Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Heti szexhoroszkóp

Kos: Mindketten a végső energiatartalékaitokat élitek fel, nagyon várjátok már a szabit, ezért unottak és kedvtelenek vagytok, de könnyen kirángathatnád magatokat ebből az állapotból mondjuk egy szexi szerepjátékkal!

Bika: Nagy változás jöhet a héten a kapcsolatodba, ami a szexuális életedre is kihat, nem feltétlenül negatív dologról van szó, de most kicsit háttérbe szorul a hancúrozás. Ha viszont szingli vagy, most végre felpörögnek az események ezen a téren!

Ikrek: Ne akadj ki, ha nektek nem jön be az, ami például a barátnődnél és a pasijánál szuperül működik. Kísérletezzetek, próbáljatok ki több dolgot is az ágyban, izgis kaland lesz, ráadásul így még jobban megismeritek egymást.

Rák: Nincs feszkó vagy nézeteltérés, mégsem vagytok egy hullámhosszon. Igazából pont az a baj, hogy nem történik az égvilágon semmi olyan köztetek, ami kicsit felrázna titeket. Ha kell, robbants ki egy kisebb vitát, még a békülős szex is sokkal jobb a semminél!

Oroszlán: Több problémátok is volt mostanában, de úgy tűnik, kezditek megoldani az összeset. A hangulat is egyre jobb köztetek, ismét közelebb kerültök egymáshoz,  a szex pedig egyre szuperebb!

Szűz: Azon kaphatod magad, hogy egyre többet fantáziálsz egy másik srácról. A jó hír, hogy csakis testileg indít be, lelkileg nem vagy rákattanva, a rossz viszont az, hogy a barátod is megérzi, hogy valami nem stimmel nálad.

Mérleg: Ha még friss a kapcsolatotok, előfordulhat, hogy nem lesz minden tökéletes az ágyban, de összességében élvezed, szóval gyakoroljatok jó sokat, mert alkalomról alkalomra egyre jobb lesz.

Skorpió: Az új pasidról kiderülhet, hogy egy született lepedőakrobata, de hiába juttat újra és újra a csúcsra, valahogy nem érzed azt, hogy minden stimmelne. Talán lelkileg nem passzoltok annyira, de amíg mindketten élvezitek ezt a viszonyt, miért ne?

Nyilas: Te totálisan rá vagy kattanva a barátodra, legszívesebben minden estét és reggelt hancúrozással töltenél, ő viszont inkább az alvásra szavazna. Ne sértődj meg, nem veled van a baj, csak teljesen ki van merülve! Ráadásul a hétvégén mindent be fogtok pótolni…

Bak: Olyan srác próbálkozhat be nálad, aki annyira nem jön be. Csak azért ne mondj neki igent, mert a barátnőid már piszkálnak, hogy milyen régóta nem voltál pasival! Csakis olyanba menj bele, amihez tényleg van kedved!

Vízöntő: A féltékenység okozhat egy kis feszültséget köztetek, de szerencsére ez végül közelebb hoz egymáshoz titeket, nem beszélve arról, hogy az ágyjeleneteket is durván felturbózza ez a kis izgalom…

Halak: Legszívesebben begubóznál egész télen a kedvenc filmeddel és nasiddal a kanapéra, viszont ha elengeded magad, az a hancúrteljesítményedre is kihat, legfőképpen mert már most nem érzed magad jól a bőrödben. A héten irány az edzőterem!

Még több

Horoszkóp