2019.01.09.@ 00.01

Horoszkóp: Január 09., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 9-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Január 09., Szerda

Kos: A január extra meglepetéseket tartogat számodra karrier fronton, ma pedig különösen nagy lehetőségeket kapsz. Kivételesen ne gondolkodj, csak élj velük!

Bika: Annyira elvágysz most innen, hogy szinte minden percben utazásról álmodozol. Ha most nem fér bele egy sítúra vagy egy wellness, kezd el a nyaralást tervezni! Ilyenkor simán kifoghatsz brutális kedvezményeket és a kedvedet is feldobja majd.

Ikrek: Ma mindketten extra romantikus hangulatban vagytok a barátoddal, így igazi filmbe illő, összebújós estétek lesz, csak addig kell kibírnod valahogy a melóban…

Rák: Bár még csak a hét fele telt el, de te már most extra kimerültnek érzed magadat. Szerencsére délelőtt sikerül túllendülnöd a mélyponton, és utána már élvezni fogod a napodat.

Oroszlán: Sikert sikerre halmozol a melódban, és bár tényleg jó adag szerencse is kellett ezekhez, de ne becsüld alá a teljesítményedet. Igenis keményen dolgoztál azért, hogy elérd mindezt!

Szűz: A decemberi hajtás után nagyon is élvezed ezt a januári nyugit. Egyáltalán nem vágysz nyüzsire, kihívásokra, ezek most a tökéletes napok számodra.

Mérleg: Legalább annyira vagy ma racionális mint emocionális, folyamatosan vívódsz, hogy az eszedre vagy a szívedre hallgass, szóval ma inkább ne hozz meg komolyabb döntéseket!

Skorpió: Már reggel rád zúdul egy rakás feladat, egy kis ideig úgy is érzed, hogy képtelenség a végére érni. Viszont ha tartod a feszes tempót délutánig, simán végezhetsz mindennel túlóra nélkül is.

Nyilas: Most, hogy vége a karácsonynak, úgy érzed, elég volt a télből, jöhet a jó idő. A hóesés ezért most egyáltalán nem dob fel, pedig nem is olyan rég még pont erről ábrándoztál…

Bak: Azt gondoltad, jól fog esni végre a nyugisabb időszak a melóban, most mégis hiányoznak a kihívások. Talán nem munkafronton kéne most ezeket keresned, hanem az edzésben vagy a kapcsolatodban.

Vízöntő: Egyáltalán nem keresel most melót, de pont ezért találnak be a jobbnál jobb lehetőségek. Persze nem kell azonnal feladnod a biztos állásod, de azért mérlegelni és elgondolkodni ér!

Halak: Ma lehetőséged lesz rendezni egy nagyon régi konfliktusodat. Bár mostanában nem gondoltál rá, de mégis meg fogsz könnyebbülni, ha végre tisztázni tudod.

Címkék: aszcendens asztrológia csillagjegy karrier napi horoszkóp szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!