2019.01.07.@ 00.01

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 7-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti szexhoroszkóp

Kos:

Itt az új év! Jöhetnek az új élmények? Igazán rád férne már, hogy bevállalósabb és bátrabb legyél minden téren, de főleg a pasizásban és a szexben!

Bika:

Akkora energiával veted bele magadat a melóba, hogy semmi kedved és erőd nem marad már a barátodra. Igazából kicsit jól is esik most a szex-stop. Azért a hétvégén mindenképpen pótold be az elmaradásod!

Ikrek:

Ez a hét nem a nagy beszélgetésekről fog szólni, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennétek egy hullámhosszon. Nagyon is megvan az összhang köztetek, ezt az ágyjelenetek is mutatják majd!

Rák:

Sikerül a héten többször is összezörrennetek, ezért nem épp a szex lesz fókuszban nálatok. Viszont hétvégére csendesednek a kedélyek és ismét tudtok egymásra koncentrálni, az ágyban is…

Oroszlán:

Van, akit totálisan lehangol a január, te viszont totál fel vagy dobva. Annyira pörögsz, hogy ez az energia átragad a barátodra is, amit többször is sikerül levezetnetek egy-egy fergeteges menettel.

Szűz:

A napokban többször is eszedbe juthat az exed, sőt azon kaphatod magad, hogy fantáziálsz róla. Ne aggódj, ez teljesen normális, főleg, ha még nem vagy teljesen túl rajta!

Mérleg:

Szuper volt minden köztetek az ünnepek alatt, és sikerült a szexben is szintet lépnetek. Ne legyél csalódott, ha most nem olyan tökéletesek az együttlétek, mint akkor! Nincs baj, csak mindketten dolgoztok és kimerültek vagytok.

Skorpió:

Ez a hét a kísérletezésről fog szólni, amit te egyáltalán nem bánsz, mert már kezdtél unatkozni a kapcsolatotokban. Ne aggódj, most biztosan nem fogsz!

Nyilas:

Egy olyan sráccal sikerül összegabalyodnod, akiről sosem gondoltad volna, hogy közötök lesz egymáshoz. Most viszont nagyon megfog benne valami, ráadásul kiderül, hogy az ágyban is passzoltok!

Bak:

Ha nincs kedved összebújni a barátoddal, akkor inkább ne erőltesd, csak hogy a kedvében járj! Azzal sokkal jobban megbánthatod, ha megjátszod a dolgot, mint ha finoman leszereled.

Vízöntő:

Előfordulhat, hogy többször sem jön össze a pasidnak, akármennyire próbálkoztok. Valószínűleg stresszel, a kudarctól pedig még inkább befeszül. Ne faggasd, ne akarj mindenáron beszélni róla, mert csak rosszabb lesz! Helyre jön majd magától a helyzet.

Halak:

Hiába bújtok össze, úgy érzed, a barátod fejben teljesen máshol van, egyáltalán nem figyel rád. Mielőtt elkezded magad ezen pörgetni és találgatni, kérdezz rá nyíltan, mi a probléma!

Címkék: csillagjegy ezotéria heti horoszkóp horoszkóp párkapcsolat szerelem szex szex horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Január 23., Szerda

Horoszkóp: Január 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 23-án is!

Horoszkóp: Január 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Így teheted izgalmasabbá a szexet a csillagjegyed szerint

Ha az új év első napján azt is megfogadtad, hogy ideje egy kis izgalmat csempészned a hálószobába, megmutatjuk, hogyan segítenek ebben a csillagok!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

Horoszkóp: Január 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 17-én is!

Horoszkóp: Január 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 16-án is!

Horoszkóp: Január 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

7 dolog, amit csak a bakok érthetnek

Összegyűjtöttük neked azokat a pillanatokat, amikben azonnal magadra ismersz majd.

A csillagjegye elárulja, hogyan csábítsd el a pasit

Vegyél leckéket csábításból, a csillagok segítségével!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 11-én is!

Horoszkóp: Január 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 10-én is!