2019.01.03.@ 06.01

Ez a 3 csillagjegy a legsikeresebb az online randizásban

Egy friss kutatás meglepő eredményeket hozott nyilvánosságra a horoszkópok szerelmi életével kapcsolatban.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy a legsikeresebb az online randizásban

Szingli vagy és elhatároztad, hogy idén rátalálsz az igazira? Ha az online ismerkedést választod, akkor nem árt annak is utánanézni, hogy mennyire tartanak mások vonzónak a csillagjegyed alapján!  Nem fogod elhinni, de egy virtuális társkereső oldal most kiderítette, hogy mely horoszkópok a legsikeresebbek az online ismerkedésben!

A Jaumo online társkereső több mint 40 millió felhasználó adatai alapján azt állítja, hogy az online randizásban van egy olyan csillagjegy, aki sokkal sikeresebb, mint a másik tizenegy horoszkóp. Kapaszkodj meg, mert ez nem más, mint a szenvedélyes Skorpió!

A kutatásból az is kiderült, hogy a Skorpió mellett a második legvonzóbb csillagjegy a Mérleg, míg a harmadik a Bak. Állítólag ez azért lehet így, mert az év utolsó hónapjaiban születettek sokkal érzékenyebbek, szenvedélyesebbek és könnyebben szerelembe tudnak esni, mint a többiek! Szegény Vízöntő csupán az utolsó előtti helyre futott be, az online társkeresésben pedig a legsikertelenebbeknek a Nyilasok bizonyultak, bár szenvedélyben náluk sincs hiány…

Az utóbbi két jegy táborába tartozol? Nyugi! Te is tudod, hogy az álompasi megtalálása nem feltétlenül azon múlik, hogy mi a csillagjegyed! Ha te mégis hiszel a horoszkóp erejében, akkor használd szuper dolgokra: például tudd meg, melyik másik csillagjegy illik a legjobban hozzád de annak sem árt utánanézned, hogy ki az, akit messziről el kell kerülnöd, ha komoly kapcsolatra vágysz!

Ugye, hogy így már nem is olyan félelmetesek ezek a csillagok?

Címkék: csillagjegy horoszkóp jaumo kutatás online randizás randizás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek rendezik be leghangulatosabban az otthonukat

Ezek a csillagjegyek rendezik be leghangulatosabban az otthonukat

Náluk érdemes szétnézned, ha lakber inspóra vágysz.

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

Elég, ha belépnek az ajtón, hogy a kisugárzásukkal egyből mindenkit lehengereljenek.

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Ezért kéne kétszer is meggondolnod, hogy randizz-e a saját csillagjegyeddel

Elsőre tökéletes ötletnek tűnhet, de katasztrofális vége is lehet!