Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Közelednek az ünnepek, és te egyre magányosabbnak érzed magadat, pedig egy rakás barát és rokon van körülötted, akik csakis azon munkálkodnak, hogy neked sokkal jobb kedved legyen. Próbáld meg élvezni a programokat, amiket kitalálnak!

Párban: Egy olyan kritikát kapsz a barátoddal kapcsolatban, ami elsőre nagyon rosszul esik. Viszont minél többet rágod magadat rajta, annál inkább rájössz, hogy lehet benne valami…

Bika:

Szingli: Olyan programmal rukkolnak elő a barátaid, ami rendesen kirángat a komfortzónádból, épp ezért nagyon tartasz is tőle. Pedig ha rászánod magadat és kipróbálod, életre szóló élményben lesz részed!

Párban: Ne félj kimondani azt, ami bánt, viszont arra nagyon figyelj, hogy hallgasd meg a barátodat is! Ha csak rázúdítod az érzéseidet, majd ezzel magára hagyod, nem akarja majd megoldani, csak megsértődik.

Ikrek:

Szingli: Annyira aggódsz, hogy nem lesz elég kereted a karácsonyi ajándékokra, hogy minden bulira nemet mondasz. Nem kuksolhatsz hetekig otthon! Oké, nem kell szórnod a pénzt, de azért mozdulj ki!

Párban: Zavar, hogy mindent a pasid fizet, még akkor is, ha amúgy nem engedhetnéd meg magadnak mindezt. Igazán nem azért teszi, hogy lenyűgözzön vagy felvágjon, csak azt szeretné, hogy mindketten jól érezzétek magatokat!

Rák:

Szingli: Általában utálod a decembert egyedül indítani, de most annyira nincs karácsonyi hangulatod, hogy nem zavar, sőt még jól is esik szinglinek lenni. Ez a hétvége a bulizásról és ismerkedésről fog szólni nálad.

Párban: Akkor is mondj igent a pasid programjavaslataira, ha semmi kedved az egészhez. Eléggé maga alatt van, és nagyon jól esne neki, ha az csinálnátok, amit ő szeretne. Közben pedig simán előfordulhat, hogy jól érzed magad összességében!

Oroszlán:

Szingli: Már azt hitted, túl vagy a szakításon, de most visszatérhetnek az érzések. Engedj meg magadnak egy kis szomorkodást, mert utána sokkal gyorsabban túllépsz, mintha megpróbálod folyton tartani magad!

Párban: Az elmúlt hetekben nem volt a kapcsolatotok épp a topon, de már kezdtek kijönni a rossz időszakból. Még lehetnek viták a hétvégén köztetek, de már egyre kevesebb, ezek inkább csak utórengések…

Szűz:

Szingli: Összekavarodhatsz egy olyan sráccal, akivel nem biztos, hogy jó ötlet. Mindenesetre amíg nem tudod biztosra, mi is lesz belőle, inkább tartsd magadban az infót, mert ha beindulnak a pletykák, az csak tutira ront a helyzeten!

Párban: Teljesen el vagy maradva, már ami a házimunkát illeti, úszik a lakás, ami téged zavar a legjobban. Nem kell mindent egyedül csinálnod, ha a barátod is segít, sokkal hamarabb érsz majd rá vele is foglalkozni.

Mérleg:

Szingli: Pontosan látod külső szemmel, a barátnőid hol szúrják el a kapcsolataikat, de nem biztos, hogy a legjobb, ha ezt az orruk alá is dörgölöd. Csak akkor mondj véleményt, tanácsot, ha kérik is tőled, különben nagy sértődés lesz a vége!

Párban: Egy hatalmas nagy pihenés – ez az amire most szükségetek van! Gyűjts össze néhány szuper filmet, sorozatot, szerezd be a kedvenc kajáitokat, és indulhat a közös maratoni lustizás!

Skorpió:

Szingli: Már régóta meg szeretnél hódítani egy fiút, és most végre sikerülhet is! Viszont ne legyél csalódott, ha nem azt kapod, amit elképzeltél. Olyan régóta álmodozol ugyanis róla, hogy már nem biztos, hogy reálisak az elvárásaid…

Párban: Mostanában picit elhanyagoltátok egymást a meló miatt, és már nagyon hiányzol a barátodnak. Ezt a hétvégét szánd csakis rá, ha nem is vagytok mindig kettesben, mindenképp együtt menjetek mindenhova.

Nyilas:

Szingli: Ezer éve nem randiztál, de most végre összefuthatsz egy olyan sráccal, aki igazán bejön. Ráadásul teljesen egyértelmű, hogy ő is odavan érted. Hű, ez nagyon izgis!

Párban: Igazi mélyponton volt a kapcsolatotok az elmúlt hetekben, hónapokban, de most egy nyugisabb időszak jön. Mindketten már most ünnepi hangulatba kerültök, amitől még türelmesebbek és kedvesebbek vagytok egymással.

Bak:

Szingli: Olyan pasitól kapsz dicséretet és bókokat, akitől soha nem számítottál volna semmilyen elismerésre. Oké, ez tényleg nagyon furcsa és cuki egyben, de azért ne gondolj bele többet, mint amit elsőre kéne!

Párban: Bármilyen izgis, új ötleted van, hogy felrázd picit az együttléteiteket, nyugodtan dobd be. Valószínűleg a barátod is agyalt már ilyesmiken és nagyon hálás lesz érte, hogy megelőzöd és nem neki kell előrukkolnia a témával!

Vízöntő:

Szingli: Összefuthatsz az exeddel, akivel egészen mostanáig nem is bírtál egy légtérben lenni, mert azonnal kiborított. Most viszont nem érzel semmit, egyáltalán nem érdekel, ott van-e. Gratulálunk, hivatalosan is túl vagy rajta!

Párban: Talán mostanában picit túlzásba vitted a melót, nem gondolod? Egy kicsit mérges is rád emiatt a barátod, de te pontosan tudod, hogyan engesztelhetnéd ki, hajrá!

Halak:

Szingli: Egy kis egyedüllétre, testi és lelki feltöltődésre lenne szükséged. Mit szólnál hozzá, ha ezt a hétvégét jógával, wellnessezéssel, meditációval töltenéd? Vagy ha nem jön be az ilyesmi, legalább egy beauty-délutánt tarts otthon a legjobb barátnőddel!

Párban: Akár friss a kapcsolat, akár évek óta együtt vagytok, most egy hihetetlenül szenvedélyes és érzelmes időszak jön, ami a hétvégén kezdődik. Készülj, mert egy teljesen új oldaláról ismerheted meg a barátodat!