2019.01.08.@ 00.01

Horoszkóp: Január 08., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 8-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Január 08., Kedd

Kos:

Annyi fele kell koncentrálnod, hogy arra már nem mindig marad energiád, hogy a stílusodra is odafigyelj. Kapkodva kommunikálsz, amivel akár meg is bánthatsz valakit…

Bika:

Úgy érzed, valami nem stimmel a munkahelyeden, mintha nem tudnál valami fontosról, és egyszerűen nem áll össze a kép. Ne aggódj, nap végére már át fogod látni a szitut te is!

Ikrek:

Elmélkedős, agyalós hangulatban vagy, nagyon hamar elkalandoznak a gondolataid és így sokkal lassabban, döcögősebben megy a meló. Készülj fel, hogy valószínűleg túlóráznod kell egy kicsit.

Rák:

Kicsit elbizonytalanodhatsz ma, hogy vajon tényleg jó helyen vagy-e, tényleg ez e a neked való állás. Valószínűleg csak átmeneti érzések ezek, és a következő siker után el is múlnak.

Oroszlán:

A szokásosnál is érzékenyebb és lobbanékonyabb vagy, azonnal csattansz a legapróbb megjegyzésre és legalább ilyen könnyen el is tudsz érzékenyülni.

Szűz:

Folyamatosan megcsúszol a feladataiddal, alig tudod utolérni magadat, és kezdesz egyre jobban kiborulni a dolgon. Pedig tényleg nincs másról szó, mint hogy jobban meg kéne szervezned a napjaidat, beosztani az idődet.

Mérleg:

Kiderülhet, hogy hatalmas tévedésben voltál egy témában, teljesen félretájékoztattak. Sőt, azt is megtudhatod, hogy valaki direkt akart megtéveszteni. Ne balhézz, most csak rosszul jönnél ki belőle, inkább próbálj meg gyorsan képbe kerülni.

Skorpió:

Ma végre valóra válhat egy nagyon régi vágyad, amiről igazából sosem hitted, hogy tényleg sikerül elérned. Minden okod megvan az ünneplésre és arra, hogy büszke legyél magadra!

Nyilas:

Egy olyan kollégádtól kaphatsz segítséget, akitől nem is számítottál rá. Azt gondoltad, kifejezetten rossz a viszonyotok, legalábbis eddig az volt!

Bak:

Úgy érzed, tartós és drasztikus változásra lenne szükséged. Unod a melódat, az edzést, sőt még a lakásodat is! De biztos, hogy tényleg a környezeteddel van bajod?

Vízöntő:

Ne vegyél készpénznek semmi olyat, ami még csak ígéret vagy lehetőség, mert óriásit csalódhatsz. Picit húzd vissza magad a földre, muszáj reálisabbnak látnod a dolgokat!

Halak:

Mostanában talán picit elhanyagoltad a barátnőidet és a közös lelkizéseket. Ma viszont lesz lehetőséged arra, hogy bepótold az elmaradásod, mert már nagyon hiányzol a csajoknak!

Címkék: aszcendens asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier napi horoszkóp szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Január 23., Szerda

Horoszkóp: Január 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 23-án is!

Horoszkóp: Január 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Így teheted izgalmasabbá a szexet a csillagjegyed szerint

Ha az új év első napján azt is megfogadtad, hogy ideje egy kis izgalmat csempészned a hálószobába, megmutatjuk, hogyan segítenek ebben a csillagok!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

Horoszkóp: Január 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 17-én is!

Horoszkóp: Január 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 16-án is!

Horoszkóp: Január 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

7 dolog, amit csak a bakok érthetnek

Összegyűjtöttük neked azokat a pillanatokat, amikben azonnal magadra ismersz majd.

A csillagjegye elárulja, hogyan csábítsd el a pasit

Vegyél leckéket csábításból, a csillagok segítségével!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 11-én is!

Horoszkóp: Január 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 10-én is!