A csillagjegye elárulja, hogyan csábítsd el a pasit

Vegyél leckéket csábításból, a csillagok segítségével!

A csillagjegye elárulja, hogyan csábítsd el a pasit

Nem tudod, hogyan szerezd meg a srácot, akit kinéztél magadnak vagy kéne pár ötlet arra, hogy milyen trükkökkel dobd fel a szerelmi életedet? Nézd meg a pasi csillagjegyét és olvass tovább a személyre szabott csábítási tippekért!

Kos

Imádja, ha elhalmozzák figyelemmel és bókokkal! Ha tetszik a haja, a pulcsija vagy bizonyos helyzetekben szexinek találod, azonnal mondd el neki és ő máris a karjaidba rohan! Azt is szereti, ha a tudtára adják, hogy amit a másikért tesz, az jó – vagyis, ha az ágyban kötnétek ki, ne fogd vissza magad az örömteli kiabálással!

Bika

Nem szereti a kockázatokat, viszont imádja, ha az övé lehet az irányítás. Azzal tudod a legjobban beindítani, ha rábízod, hogyan alakuljon az estétek és átadod neki a szervezés lehetőségét. Ha igazán érezheti, hogy ő a férfi, aki felelősséggel tartozik érted, az egekben jár majd!

Ikrek

Sajnos nagyon könnyen elunja magát, ezért mindig változatos programokkal kell szórakoztatnod, hogy mindig nyeregben érezze magát. Bár lehet, hogy titkolja, de nagyon piszkos a fantáziája és azonnal beindul, ha lehetőséget kap arra, hogy ezeket a valóságba is átültesse.

Rák

Szereti a csókokat és az öleléseket, a gyengéd bánásmódot. A végletekig romantikus ,ezért ha megleped egy gyertyafényes vacsival és egy virágszirmokkal teleszórt ággyal, azonnal leteper majd! Imádja, ha irányítod – ilyenkor sokkal könnyeben lazul el, ha már az intim pillanatoknál tartotok.

Oroszlán

Mivel a mindennapokban is szeret a középpontban lenni, ezért akkor keltheted fel a figyelmét, ha minden kedvességedet és figyelmedet felé irányítod. Az ágyban is imádja a törődést és általában akkor élvezi a legjobban az együttlétet, ha a lehető legtöbb időt az ő kényeztetésére szánod.

Szűz

Egy masszázs, egy kiadós úszás vagy egy hosszú wellness biztosan leveszi a lábáról! Imád lazítani és közben beszélgetni – utána sokkal szívesebben ugrik bele egy szerelmes együttlétbe! Ha már közel kerültetek egymástól, a tüzet szerepjátékokkal szíthatod tovább, mert megőrül a színházért a takaró alatt is!

Mérleg

Nagyra értékeli az apró szívességeket és szereti a szép dolgokat. Egy minőségi selyem fehérnemű vagy egy tökéletesen összerakott outfit azonnal lázba hozza! Illatos gyertyák, halovány fények – nála a hangulat mindennél többet ér,

Skorpió

Nagyon domináns pasi! Imád kísérletezni és, ha az ötleteit veled együtt teheti valósággá. Az ágyban is minden beindítja, ami szokatlan és szereti az erotikus játékokat. Ha szívből, nagyon intenzíven veted bele magad a vele eltöltött időbe, nagyon fogja értékelni!

Nyilas

A leginkább az indítja be a fantáziáját, ha egy-két titkos dolgodról mesélsz neki. Sztorik, amik nem tűrik a nyomdafestéket, vicces sztorik az első csókokról és szerelmekről – ezek mind nagyon kíváncsivá teszik! Ne lepődj meg, de gyakran annyira túlfűtött tud lenni, hogy akár a semmiből leteper, ha úgy tartja kedve.

Bak

Felejtsd el az ostort és a domináns nő szerepét, a Bak pasi szereti a tapasztalatlan, kicsit félénk csajokat. Segíts neki a kibontakozásban, de ne teperd le és nagyon könnyen meghódítod majd!

Vízöntő

Szereti, ha úgy érezheti, kevésbé kívánatos és meg kell küzdenie a kegyeidért. Ha ez a lépés kimarad, nagyon visszafogott lesz és sosem tudja szabadjára engedni az igazi személyiségét. Húzd egy kicsit, adj neki feladatokat, amikkel bizonyíthatja, hogy ő csak veled akar lenni.

Halak

Legyél belevaló, bevállalós és mindig mondj igent az őrült ötleteire! Ez neki már bőven elég arra, hogy teljesen beléd bolonduljon! Szereti, ha nem vagy szégyenlős és neki sem kell szégyenlősködnie előtted – nála az őszinteség lehet a legnagyobb fegyvered!

Még több

Horoszkóp