Így indítsd a reggeled a csillagjegyed szerint

Hallottál már róla, hogy a sikeres embereknek a megfelelő reggeli rutin a titkuk? A csillagok most kiderítették a te reggeli sikerreceptedet!

Így indítsd a reggeled a csillagjegyed szerint

Kos

Reggel minimum ötször lenyomod a szundigombot és alig vagy képes kikelni az ágyból. Állíts be egy pörgős zenét, amire egyből kidob az ágy és nagyobb lendülettel húzod be így a reggeli edzést is.

Bika

Ha a kávédat nem útközben hörpinted fel, hanem még otthon nyugiban, sokkal nyugodtabb leszel egész nap. Alakítsd ki a reggeli rituáléd és szépen lassan kortyolgatva a lattéd gondold át az előtted álló napot.

Ikrek

Míg mások ébredés után mély hallgatásba burkolóznak, téged képtelenség ilyenkor takarékra állítani. Hasznos lehet, ha a baráti találkákat jó koránra időzíted és mondjuk bedobtok a csajos beszélgetés mellé egy finom reggelit.

Rák

Tegyél magadnak egy nagy szívességet és készíts be mindent, amit csak lehet még előző este. A másnapi szetted, a reggelistálkád és így tovább. Így az olyan szundiknak is zökkenőmentes lesz a máskor kapkodós indulás, mint amilyen te is vagy.

Oroszlán

Legyen az első dolgod, hogy naplót írsz, festesz egy képet vagy tégy bármit, amivel kifejezheted a kreativitásod. Ettől azonnal felpörögnek majd a gondolataid és a délelőtti meetingen is sziporkázni fogsz.

Szűz

Imádod kipipálni a todo listádat, ezért nem is kérdés, hogy a tennivalók átnézésével érdemes kezdened reggel. Így nem fogsz egész nap amiatt frusztrált lenni, hogy nincs kellőképpen megtervezve a napod.

Mérleg

Ne csak másokkal foglalkozz állandóan, szakíts időt magadra is. Erre tökéletes az ébredés utáni időszak, amikor elkészítheted a sminked vagy kipróbálhatsz egy új frizurát. Na melyikkel indítasz holnap?

Skorpió

Simán kipattansz az ágyból és full energiával veted bele magad az előtted álló feladatokba. Indíts egy zuhannyal, közben hallgasd meg a híreket és végül dobj össze egy smoothie-t. Soknak hangzik? Neked 20 perc alatt menni fog, amilyen pörgős vagy.

Nyilas

Hajlamos vagy rosszakat álmodni, ami utána az egész napodat képes elrontani. Kezdj néhány jóga ászanával vagy meditálj egy kicsit, hogy helyrebillenjen a lelki békéd. Így senki sem lesz képes felbosszantani napközben.

Bak

Szinte sosincs időd rendet rakni és mikor hazaérsz, felbosszantod magad a kupin. Kelj fel 10 perccel korábban, hogy bevethesd az ágyad és minden a helyére kerüljön, mivel ezzel a lelkedben is a helyükre kerülnek a dolgok.

Vízöntő

A 4 fal között azonnal befordulsz, szóval a lehető legjobb dolog, amit tehetsz, hogy olyan gyorsan elkészülsz, amilyen gyorsan csak tudsz és kilépsz az utcára. A reggeli forgalom és a friss levegő azonnal visszahoz a földi körforgásba.

Halak

Hiába kell időben odaérned valahova, mindig elszalad a reggeled és késel. Ha már egyébként is extra időre van szükséged, egy kicsit kelj korábban és egy nagy adag kád vízben élvezd ki a plusz időt.