2019.01.03.@ 00.01

Horoszkóp: Január 03., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 3-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Január 03., Csütörtök

Kos: Ma extra romantikus hangulatba kerülsz, és ez estére csak fokozódik. Szerencsére a pasid kivételesen nyitott a közös, meghitt programokra, szóval ne fogd vissza magad!

Bika: Az év eleje mindig döcögősnek tűnik az ünnepek alatti pörgéshez képest, de neked most ez másképp van. Csak úgy rohan az idő és kapkodod a fejedet, hogy máris vége a napnak és alig haladtál valamivel.

Ikrek: Két kollégád vagy barátod összeveszhet, és mindenáron el akarják érni, hogy te is állást foglalj a témában. Inkább ne avatkozz bele, ne mondj semmit, akármennyire erősködnek, mert csakis te járhatsz rosszul végül!

Rák: Minden erőddel azon vagy, hogy legalább egy kicsit tudj koncentrálni a melódra. Még mindig nem sikerült visszazökkenned, annyira nem, hogy már most a hétvégi programjaidon agyalsz, pedig még vége sincs a hétnek…

Oroszlán: Van jó pár feladat, amihez még kedved is lenne, de azok sajnos ráérnek, a sürgető melók viszont nagyon uncsinak tűnnek. Muszáj rávenned magad, hogy nekikezdj, mert különben ennek hétvégi túlórázás lesz a vége!

Szűz: Még csak három nap telt el, de már most kezd alábbhagyni a lelkesedésed az újévi fogadalmadat illetően. Talán rávehetnéd az egyik barátnődet, hogy együtt csináljátok, az adna egy nagy adag motiváció-löketet.

Mérleg: Bármit és bárkinek mondasz, kétszer gondold meg előtte! Ma különösen érzékenyek néhányan a környezetedben és könnyen óriási sértődés és balhé lehet egy-egy nyersebb, keményebb mondatból.

Skorpió: Ma próbálj meg egy kicsit nem irányítani, inkább sodródni az árral. Oké, neked ez óriási kihívás lesz, de ha megugrod, nap végére garantáltan nem fogod megbánni, hogy ma picit hátradőltél…

Nyilas: Újra előjöhet egy régóta húzódó vita a pasid és közted. Egyszerűen nem tudtok megegyezni ebben a témában, de nem is pont ma fogjátok megoldani, szóval inkább engedd el egy időre a dolgot!

Bak: Alaposan, szinte percről percre megtervezted a napodat, de már délelőtt az egészet felrúghatja egy váratlan esemény. Bosszankodhatsz miatta, de titkon egy kicsit inkább örülsz neki, hogy nem telik uncsin és kiszámíthatóan a napod.

Vízöntő: Álmodozó hangulatban vagy, teljesen máshol jársz fejben szinte egész nap, mint ahol épp kéne lenned. Ez nem is kicsit lassítja a munkádat és rontja a teljesítményedet…

Halak: Nem igazán tudtad még mindig elfogadni, hogy újra dolgoznod kell. Ettől nyűgös és unott vagy, pedig minél előbb rázódsz vissza a hétköznapokba, annál könnyebb dolgod lesz. Sőt, még a végén élvezheted is a melót!

Címkék: aszcendens asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp napi horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!