2019.01.08.@ 00.01

Horoszkóp: Január 08., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 8-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Január 08., Kedd

Kos:

Annyi fele kell koncentrálnod, hogy arra már nem mindig marad energiád, hogy a stílusodra is odafigyelj. Kapkodva kommunikálsz, amivel akár meg is bánthatsz valakit…

Bika:

Úgy érzed, valami nem stimmel a munkahelyeden, mintha nem tudnál valami fontosról, és egyszerűen nem áll össze a kép. Ne aggódj, nap végére már át fogod látni a szitut te is!

Ikrek:

Elmélkedős, agyalós hangulatban vagy, nagyon hamar elkalandoznak a gondolataid és így sokkal lassabban, döcögősebben megy a meló. Készülj fel, hogy valószínűleg túlóráznod kell egy kicsit.

Rák:

Kicsit elbizonytalanodhatsz ma, hogy vajon tényleg jó helyen vagy-e, tényleg ez e a neked való állás. Valószínűleg csak átmeneti érzések ezek, és a következő siker után el is múlnak.

Oroszlán:

A szokásosnál is érzékenyebb és lobbanékonyabb vagy, azonnal csattansz a legapróbb megjegyzésre és legalább ilyen könnyen el is tudsz érzékenyülni.

Szűz:

Folyamatosan megcsúszol a feladataiddal, alig tudod utolérni magadat, és kezdesz egyre jobban kiborulni a dolgon. Pedig tényleg nincs másról szó, mint hogy jobban meg kéne szervezned a napjaidat, beosztani az idődet.

Mérleg:

Kiderülhet, hogy hatalmas tévedésben voltál egy témában, teljesen félretájékoztattak. Sőt, azt is megtudhatod, hogy valaki direkt akart megtéveszteni. Ne balhézz, most csak rosszul jönnél ki belőle, inkább próbálj meg gyorsan képbe kerülni.

Skorpió:

Ma végre valóra válhat egy nagyon régi vágyad, amiről igazából sosem hitted, hogy tényleg sikerül elérned. Minden okod megvan az ünneplésre és arra, hogy büszke legyél magadra!

Nyilas:

Egy olyan kollégádtól kaphatsz segítséget, akitől nem is számítottál rá. Azt gondoltad, kifejezetten rossz a viszonyotok, legalábbis eddig az volt!

Bak:

Úgy érzed, tartós és drasztikus változásra lenne szükséged. Unod a melódat, az edzést, sőt még a lakásodat is! De biztos, hogy tényleg a környezeteddel van bajod?

Vízöntő:

Ne vegyél készpénznek semmi olyat, ami még csak ígéret vagy lehetőség, mert óriásit csalódhatsz. Picit húzd vissza magad a földre, muszáj reálisabbnak látnod a dolgokat!

Halak:

Mostanában talán picit elhanyagoltad a barátnőidet és a közös lelkizéseket. Ma viszont lesz lehetőséged arra, hogy bepótold az elmaradásod, mert már nagyon hiányzol a csajoknak!

Címkék: aszcendens asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier napi horoszkóp szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!