2018.12.01.@ 08.12

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

1. Annyi ajándékot vásárolsz karácsonyra, hogy még az is ledöbben rajta, aki kapja. Nem tehetsz róla, egyszerűen imádod meglepni az embereket és a karácsony erre a tökéletes alkalom.

via GIPHY

2. Mikor már mindenkinek elment még az élettől is a kedve egy húzós határidő miatt, te végtelen optimizmussal próbálod fellelkesíteni a csapatot, hogy tartsanak ki. A kollégáidat lehet kicsit kiborítod az örök boldogság-tuninggal, de máshogy nem is érdemes gondolkodni, igaz?

via GIPHY

3. Igazi maximalista vagy és mindent gyorsabban, okosabban, szebben akarsz csinálni. Viszont pont emiatt durván túlgondolod a dolgokat, hogy megtaláld a tökéletes megoldást.

via GIPHY

4. Akár az unokaöcséddel társasozol vagy a BFF-eddel együtt futsz a parkban, mindig előjön belőled a versenyszellem és képtelen vagy veszíteni. Egyszerűen nem opció!

via GIPHY

5. Csak úgy záporoznak az ötleteid a brainstorming meetingen, de ha megvalósításról van szó, gyorsan elunod a dolgot. Szimplán az ötletgenerálás a te asztalod, a kivitelezést inkább rábízod másra.

via GIPHY

6. Nem tudod elrejteni az érzéseidet és azonnal kiül az arcodra, hogy mit gondolsz. Ez elég sokszor hozott már fura helyzetbe, például mikor megkérdezte a pasid, hogy van-e kedved megint a családjával hétvégézni.

via GIPHY

7. Utálsz várakozni és nem is vagy hajlandó erre pazarolni az idődet. Így egy hosszú sor végére már be sem állsz és a pincérre sem szánsz 2 percnél többet, inkább lelépsz az étteremből.

via GIPHY

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp jellemzés nyilas

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!

3 csillagjegy, aki tévedhetetlennek hiszi magát

Az esetek többségében nem gond, hogy ennyire topon van a magabiztosságuk, néha viszont igenis meg kell tanulniuk teret adni mások elképzeléseinek is.

Horoszkóp: Január 12., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 12-én is!

Ez a legfőbb célod 2021-ben a csillagjegyed szerint

Karrier, család, szerelem, egészség: mutatjuk, mire kell ráerősítened idén!

Horoszkóp: Január 11., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 11-én is!