2018.12.28.@ 09.12

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 28-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: A sok hétvégi tervedből nem sok valósul meg, mert mindig jön valami csábítóbb lehetőség. Nem is baj, csináld mindig azt, amihez épp kedved van!

Párban: Furcsa kérdéseket tesz fel a barátod? Talán készül valami meglepetésre? Lehet, hogy nem mer pár dolgot egyenesen megkérdezni, csak ilyen cselesen. Biztasd, hogy legyen bátrabb!

Bika

Szingli: Megbántottál valakit vagy megfeledkeztél egy fontos eseményről? Nagyon nehéz lesz helyrehozni, de nem lehetetlen, szóval mindenképpen próbálkozz!

Párban: Kíváncsiságból belekukkantasz a telefonjába, ha elöl hagyja a gépét, elolvasod a e-mailjeit? Ez arra utal, hogy nem bízol benne, ez nem szimpla kíváncsiság…

Ikrek

Szingli: Ha új fiúval randizol, azt érezheted, hogy gondolatolvasó, mindig pont arról kérdez, ami a fejedben jár, oda visz, amire vágysz. Azért ezek elég jó előjelek, nem igaz?

Párban: Szinte egész hétvégén kettesben lesztek, éppen alkalmas minden egy kis extra romantikázásra. Közös főzőcskézésre, egész napos mozimaratonra, de az is lehet, hogy ki sem keltek az ágyból. Hétfőn viszont már mindketten vágyni fogtok a bulizásra.

Rák

Szingli: Kivételesen fontosabb lesz számodra a pihenés, mint a partik, és szerencsére a barátaid is pont így gondolják, úgyhogy nem kell lemondanod egyik szuper programot sem.

Párban: Bár más-más programoz van kedvetek, azért lesz olyan, amit mindkettőtök szeretne. Végül is a szuper párkapcsolat a kompromisszumokról is szól…

Oroszlán

Szingli: Felkereshet egy ismerősöd, mert keres valakit egy sürgős munkára. Vállald el, ha van még energiád és időd, mert a pluszpénz és a az új kapcsolatok is jól jönnek, nem igaz?

Párban: Nem jöttök ki jól, és a legbosszantóbb, hogy ez téged sokkal jobban megvisel, mint a barátodat. Nem is tudod, hogyan vedd rá, hogy beszéljetek róla? Csak úgy, spontán hozd szóba, de még a szilveszteri buli után, hogy azt ne rontsa el!

Szűz

Szingli: Mivel mostanában nagyon sok programod volt, eszedbe sem jutott azon keseregni, hogy szingliként búcsúztatod az évet. Most, hogy közeledik a szilveszter, kicsit elszomoríthat, de ne sajnáld magadat sokáig, főleg hogy még ez az év is nagy meglepetéseket tartogat….

Párban: Nincs meg a totális összhang köztetek, de ne ijedj meg, ez csak amiatt van, hogy mindketten nagyon kimerültetek így év végére, és nem kezelitek túl jól a konfliktusokat. Próbálj megértő lenni!

Mérleg

Szingli: Ha lenne pasid, szíved szerint otthon töltenéd a szilvesztert, de egyedül inkább bulizni mész. De miért is? Ki mondta, hogy a szingliknek akkor is kötelező partizni, ha nincs kedvük?

Párban: Romantikus és kreatív ötletekkel áll elő a barátod, hogyan ünnepeljetek majd kettesben az év végét, sőt, lehet, hogy már annyira ráhangolódott a minibulitokra, hogy ki sem akar kelni mellőled az ágyból egész hétvégén.

Skorpió

Szingli: Továbbra is izzik a levegő közted és egy pasi között, viszont olyan régen van köztetek ez a pár lépés távolság, hogy elbizonytalanodhatsz, hogy valóban tetszel-e neki. Hm, mi lenne ha te kezdeményeznél?

Párban: Irtó gyorsan fel tud bosszantani a pasid, de is túlságosan tüzes vagy. Ne élj vissza azzal, hogy általában ő unja meg előbb a csatározásotokat, te is kérhetsz előbb bocsánatot, ha megbántottad.

Nyilas

Szingli: Egy kis félreértésből óriási dráma lehet, de ne engedd, hogy elfajuljon a helyzet, te meg tudod állítani ezt a folyamatot. Nagyon jól bánsz az emberekkel, ismered az érzéseiket, és éppen ezért jól tudsz hatni rájuk.

Párban: Ha voltak mostanában gondjaitok, sokszor veszekedtetek, akkor ennek most vége lesz. Egy új, harmonikus időszak jön, de ehhez az kell, hogy valami ráébresszen benneteket, hogy mennyire szeretitek egymást.

Bak

Szingli: Szerencséd van, mert szuper formában vagy, élénk, kedves, vicces, nagyon magabiztos, és ebben a jó passzban ismerkedhetsz meg egy fiúval, akinek pont egy ilyen erős lányra van szüksége.

Párban: Teljesen új perspektívából látod a kapcsolatodat, egyre tisztábban látod a saját hibáidat és ez nagy előre lépés a személyiségfejlődésedben. Mostantól talán könnyebben meg is oldod a problémáitokat.

Vízöntő

Szingli: Mindenhol a romantikát, a szerelmet, az összebújást látod? Ez nem véletlen, mert te is ezt keresed és erre figyelsz oda, de hidd el, hamarosan te is átélheted!

Párban: Neked kell most jobban figyelned arra, hogy pozitív, kellemes, megnyugtató légkört teremts az otthonotokban, a magánéletetekben. Sajnos a barátod most inkább csak kiélvezi ezt, nem tesz érte sokat, máskor viszont fordítva van, igaz?

Halak

Szingli: Egy nálad jóval idősebb pasit nézel ki magadnak, akinek a magánélete ráadásul elég zűrös, valahogy mégis nagyon vonz. Egy randit mindenképp megér, utána még dönthetsz arról, hogy tényleg őt akarod-e.

Párban: Fontos dolgot tudhatsz meg a szerelmedről, ami miatt még inkább szereted őt, jobban ragaszkodsz hozzá, és még büszkébb vagy rá, mint eddig. Egyre biztosabb leszel abban, hogy ő az Igazi.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Január 23., Szerda

Horoszkóp: Január 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 23-án is!

Horoszkóp: Január 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Így teheted izgalmasabbá a szexet a csillagjegyed szerint

Ha az új év első napján azt is megfogadtad, hogy ideje egy kis izgalmat csempészned a hálószobába, megmutatjuk, hogyan segítenek ebben a csillagok!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

Horoszkóp: Január 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 17-én is!

Horoszkóp: Január 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 16-án is!

Horoszkóp: Január 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

7 dolog, amit csak a bakok érthetnek

Összegyűjtöttük neked azokat a pillanatokat, amikben azonnal magadra ismersz majd.

A csillagjegye elárulja, hogyan csábítsd el a pasit

Vegyél leckéket csábításból, a csillagok segítségével!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 11-én is!

Horoszkóp: Január 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 10-én is!