2018.12.14.@ 13.12

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Majdnem minden nap csekkolod, hogy mit ígérnek neked a csillagok? Akkor a horoszkópodat már tuti kívülről fújod. De mi a helyzet az aszcendessel? Ha nem vagy teljesen biztos a jelentésében, segítünk: az aszcendesed az a jegy, ami éppen megközelítette a Föld horizontját a születésed pillanatában.

Ahhoz, hogy megtudd, mi is az aszcendensed, percre pontosan tudnod kell a születésed időpontját. Az aszcendens a horoszkópoddal együtt érvényesül a legjobban. Úgy is mondhatjuk, hogy a személyiséged azt a részét jelenti az aszcendens, amit akkor látnak belőled az emberek, mielőtt igazán megismernének. 

Ha megtudtad a születésed időpontját és kiszámoltad – például itt – az aszcendensed, meg is nézheted, mit árul el rólad.

Kos

A Kos aszcendens azt jelenti, hogy nagyon erős öntudattal és vállalkozó szellemmel rendelkezel. Úgy érzed, a világ tele van kínálkozó lehetőségekkel, amikbe rögtön fejest is ugrasz. Nagyon akció orientált vagy, emellett bátor és kiváló vezető is. A Kosok nem haboznak a döntéshozatal során, főleg ha olyasvalamiről van szó, amire régóta vágytak.

Bika

A Bika jegyű emberek gyakorlatiasan állnak hozzá az élethez és semmit nem sietnek el. Két lábbal állsz a földön, egyáltalán nem szeretsz túlzásokba esni. De a Bika aszcendens miatt kifejezetten érzékeny is lehetsz a világ dolgaira. És fogadjunk, hogy szereted a természetet és az egyszerű dolgok tesznek boldoggá, ugye?

Ikrek

A folyton kíváncsi Ikrek számára mindig lesz valami felfedezni-, tanulni- és megosztanivaló. Ez az aszcendens sokoldalúsággal és jó alkalmazkodókészséggel ruház fel. Remek kommunikációs képességed van, amit jól kamatoztathatsz a tanításban vagy (újság)íróként. Emiatt érvényesülsz olyan jól társaságban, és képes vagy mindenkit elbűvölni.

Rák

Ha Rák az aszcendensed, te is biztos nagyon jól átérzed a körülötted élők érzelmi kisugárzását. Ösztönös és intuitív vagy, pontosak a belső megérzéseid. Kedves vagy és lágyszívű. De ne lepődj meg, ha szeretsz néha egyedül lenni, hiszen a Rákoknak sok én-idő kell, hogy mindig a csúcsformájukat hozzák.

Oroszlán

Társaságkedvelő és szuper kreatív vagy, akit mindenki meg akar hívni a bulijára! Élvezed a társasági eseményeket, akkor vagy elemedben, ha megvillanthatod a képességeidet. Ha belépsz egy szobába, az emberek megérzik. Könnyen barátkozol mindenkivel, és elképesztően hűséges vagy a barátaidhoz.

Szűz

Igazi problémamegoldó vagy és nagyon szeretsz önkénteskedni, segíteni másokon. Jó érzéssel tölt el, ha kicsit hozzájárulhatsz a világ jobbá tételéhez. Ennek ellenére viszont, Szűz jegyűként kifejezetten önellátó vagy. Erősséged, hogy objektív tudsz maradni a legdurvább helyzetekben is, és képes vagy érzelmi bevonódás nélkül is dönteni.

Mérleg

Született diplomata vagy, toleráns és igazságos, főleg ha egy konfliktust kell elrendezned. Nem meglepő tehát, hogy Mérlegként a folytonos egyensúlyra törekszel az életedben. Harmónia, béke és szeretet – ha ez megvan, boldog vagy. Nagyon jó szemmel varázsolod szebbé a környezeted és imádod a művészetet.

Skorpió

Skorpió jegyűnek lenni nagyon király. Hogy miért? A kiélezett érzelmi intelligenciád és jó megérzéseid miatt kialakult a hatodik érzéked. De sajnos néha elég zárkózott is tudsz lenni, az embereknek pedig át kell küzdeniük magukat a körülötted lévő falon, hogy igazán megismerhessenek. Ám ha ez egyszer megtörténik, örökre a barátjuk maradsz.

Nyilas

Igazi kaland az életed! Szeretsz új dolgokat megtanulni, ezáltal inspirációvá, követendő példává válsz a többiek szemében. A Nyilasok optimizmusa elősegíti őket, hogy megvalósítsák az álmaikat. Ha valami mellett nagyon elkötelezettek, a lelkesedésük másokra is pillanatok alatt átragad.

Bak

A Bak számára a fegyelem, a teljesítmény és kemény munkájukért járó elismerés elképesztően fontos. Imádod és tiszteled a történelmet, úgy érzed, tanulhatsz belőle. Pragmatikus vagy, és mindenbe csak hosszas tervezés után vágsz bele. Csak akkor tudsz elköteleződni valami mellett, ha már minden szempontból megvizsgáltad.

Vízöntő

Ha Vízöntő az aszcendensed, akkor nagyon jövő orientált vagy, inkább arra fókuszálsz hová tartasz, ahelyett, hogy honnan jöttél. Ráadásul igazi lázadó vagy, egy hatalmas céllal: meg akarod váltani a világot! Makacs és erős akaratú vagy, hűséges és bármikor vállalkozol, hogy racionális segítséget nyújtsd a barátaid problémáinak kibogozásában.

Halak

A Halak jegyűek kedves, érzékeny emberek, akik mélyen megértik a többieket és sohasem viszonyulnak bíráskodóan a másikhoz. Te is utálod szenvedni látni az embereket vagy állatokat magad körül? Akkor igazi Halakként te is mindig önzetlenül felajánlod a segítséged. Könnyen meglátod az összefüggéseket és folyton az egységességre törekszel.

Címkék: aszcendens ezotéria horoszkóp jellemzők tulajdonságok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek minden sikerül majd februárban

Ezeknek a csillagjegyeknek minden sikerül majd februárban

Közeledik a szerencsehónapotok, kedves érintett csillagjegyek.

Horoszkóp: Január 26., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 26-án is!

Ez a 3 csillagjegy ért legjobban a gyerekekhez

Még akkor is, ha nem a sajátjukról van szó!

Horoszkóp: Január 25., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 25-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!