkálódások, kisebb viták jellemzik majd a heteteket. Semmi komoly nézeteltérés, viszont ezek pont arra jók, hogy újra és újra elvegyék a kedveteket az ágytornától…

Mérleg: Egy rakás pozitív dolog történik a héten a pasiddal, ami annyira feltüzeli a hangulatát, hogy szinte minden estét összebújva töltene veled. Ráadásul olyan lelkes, hogy maratoni kényeztetésre készülhetsz!

Skorpió: Ha még az ismerkedős fázisban van a kapcsolatotok, arra figyelj, hogy ne nyomulj nagyon! Persze a tudtára adhatod a fiúnak, hogy te már készen állsz az első alkalomra, de csak finoman!

Nyilas: Hurrá, közeledik a szülinapod, ami azt jelenti, hogy most aztán tényleg bármit kérhetsz a barátodtól, biztosan egy lelkes igenre számíthatsz. Szóval idézd fel a legmerészebb fantáziádat, és hajrá!

Bak: Bár rád egyáltalán nem jellemző, de becsúszhat egy egyéjszakás kaland a héten. Ha úgy érzed, hogy most ez az, amire szükséged van, miért ne? Viszont ha van bármi ellenérzésed, inkább ne menj bele!

Vízöntő: Szuper, hogy tudsz őszinte lenni a barátoddal, de ha lehet, inkább csak apránként csepegtesd a kritikádat. Ha folyton arról beszélsz, min változtatnál az ágyban, teljesen lelombozod és már nem lesz kedve próbálkozni sem.

Halak: Ezer fele kell koncentrálnod minden nap, így a legutolsó dolog, ami eszedbe jut, az a szex. Ha nincs is kedved hozzá, legalább nyugtasd meg a pasidat, hogy nem vele van a baj, csak tényleg fáradt vagy.

Még több

Horoszkóp