Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 7-én is!

Heti szexhoroszkóp

Kos:

Itt az új év! Jöhetnek az új élmények? Igazán rád férne már, hogy bevállalósabb és bátrabb legyél minden téren, de főleg a pasizásban és a szexben!

Bika:

Akkora energiával veted bele magadat a melóba, hogy semmi kedved és erőd nem marad már a barátodra. Igazából kicsit jól is esik most a szex-stop. Azért a hétvégén mindenképpen pótold be az elmaradásod!

Ikrek:

Ez a hét nem a nagy beszélgetésekről fog szólni, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennétek egy hullámhosszon. Nagyon is megvan az összhang köztetek, ezt az ágyjelenetek is mutatják majd!

Rák:

Sikerül a héten többször is összezörrennetek, ezért nem épp a szex lesz fókuszban nálatok. Viszont hétvégére csendesednek a kedélyek és ismét tudtok egymásra koncentrálni, az ágyban is…

Oroszlán:

Van, akit totálisan lehangol a január, te viszont totál fel vagy dobva. Annyira pörögsz, hogy ez az energia átragad a barátodra is, amit többször is sikerül levezetnetek egy-egy fergeteges menettel.

Szűz:

A napokban többször is eszedbe juthat az exed, sőt azon kaphatod magad, hogy fantáziálsz róla. Ne aggódj, ez teljesen normális, főleg, ha még nem vagy teljesen túl rajta!

Mérleg:

Szuper volt minden köztetek az ünnepek alatt, és sikerült a szexben is szintet lépnetek. Ne legyél csalódott, ha most nem olyan tökéletesek az együttlétek, mint akkor! Nincs baj, csak mindketten dolgoztok és kimerültek vagytok.

Skorpió:

Ez a hét a kísérletezésről fog szólni, amit te egyáltalán nem bánsz, mert már kezdtél unatkozni a kapcsolatotokban. Ne aggódj, most biztosan nem fogsz!

Nyilas:

Egy olyan sráccal sikerül összegabalyodnod, akiről sosem gondoltad volna, hogy közötök lesz egymáshoz. Most viszont nagyon megfog benne valami, ráadásul kiderül, hogy az ágyban is passzoltok!

Bak:

Ha nincs kedved összebújni a barátoddal, akkor inkább ne erőltesd, csak hogy a kedvében járj! Azzal sokkal jobban megbánthatod, ha megjátszod a dolgot, mint ha finoman leszereled.

Vízöntő:

Előfordulhat, hogy többször sem jön össze a pasidnak, akármennyire próbálkoztok. Valószínűleg stresszel, a kudarctól pedig még inkább befeszül. Ne faggasd, ne akarj mindenáron beszélni róla, mert csak rosszabb lesz! Helyre jön majd magától a helyzet.

Halak:

Hiába bújtok össze, úgy érzed, a barátod fejben teljesen máshol van, egyáltalán nem figyel rád. Mielőtt elkezded magad ezen pörgetni és találgatni, kérdezz rá nyíltan, mi a probléma!

Még több

Horoszkóp